Отговори
# 270
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ БРЕМЕНЛИЙКИ !!!

Много се радвам за вас момичета  Hug Hug Hug

А пък аз не съм писала почти тази седмица, защото ме е налегнало едно много гадно настроение.  smile3518 newsm45 smile3518
Все си мисля, че с този аборт преди 9 години може да се повредили нещо и сега затова да не става, а уж лекарите казват, че всичко ми е наред. И мъжа ми не ми помага много, smile3515 вместо да ме подкрепя, той само усилва тези ми притеснения. Незнам вече какво да правя  smile3518

Затова мили момичета по-добре да не пиша, за да не ви натоварвам с моите глупости  Weary

На всички ви желая много сбъднато мечти !!!

# 271
  • Бургас
Хайде и тука да ти честитя.
Честита ти бременност Мия. Да имаш най сладкото и ревливо бебе след 9 м. и най-леката и безпроблемна.  newsm51 smile3525 stork-boy stork-girl
Видя ли че нищо не са ти направили при кюртажа. Ти само си навиваше за болести. Искам да изкрещя ХЕЕЕЕЕЙ МОМИЧЕТА МИСЛЕТЕ ПОЛОЖИТЕЛНО И НЕ СИ ПРИПИСВАЙТЕ БОЛЕСТИ КОИТО НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМАТЕ. УСМИВКИИИИИИИИИ.   bouquet  bouquet  bouquet

Вече мога да ходя спокойно в отчетни. Хващам Мия под ръка и бягаме натам.

# 272
  • София
marina_79, нито са глупасти, нито ни натоварваш Naughty Та нали затова сме тук, да се подкрепяма взаимно и да си вдъхваме кураж когато ни е гадно.  Hug
Хайде, усмихни се, мила, и имай вяра. Силно те прегръщам и го дай тоя твой мъж да му се понакараме малко  People No Good

# 273
74. Mia_28
 Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 274
Благодаря ви още веднъж от сърце, момичета!  bouquet
Просълзих се, треперя цалата, страх ме е, но едновременно с това съм много щастлива!
Благодаря ви от сърце, дано всичко е наред! Praynig

# 275
Здравейте, момичета!
Честито на всички нови бременлийки!
Ама много пишете беее, не мога да ви изчета!
Аз тая седмица съм нечакащите но чак за неделя, и снощи да ви разправят като сънувам тест с две чертички, че имам, че ревах насън и т.н. Ама се събудих и нищо  Rolling Eyes и май и този месец нищо не е станало, защото пак взе да ми спада леко температурата  Whistling
Приятен ден на всички, сега отивам да ви изчета

# 276
Silver81, с теб ще НЕчакаме по едно и също време горе-долу, аз май съм за понеделник Peace
Обаче може и да не е станало тоя месец Tired Болят ме гърдите, яйчниците, корема ми е супер подут.....ще дойде гадината Cry Но аз ще си се надявам до последно Peace

# 277
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте, момичета!
Мойта лелка не ме пропусна и този месец и няколко дни не бях влизала във форума, а то колко хубави неща са се случили, лелеееее  Heart Eyes

Едно голямо ЧЕСТИТО!   bouquet на всички бременелки, и моля, моля!  Praynig не забравяйте този форум, ами пръскайте вирусчета!  Simple Smile , има и още на опашката за бебета  Laughing

Сладка_мама, пак няма да чакаме заедно, както виждам! С нови сили - към успех, и да прогоним лелката далеч!

И малко ОФФ, да се оплача от швейцаркото качество  Twisted Evil  #2gunfire - вече втора кутийка тампони ОВ хвърлям! Онзи ден, при смяна, тампона се развлачи, и се проточи един фитил 10 см сигурно!!!  #Cussing out , та трябваше с не знам колко пъти измити ръце да извадя това, което беше останало вътре!! Тези хора за копринени нишки около тампона не са ли чували?? В БГ по-напреднали ли са хората, направо думи нямам!!!  #Crazy Край на ОФФ-а  Mr. Green

Лек ден и успешно бременеене на всички, на нечакащите - да не дочакат, а на всички бебеправещи - успех!   bouquet

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 12:38 от _vess_

# 278
Мииче още веднъж Честито и да не четеш глупости  из нета ,чу ли?
Тя момичета въобще не се е кротнала ами продължава да чете какво евентуално може да се случи.
Да и дърпаме ушите на Миата докато е време. Mr. Green

# 279
  • на плажа
 Този номер 74 как се беше спотаил Wink! И тук още веднъж честито, Миа-Ани!

# 280
  • Бургас
Продължава да чете глупости ли Миа ooooh!Ани, първа след Дарето почвам да ти дърпам ушите. Казах ти го одеве, казвам ти и сега на всеослушание: ние лъвиците, каквото си поставим за цел, го постигаме. Щом твоето лъвче е решило да се обади точно сега и да се появи след 9 месеца - така ще бъде. Гальовни сме и то ще си се гушка кротичко в теб чак до август месец Hug И стига си чела глупости  Naughty
Последните няколко дни ме направи толкова щастлива, а сега ме караш да се ядосвам и да ти се карам Mr. Green, бива ли такова нещо Crossing Arms Цунки, миличка Heart Eyes, и дълги блузки вече Wink

# 281
ЧЕСТИТО ,Шушонче!!!!Пожелавам ти една спокойна и прекрасна бременност!!! Помня как ме подканяше непрекъснато да си направя теста,а зс все го отлагах във времето... Прегръщам те силно!!! hug
ЧЕСТИТО на всички бъдещи майчета!!! Пожелавам ви безпроблемни 9 месеца!!!
Аз отдавна не съм се появявала,тъй като съм се отдала изцяло на подготовката за сватбата.През другото време съм на работа,а там нямам комп.
много се радвам за хубавите вести които валят от началото на седмицата!
6у6онче,аз също на два пъти имах зацапване-в 4-та и 5-та г.с. и съм все още на Дуфастон.Иначе на последния преглед преди 2 седмици бебето беше 4,5 см newsm44

Прегръщам ви всички до една!!!
Давайте още EFP

# 282
Малеееее, почнахте ме вие Mr. Green Laughing
Ми притеснявам се - истина е Rolling Eyes, но заради вас обещавам да се успокоя и да гледам напред!
Целувки - Голди, Дарче, Ренка и всички, да не изброявам Laughing! Ще се пазя, обещавам! Сигурно страха ми идва заради спонтанния аборт преди три години, но ще забравя и ще мисля само хубави неща, обещавам Heart Eyes Hug

# 283
  • Бургас
Ей така те искам, момиче Heart Eyes
Сега за всички, които ме дебнат, наточили зъби Mr. Green, казвам:
Насладете се този месец на прекрасния букет от бремелинки и се точете за мен следващия. Сутринта правих кръвен тест, който е отрицателен. Благодаря на Ани и Рени, че са такива страхотни приятелки и ми бършат сълзите от сутринта; обичам ви, момичета  Heart Eyes Hug; извинявам се на Рошко, че без да искам я притесних  bouquet Благодаря и на всички момичета, които ми вдъхваха надежда и ме караха да се усмихвам, но явно ще тръгваме по доктори вече. Ако кажа, че ми е лесно и не ме е страх, ще ви излъжа; но крайната цел заслужава да направя и невъзможното Simple Smile Благодарна съм, че срещнах всички вас, които правите деня ми слънчев и чакането на лелята по-кратко, а посрещането й по-безболезнено. Няма да се предаваме и ще се борим до успешен финал Peace
На всички ви пожелавам да видите заветните чертички в най-скоро време; прегръщам ви Hug

# 284
Голди пожелавам ти успех с изследванията и не е страшно.

Общи условия

Активация на акаунт