Отговори
# 240
  • София
Здравейте сладури! Като почнах да ви чета и просто не се стърпях да не се присъединя към вас! newsm51 Много сте готини и темичката ви е супер! УСПЕХ на всички в бебеправенето и много, мноОООго любов!  newsm53 Пък дано скоро да се похвалим с тъй мечтаните две чертички.... smile3521 smile3504

# 241
Ето ме и мен! Hug Hug HugДнес от време на време ми стана... Sick Sick SickДали е възможно , не е ли раничко още newsm78 newsm78 newsm78
mari_eta,BLAK R,милички,знаете ли,бях чела някъде че най-красивите хора на планетата били от Девите!
audulina ,хайде честита ти книжка и безоблачно шофиране! Hug  bouquet
Hariela ,добре дошла и да не се задържаш дълго. Hug Grinning
Рожбо,аз със тестовете пробвах през ден!Май не ми се получи много сполучливо засичането,но виж каква изненада ми дойде!
ГОЛДИ,слънце,стииииискам палци до посиняване!И аз като dididi съм махнала маникюра и стискам ли стискам.Ама ти е хубавка графиката,поне до толкова до колкото аз разбирам... newsm78
Мегита, Heart Eyes newsm78,губиш ми се нещо от полезрението!Усещам ти липсата!

# 242
  • ГОре на черешата...
Титини, съвсем си е нормално даже. На мен пролетта ми беше така още седмица след овуто...
А за Девите - чул те Господ, щото и с розови гащи го искам и после -  Мис свят Mr. Green!

# 243
Привет на всички!

Hariela, kerilain, abirena, добре дошли   bouquet. При нас е забавно, ама в отчетните -- още по  smile3521

Rumito  Hug

най-красивите хора на планетата били от Девите!

smile3521 Мойто мъж е дева и затова съм пристрастна  Peace

# 244
  • София
Един ден да нямам Интернет и какво става smile3501
[color=magenta]Честито на 6u6on4eto, titini,БУБОН,mu6morok и GALADRIEL [/color]
Goldie, чакаме и от теб същите резултати и съвсем скоро да се похвалиш smile3521
Rumito и sladka_mama радвам се, че сте толкова силни и сте успели да преодолеете мъката (защото аз все още не съм).
А на нас, всички останали, остава да се молим newsm17 и ние скоро да съобщаваме добри новини. И не мисля, че някоя от нас ще се откаже от бебенце от която и да било от зодиите. Аз съм се въоръжила с търпение и оптимизъм, но се надявам да не се наложи да дочакам и следващите девички newsm47.

# 245
  • Бургас
Мацки, докопах се най-после до компа. newsm44
Титини, благодаря ти, да взема да ви спретна сутрин една проверка /като в детската градина едно време/ кой си е изрязал маникюра, иначе порицание пред строя Mr. Green
Мариетка, аз пък ще се хваля, че съм познавала /макар и задочно/ майката на Мис Свят Peace
Момичета, аз смених тактиката. След работа отидох при фризьора си, подстрига ме, боядиса ме и ми направи прическа; сега се надявам лелята да не ме познае и да ходи да ме търси на друго място/ някъде, където я чакат/ цели 9 месеца Joy. Пък аз в петък ще ви кажа дали съм се дегизирала успешно Laughing

# 246
  • София
ЕХООО ето ме и мен Simple Smile
ГЛЕДАМ ДОБРЕ СЕ СПРАВЯТЕ С "БРОЙКАТА" НА МАМИНКИТЕ, ХА ЧЕСТИТО И ОТ МЕН на всички тях ( да не проспусна та не изброявам)!  Hug
Goldie, дали пък не ти е ред а?  Laughing
На всички сърдечни поздрави и много здраво стиснати плаци ( и съм без маникюр, тъй че мислете му).  Hug

# 247
  • ГОре на черешата...
Голди, без снимков матриал не се брои Naughty!

# 248
  • Бургас
Ама мой материал ли, Мариетка, айде от мен да мине, ще ти се изкипря след малко на лични да ме видиш каква съм красавица неземна Flutter
Елпет и StAnger, стискайте силно палци, че да я прогоним проклетницата от целия подфорум Mr. Green

# 249
А, Голди, не така пусни на всички снимка.
Между другото смях се с глас на тактиката за прогонване на лелката.
АМи....аз май ще трябва да се боядисам черна, че съвсем да не ме познае. Laughing

# 250
И аз искам снимкиии. Ама знам, че няма да получа  Sad
Как е, мацки? Не чакайте вече, а грабвайте тестовете.
Goldie, като гледам графиката ти и тази на Мия... вижда ми се недостижима мечта. Ама направо като по учебник! (Не че съм виждала учебник с графики де...) Но силно се надявам за вас.
titini - никакви нокти. Дори и френски маникюр не може, че после остават белези.
Което ми напомня, че още не са ми минали белезите от лаборантката. Преди две седмици ми взема кръв от вената и понеже съм много страхлива и паника, и тя така се беше вкопчила в ръката ми за да не мръдна, че после имаше кръв от ноктите й, а от иглата нямаше. smile3516 smile3527

# 251
  • ГОре на черешата...
Що бе, Диди, тя Голдито наш човек - ша пусни, ний за кво сидим още тука...Голдииииииии, изръчкай го милото на полувремето да те документира за поколенията hahaha

Даре, чу ли за релацията - зъбни болежки - зачеване?
Аз мисля другата седмица да си извадя още един, и без туй имам още три Joy

# 252
Goldie,Goldie,Goldie......цццццццц....е и ние искаме снимчици да гледаме! Crazy Whistling

# 253
  • Бургас
Ааааааааа, снимки пускам само на лични, че и без това онзи ден нашият системен администратор ми засякъл трафика в "Искам бебе" и ме спука от бъзик Crossing Arms Ще пусна сега на Дарето и Диди по една снимка, а пък утре ще хвана мъжо да щракне два-три пъти и ще търсите 10-те разлики, да видим дали е успяла маскировката. Crazy
Титини, и ти ли, Бруте Mr. Green хайде, пускам снимката тук и след 10 мин. я трия, че да не ме разконспирират Blush. Ей ме на, красавица неземна в разгара на танците на един служебен банкет:hahaha: Joy Mr. Green
..................
Който гледал-гледал, който не, утре, ако успея да хвана златото "на дамар" ще гледа подобрената версия Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 22:42 от Goldie

# 254
  • ГОре на черешата...
Ей, то станало 10,30 ooooh!...изчезвам да слагам малкия да спи, че утре не може да отлепи за градината.
Лека нощ Hug!И който работи - хващайте мъжете за ушите  Twisted Evil/полувремето свърши/ пък и без това ще паднем...

Общи условия

Активация на акаунт