Отговори
# 225
Мииче,благодаря ти че се интересуваш от мен!!!Добре съм-вчера и онзи ден имам положителен ОВУ тест,но от днес спрях да си меря БТ ,защото нещо въобще не ми се връзва и аз не знам какво става,а и нали ще бъда кума та се чудя от къде да започна и ако продължавам с чуденето то сватбата ще дойде-та така радвам се на мъжа и детенце-до колкото мога,защото напоследък съм страшна изнервена,немога да се наспя и т.н.
А на теб Мииче ще ти стискам пръсти чак до посиняване,тъй като си имам аз едно предчувствие и съм сигурна,че ако не този път то съвсем скоро ще има с какво да ни се похвалиш. Hug Hug Hug

# 226
Най-накрая и аз да се докопам до нета,нямаше връзка до скоро!
Днес ми е втори ден от ову тест-проследяването,разбира се (-),то и при тези тестове май няма да видя (+) newsm78
М/у другото нужно ли е да ги правя всеки ден newsm78
Защото на кутийката пише от 10 ден,ами ако ми е на 15-16 ден овуто,трябва да купувам втора опаковка newsm78

Честито на новите бременлийки!!!Лека и безпроблемна бременност!!!

# 227
Милички, заминавам командировка довечера в Унгария и незная дали ще мога да ви чета!
Желая от цялото си сърце късмет на всички НЕчакащи, кураж и сила на разочарованите от лелката тази седмица и приятни емоции на всички бебеправещи!
Целувки  bouquet

# 228
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Момичета, извинете ме, че ще ви занимая с този въпрос, знам, че тук всички искате да забременеете, а не да се спасите от забременяване, но наистина не се сетих къде да попитам на друго място. Не исках да пускам специално нова тема и затова тук в седмичната ви питам. Та... моя приятелка е пила за една седмица 2 пъти по 2 хапчета Постинор, за да се предпази от бременност. Помоли ме да попитам колко пъти в месеца е допустимо да се приема лекарството и има ли вероятност, след като ги е взела хапчетата да забременее?!
Благодаря ви предварително!

# 229
Честито GALADRIEL, лека и безпроблемна.

Мацки, това с мъдреците ако  е вярно, че се забременявало като ги извадиш, хи-хи Laughing, то на мен ми вадиха преди няколко дни тамън два броя. Mr. Green

# 230
  • Sofia
Здравейте!
Аз съм нова и малко късно се включвам, но някои неща още не са ми ясни, ама бързо схващам.
Новата тема наистина е страхотна! Поздравления за заглавието! Дай боже всекиму, който го желае! Simple Smile
Аз ще почакам до следващия месец, този го пиша неуспешен!
Честито на Янамама и късмет от тук нататък! baby_neutral

# 231

koteto7975 , щом си видяла положителния тест, чакаме резултати Peace! И благодаря за милите думи и за стиснатите палци Hug!
Рожбо, ще трябва да се изръсиш, сори Mr. Green! За успокоение - много е приятно да видиш на теста за ову две чертички- вярно, не е тест за бременност, ама са си две Mr. Green Laughing!
pretty , да разправяш после и приятно изкарване!  bouquet
 Муцуна , сори, ама не съм наясно Rolling Eyes..
 Дарче, вярно е, вярно е - питай Страчи Mr. Green Laughing!
Hariela , добре дошла!  bouquet Малко си престаряла, ама айде - от нас да мине Mr. Green Wink! Ей, момиче, да не съм чула, че на 29 години "е късно" и т.н. Naughty Hug!

# 232
  • Бургас
Помоли ме да попитам колко пъти в месеца е допустимо да се приема лекарството и има ли вероятност, след като ги е взела хапчетата да забременее?!
Благодаря ви предварително!
До колкото знам не може да се пият повече от веднъж в месеца. Да възможно е въпреки това да забременее. Но нека и по-компетентните си кажат думата. Аз знам това  Naughty newsm78 Успех на приятелката ти и дано си няма 9-месечни проблеми след като не желае. Но да знае че все пак има презервативи ако не е използвала има и други методи за предпазване  Embarassed като противозачатъчни, спирали и т.н. Един аборт може да и струва доста скъпо когато вече пожелае да има деца.   bouquet

# 233
привет момичета.имам нужда от вас.лелката си отиде Hug,започваме с бебеправенето.я,вземете и на мен направете някои от вашите валшебства,та и аз да видя EFP.благодаря ви от сега  love001

# 234
  • Бургас
я,вземете и на мен направете някои от вашите валшебства,та и аз да видя EFP.благодаря ви от сега  love001

Готово веднага  Mr. Green Ето на всички  Two Hearts  babydust7 babydust7 babydust7 Ама вие пък не забравяйте да  luvbed то само с магия не става, кееееекс момичета  и мнооооого любов bouquet

Ще отговоря на въпроса на pretty и на всички които се интересуват тук да не спамим излишно. Незнем още. Докторите не смеят да дават прогнози още. Иначе вече се заиграва и по малко започва да се успокоява.

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 17:35 от 6u6on4eto

# 235
  • София
vess, къде се губиш тази седмица? Нали заедно не чакахме на 19.11. Дано при тебе да има радостни новини... Hug

# 236
6u6on4eto , много сте сладки с половинката (сега видях снимките)
как е малкото слънчице?

Mia_28, ще разказвам и показвам!
А вие момичета да ме зарадвате в понеделник!  bouquet

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 17:37 от pretty

# 237
ооооо,я и на мен бързо едно вълшепство,че и тоя месец провал на 12,13.11-имах зацапване и на 14,11 ужас от кръв ooooh!Сега според вас кога трябва да ми бъде ову newsm78
А и поне с нещо да се похваля взех шофер книжка Mr. Green
Голям кеф,а как се бях панирала..... Crazy
Честито на новите мами

# 238
 Hug Hug Hug
Титини, Шушончето, Бубон, Мушморок, и GALADRIEL , ЧЕСТИТО!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ви лека и безпроблемна  preggo и после едни хубави  newsm30 .    love001  love001  love001

# 239
  • ГОре на черешата...
Ето ме, тук съм жива и здрава Laughing!Мъдрецът излезе за секунда.Сега малко ме боли главата, ама може и да е от бирата Crazy - преди малко дръннах една чаша, че ми се допи...

Мия, вЕрно ли това със зъбите newsm78? Да ида да ми извадят още един Mr. Green? Даре, чу ли - нЕма начин да не стане тогава Peace!

Блак Р - с тебе ще сме си дружки другия месец / и под секрет да ти кажа, че Девите са много готина зодия, пък и цял прайд Лъвове заформиха тука, с нас щеше да стане голяма гъчканица Wink/

Аудулина - честито  bouquet! /кога ще шофираш, да не излизаме Rolling Eyes? майтап бе  hahaha/

Шушка, ще се оправи мушморочето, бъди сигурна Peace! Пък ти се пази Hug!!!

kerilain, Hariela, добре дошли! Дано имате късмета на новака Wink!

Леле, тука така духа, че ще хвръкнем Whistling...явно Баба Зима е решила да ни навести. Е, поне всички знаем, че по Коледа стават чудеса, така че няма да и се сърдим.

Общи условия

Активация на акаунт