Отговори
# 285
  • Бургас
Благодаря ти, Даре Hug, не ме е страх заради мен, по-скоро ме е страх заради мъжа ми; той ги приема много тежко тия моменти, ако и да се мъчи да се "прави на мъж" Tired
От самите изследвания не се страхувам, страхувам се от резултатите; не знам защо една топка ми се е свила в стомаха и имам лошо предчувствие; а и едни сънища сънувам от няколко дни Cry

# 286
Ние преди да направим изследванията се чувствах точно така.
После се оказа , че изследванията са наред, и аз реших - ето, готово забременявам веднага. Обаче не стана така. Минаха бая години и още се мотаем.
Понякога се питам дали не е по-добре да имаш дребен проблем, но разрешим, отколкото да нямаш на пръв поглед проблем, но и бебе да няма.
И в двата случая обаче, трябва оптимизъм, а това се придобива с времето.
Пожелавам ти скоро да бъдеш щастлива и бременна.

# 287
  • Бургас
Благодаря, Даренце Heart Eyes,пожелавам и на теб в най-скоро време да си имаш малко слънчице; стискам силно палци Peace
Знам, че утре вечер сигурно ще се чувствам различно, неизвестността винаги ме е плашила. Преминах вече периода на отрицанието, че не може да се случва точно на нас, когато получихме резултата от първата спермограма. Сега се надявам, ако действително има проблем, да се потвърди и да действаме за разрешаването му. Когато вътрешно усетих, че може би имаме проблем, всички около мен ме обявиха за луда. Сега, когато наистина се оказа, че има /поне за сега/, ме обвиняват, че подсъзнателно съм го предизвикала. Ще се пръсна от безсилие и чувство за вина Close
Възхищавам ти се страшно много за съпричастността, духа и силата, които откривам в теб.  Hug

# 288
  • Бургас
Ох Голди дано всичко мине добре, пък може и като се върнеш от Варна да се върнете повече - знаеш ли. И чудеса стават. Виж ние как се върнахме от Варна трима  Joy Не се притеснявай и не си приписвай болести и мъжо ти така. И на вашта улица ще изгрее слънце.   bouquet Надявам се да е най-късно следващия месец. Че бургазлийки нещо се поизкриха  newsm78
Еййййй Мия ще ти дърпам ушите. Стига си му треперила че така наистина ще си докараш беля  Naughty Хайде за ръчичка и в отчетните да ходим стига сме протакали. Като ти гледам графиката твоя термин е 1 ден след моя - на 27 юли предполагам...  newsm78 Хайде не го мисли. То ще е наред когато и ти си наред и не му предаваш нервите си.  Hug   bouquet
Дарче добре че си ти че малко здрав разум да наливаш тука на девойките. Че аз нямам толкова търпение и почвам с дърпането на уши   Naughty Crossing Arms Пожелавам ти най голямата радост и на теб следващия месец  baby_neutral  bouquet
Дееееени как си миличка? Благодаря за куража и милите думи. Е аз не съм като Мия да си тормозя бебето с нерви още от сега   Hug  bouquet Радвам се че си добре и чакаме снимки след сватбата.
Айде че пак ме нападнаха с тея количествени сметки  #Cussing out пак голямо писане и няма мърдане от стола чак кръста ме боли  #Cussing out

# 289
Голди, милото ми златно момиче Heart Eyes Hug
Казах ти - бъди силна, колкото и изтъркано да звучи, недей да плачеш и да се отчайваш, преди да си разбрала, че има проблем и гледай напред, защото имаш двама "страхотни мъже", които се нуждаят от теб Heart Eyes Hug!
А колкото до лошите сънища - когато сънуваш лоши неща е на хубаво, да знаеш! Peace
Чакам си хубавия смс след изследванията - че всичко е наред, отсега съм сигурна, че е така! Hug
Дарче, пък на теб да ти кажа, че си едниствения човек, когото познавам и от когото лъха такава сила и спокойствие! Ти ще бъдеш чудесна майка, нали знаеш! Heart Eyes

# 290
  • ГОре на черешата...
Айде и тука да честитя на мама Миа   bouquet - мила, много , много се радвам за теб Hug! Знам, че е много трудно, но се опитай да изтикаш лошите спомени в най-затънтеното кътче на съзнанието си, за да не тревожиш Бебчо! Ти си оптимист и силен човек, значи ще успееш Peace! Пази се много!
Аааааа, да не забравя - чакам подробен отчет как изненада татето и как реагира той Grinning!

Аз съм добре, още повече след окуражаващите ви думи за мъдреците...чакам утре да се омете лелището и да хващам мъжо за ушите... hahahaЯ кажете, какво ще ме посъветвате - да си взема ли тестове за ову?Никога не съм правила, пък по принцип много не си го усещам, а и ЦС след кюретажа много ми се промени, та и по нея ми е трудно да се ориентирам... newsm78

# 291
Хи, хи разсмях се...къде го милия да прочете, какво златце има.
 Wink
Мариетка, пробвай с тестове за ову. Действат. Не слушай тези, които ти казват, че не им отчели. Че как да отчете нещо, като или ги правят неправилно или след овулацията.

# 292
  • ГОре на черешата...
Даре, благодаря за бързия отговор  bouquet!
Знам, че го има в Библиотекта, но се надявам Херка да приспива бебока и да не се развилнее с метлата, та - препоръчайте ми марка и от кой ден да започна, че след аборта цикълът ми играе - най-къс - 23 дни/но имах варицела/, средно 25, последните два цикъла съответно 27 и 26 дни...

# 293
Дарче, аз съм ти казала отдавна - извади на един голям плакат всички похвали за теб от съфорумките и го лепни точно над шефското му бюро Mr. Green Laughing!
Мариетка, и аз съм на мнението на Дарчето Peace - тестове за ову - при мен подействаха Mr. Green Laughing Wink. Според мен купи си Клиър ову, но не 5+1 за бременност, а този, дето е един в опаковка - по - ярки са му чертите Peace. Аз си го правех в 16,00 следобяд, след стискане 4 часа Simple Smile. Забравих, почни от 8-ия ден Peace. Стискам ти палци отсега!  bouquet
Айде, след малко ще почерпя не само за моята хубава новина, ами за всички бремелинки в хубавата седмична темичка!  bouquet

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 15:46 от Mia_28

# 294
  • Стара Загора
 Честито, Mia  bouquet

Мариета, аз си купих Клиър ову  и си ми отчитат, аз с една опаковка от тях и един единичен изкарах 2 месеца. В упътването си пише кога най - рано да се почне с тестовете, в зависимост от дължината на цикъла. Аз не съм се стискала 4 часа преди това не видях да пише, че трябва.

# 295
Mia_28 хайде да ни разкжеш как реагира мъжо ти Mr. Green

ако не съм много нахална де Blush

# 296
  • Бургас
Дааааа аз как ви казах какво писмо получи мойто мъж от щъркела... Crossing Arms И срок за рекламации посочил пернатия му щъркел  hahaha да да рекламации  Joy Таткото се разтопи направо.

Айде сега Мийчето да разкаже и после да ходи да си пише в онази закованата темичка дето и е автор и вчера и го пожелах да се отчете и там. Да не се ослушва повече  Naughty   bouquet

# 297
Шушонче, мила, не се ослушвам, ама ще чакам потвърждение от лекар и тогава ще се отчета, тържествено обещавам bowuu Laughing!
А ето и почерпката за всички хубави новини в тази прекрасна седмична тема и от всички бремелинки Laughing! Да ви е сладко!  chef
Първо кафенцето: За разбуждане и със звездички - да се сбъднат мечтите на всички тук!  bouquet

После тортичката - по едно бебе /или по две Laughing/ за всички:

И накрая - специално от мен - едно прекрасно изрисувано коледно фъстъче Laughing

Hug

# 298
  • UK
 Здравейте момичета, аз преди малко се прибрах и много благодаря за кафенцети и Голди пий пиле колкото душа ти дава, аз не съм свидлива  Hug
 Искам да ви се похваля с още една принцеса която дойде на този свят 4600кг и 52см и се шегуваме, че е готова за първокласничка  Mr. Green. Тя е племенничка на моя колежка и я очаквахме с нетърпение и сега сме много щастливи  Hug

А сега малко тревоги  Confused моята колежка Рени след 3 дена влиза в 8-мия месец. От една седмица се оплаква от болки в коремчето и леки контракции, подуват и се краката и не се чувства добре. Малко сме обезпокоени за нея понеже всичко до скоро беше нормално а сега направо се притеснихме...

А сега и за мен, днес си направих една кръвна захар и съм си в нормите  Grinning въпреки и, че сутринта пих едно кафенце с малко захар, че бях забравила за изследването и въпреки всичко съм в нормите  Hug. Само едно ме тревожи, днес ми е първи чист ден и забелязах, че имам ужасно силно белтъковидно течение и не знам дали е нормално това толкоз рано  ooooh!

# 299
Рошко, чак сега прочетох, че ме питаш за мъжа /не сме женени, живеем заедно/ Mr. Green...
Ми ние бяхме скарани миналата седмица - дълга история Mr. Green
Както и да е, вчера или онзи ден /не помня newsm78/ рано - рано с кака ти Ренка /Блек Р/ си чатиме с смс - чета познай какво - за тестове за бременност Crazy Mr. Green. И моя щурчо се събуди и изревнува Mr. Green. Тогава му казах нещо от сорта "Абе, не те ли е срам, вместо по мъже да ходя /разбирай да си пиша смс-и Mr. Green/, аз се разправям с тестове за бременност...". Ама направо бясна бях. А той пък ми вика : "Откъде знаеш?" след 5 минути като се чатна Crazy. И аз "Ми така, знам" Crossing Arms Crazy... И така му казах и после се гушкахме Rolling Eyes Embarassed Laughing...

Общи условия

Активация на акаунт