Отговори
# 255
  • Бургас
 Twisted Evil И аз така мисля, стига и се е свидило на Голди. Искаме снимка. Искамеееее. Искамеееее. Искамеееее.  newsm44 newsm45 smile3516  hahaha Подстригана, боядисана че и с прическа  #Crazy че къде дават така и не си се изкиприла. Бързо марш. Ако нямаш апарат ще ти услужа и нови батерии ще му купя че тея нещо се издухаха  newsm78

Ей дидиди ти защо не и оскуба косите на тая лаборантка. Как така кръв ще ти пуска. Тя не знае ли колко сме чувствителни. Що не и  bambam и пак fight и пак bash та да види тя кой кого  smile3517

Хм служебен а? Банкет а? Хм!!!! Ееееее, ама си супер, ама да видим и разликите деееееее. А ти защо не си триеш хронологията. И аз забравих веднъж и после като се върнах гледам колежката ми гледала профила. Ама и аз си имам начините. Все пак съм  smile3529 начетена де  Embarassed Няма да казвам силни думи та да не си помислите че се хваля  Embarassed

# 256
  • Бургас
Абе, Шушона, аз хронологията я трия, но той системен администратор момъкът, навсякъде се вре и нищо не остава скрито от него. А вчера разбрах, че можел да провери къде съм вилняла из интернет през последните две години #Crazy

# 257
Ама от вас и от клюкини тука пак ще закъснея с лягането и утре пак ще се пуля на поредната температура...  Joy
Goldie, знаех си, че си красавица!  newsm10 Точно така си те представях! (Е, почти...) Но искам и още снимки с прическата. Макар, че на тази снимка ясно си личи целта за кадър на фотографа.  newsm47
6u6on4eto, аз така бях изтръпнала в лабораторията... направо се бях гипсирала цялата. И явно съм си дърпала ръката. Иначе няма от какво да ме е перфорирала така.

# 258
момичета по горе ви бях споменала че има надежда да стана августовска мама ама нещо съм настинала сега си меря температурата и имам 37,6 и ме боли гърлото и ми е отпаднало и цялото тяло ми е едно схванато yu5 15  33uu
иначе втората чертичка продължава да се е все една такава бледа бледа.АМА Я ИМА. Blush

# 259
Добро утроооо!  bouquet
Goldie,видях тееее,ама наистина си златна ей!Сега дай сравнителна да търсим десетте разлики! Hug Laughing
Момичета,днес стискайте палци,че имам баш шефско присъствие на главата!От централата ще идват и като знам какво се получаваааааа... #2gunfire #Cussing outТова сега защо така,ама как по този начин-ние по по-различен го правим.... #Crazy #Crazy

Между другото незнам дали вече не съм задала този въпрос,но-другата седмица рано ли е да отида за установяване на бременност!Аз за себе си предполагам че беболина е станала на 4.11 Embarassed Crazy

# 260
Добро утро! Много спите тази сутрин.
Мегитка като те няма тебе рано -рано е много тихичко. Хайде пий веселото кафенце   food010и идвай тука.
Титини успех в работата и по-полека да я караш, най -важното вече се гушка в коремчето ти. Пазете се да сте здрави.
Black R - кураж и  горе главата. Виж каква хубава темичка сътвори за късмет. С търпение и любов за всички ще има бебок.
Хубав ден на всички.  bouquet
Ro6ko да ги изловиш всички, които се спотайват.

# 261
Добро утро и от мен. Привет на всички ранобуднички! Аз продължавам със странните температури. Но пък чакам с нетърпение новини от Голди и Мия. Хич да не се правят на разсеяни, ами да хващат тестовете и да взривят форума.
titini, споко за шефското присъствие...  newsm47 Ти, за разлика от Голди и Мия, смело можеш да се правиш на разсеяна.
Хаиде, лек ден и от мен!

# 262
  • Бургас
Добро утро! Пепинка, мерси за веселото кафенце /нищо, че е за Мегита  и аз си краднах едно Blush/, че имам нужда точно от такова. Както си се смяхме снощи, посреднощ мъничката ми душичка като започна да повръща от 11.30 до 2 часа. Направо ми се скъса сърцето. Днес мъжът ми ще го гледа и дано се пооправи, че да тръгнем по-спокойни утре, че ще го оставяме при баба ми. Такъв ден, вече съм в паника заради пътуването, а сега и бонбончето ми се мъчи
Sad Close Снимки ще показвам чак след Варна, че точно сега не ми е до тях. Хубав ден момичета!
Титини, две седмици след закъснението трябва да се види Peace
Диди, мерси за комплиментите, не се смятам за красива, но ми погъделичкахте самочувствието Blush Flutter
Момичета, прегръщам ви и пожелавам на всички ни само хубави емоции днес! Hug  bouquet

# 263
  • Бургас
Добро утро и от мен. Аз още искам да ви досаждам и да ви пръскам вирусчета като едно вирусоносителче  Joy Ето заповядайте  babydust7 Иначе още мноооого слабичко ми се гади но се чувствам така  smile3550 Нали като се усъмних че съм бременна и спрях китайския чай Сание и сега така  Toilet smile3550 Ужасно е ама какво да се прави  Sick Пък гърдите ми вече имам чувството че ще се пръснат. До преди да ми закъснее си ме боляха ккакто обикновено, а сега със всяка минута стават все по и по-. Момичета страх ме е още да отида в отчетните иначе ги преглеждам и виждам познатите никове ама още не се представям  ooooh!
Та така ще ви досаждам тука и ще ви заразявям и няма да ви забравям. Но хайде всички марш в отчетни  babydust7 babydust7 babydust7

Ох Голди, мила, хайде бързо да се оправя малкия ти разбойник а ти се успокой, ама няма ли да го заведеш на лекар. Успех и скорошно оздравяване.  smile3525

# 264
Благодаря на всички за милите думи.И като са Добро Утро само положителни неща ви желая EFP

И на мен ми е нещо ми се гади лекичко,6u6on4eto,но нормално е,а и за хубаво е все пак smile3521

# 265
добро утро и от мене
кафенцето ми дойде добре че съм заспала днеска Crazy
аз ще ловя това спор няма
ама Mia_28 и Goldiq ще ги хвана за ушити особено Goldie ще я снимам и ще ви я покажа на всички че така не е чесно аз не можах да видя как се е дегизирала исках да почерпя малко идеи че и на мен ще ми трябва  Confused

та така за сега наредих ви на бързо hahaha
и ви желая хубав ден макар че навън е гадно и мокро ние ще сме много усмихнати особено след като някои ни зарадва с 2 чертички  bouquet Praynig

# 266
  • София
Stranger, много ти благодаря за подкрепата   bouquet Аз, за щастие, не съм преживяла това, което се е случило на Румито. Просто съм си една ревла  Embarassed и понеже си се бях настроила, че този месец ще ги видя аз тези 2 чертички, а то не се случи, та такъв рев му дръпнах (от сутринта, та до вечерта). После ми мина и така. А на Румито няма как да не й се възхищавам за силата и волата, които има. Стискам ви и на двечките палци,и си знам че скоро ще си правим компания и в отчетените, нали?  Hug

# 267
Добро утро! newsm51
Честито на всички нови бременлийки smile3525
Goldie, Mia_28, няма ли да ни зарадвате скоро Mr. Green
Лек ден на всички и много  EFP

# 268
Добро утро момичета HugКак е настроението днес Wink
Аз може от вчера да се повторя,ама пък никой не ми е дал някакъв съвет,ама айде простено ви е щот има много  preggo Hug
Та според вас кога трябва да ми е Ову като на 12,13.11 имах зацапване и на 14 обилен М.цикъла ми е 28 дни .
Благодаря и приятен ден Heart Eyes

# 269
  • Бургас
Хайде и тук да честитя двете чертички на Мия /Ани/, че от няколко дни я чакам да се похвали официално и сега нямам търпение да и пожелая всички най-хубави неща, за които би могла да си помисли!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито още веднъж, мила! Благодаря, че пусна темата точно днес Heart Eyes Бъдете много щастливи с таткото и малкото "царче" /нали е лъвче/, което е на път. И през август да си гушнете най-красивото, послушно и усмихнато бебче! Hug  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт