Отговори
# 210
Rumito  - възхищавам се на силата ти! Браво!   bouquet

# 211
Здравейте и от мен,момичета!

И аз да се похваля на всички вас:) с едно от мен EFP
Предстои ми за втори път да бъда мама и съм страшно щастлива.Желая на всички вас щастие и две чертички!

# 212
ЧЕСТИТО НА GALADRIEL

много щастие ти желая и леко бременеене   bouquet

# 213
GALADRIEL, честито!
Хубава и лека бременеене!!!

# 214
актуализация на положението до тук newsm68 newsm44 newsm68

2                                                 3

1. Мони 81                                  11. Xai                            21. Paloma
2. Pofitka                                     12.Шушу                        22. Brambar
3. TESA                                        13. Зеленоочка             23.Сиси /сестрата на гаджето на Ani2/
4. Krislubo                                   14. Хелена Пеева          24. DjuDjo
5. Happywoman                          15. Светли                     25. Reneta M
6. Bosilek                                     16. Netia                        26. Viku6a
7. Еличко                                    17.Blues                         27. H.kirova
8. Luminosa                                 18.Chela 84                   28. Bima
9. nora_sokolova                        19. Passion                     29. Уolowa
10. Teamea                                 20. Ted                           30. колежката на Rojbo

4                                              5                                        6

31. vapros                                   41.zuza1984                   51. andromeda
32. Ненито - на Мегита              42.eti_bb                        52. myki
33. Arksi                                      43.nimi                            53.Rosito m m
34. Никка                                    44.zorinka83                   54. mery79
35. братовчедката на Тitini        45.koni                           55.jani85
36. колежката на Тitini               46.nellyani                      56.miao69
37.  FraUlica                                 47.borianna                   57. BARBORANA
38. Мu6morok                              48.billie                          58.Meghan
39. Приятелката на ro6ko_        49. Rumito                      59.mds
40. Таn4a                                     50.ем4ето                     60.Там-там

7                                          8
61.stan                                  71.6u6on4eto
62.slim                                   72. БУБОН
63.JanetaGP                           73.GALADRIEL
64.mile
65.hana1
66.elpet
67.Phil
68.lanamama
69.titini
70. radi_vo

1000-73=927

# 215
Mia, любов моя, защо да съм те шашнала с китаеца! Аз много му се възхищавам на лечението и на резултата от предния път. Предпочитам китайската медицина пред традиционната. Може би защото до сега не съм попадала на истински лекар. Ако не специалист - то поне загрижен за състоянието на пациента си. А д-р Дин е точно такъв. Кога ще бъде тестването, че съм изтървала?
Rumito, ти сама знаеш как да се справиш. Тежко ти е, трудно ти е, но това е нормално. Нека твоите близки те подкрепят, а и ние - нали затова сме тук! Прегръщам те силно!  Hug
6u6on4eto, изпращам силни прегръдки и много положителна енергия на твоето бъдещо бебче - да се хваща здраво и да не мърда от там още 9 месеца.
GALADRIEL, много лека и сладка бременност ти желая! Здраво и красиво бебче!!! Hug

# 216
  • на плажа
Браво, Руми, горе главата Hug!
Честито на най-новата бъдеща мама  bouquet!

# 217
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мацки  bouquet!
Ето ме, пак съм си същата Grinning!Само да се пръждоса оная нахалница #2gunfire и пак се награбваме с мъжлето - и Девата е готина зодия, нали?

GALADRIEL, честито  bouquet!Лека и безпроблемна Peace!

Рожбе, да ми пратиш друг колет с розови гащи, обаче - препоръчано, с обратна разписка, по куриер - щото ай не е стигнал, ай викам АлКайда да взривяват наред Twisted Evil!

Мия, благодаря за поздравите!

Руми -  Hug!Каквото и да кажа, ти го знаеш.Щом толкова силно го искаме - ще успеем!Само дано е по-скоро!

А пък сега вие ми стискайте палци, щото отивам да ми вадят мъдрец /за първи път ми е/, ама нали после няма да може Mr. Green, гледам докато е още тука мръсницата да ги свършва тия работи.
Айде чао, пък довечера ако оживея Rolling Eyes, ще пиша пак!

# 218
здравейте
едно огромно честито на Честито на Титини, Шушончето, Бубон, Мушморок, и GALADRIEL
пожелавам ви лека бременност и след 9 месеца да гушнете най-сладките бебоци,

# 219
  • София
GALADRIEL, едно голямо честито и от мен, лека бременност  preggoи красиво сладурско бебе след 9 месеца!!!  newsm30

# 220
лелеееееееееее.писали писали не мога да ви смогна бе дами. Heart Eyes
първо да ви кажа че моите 2 чертичка си стои  все така бледа,бледа.аман вече.постоянно съм на тръни.я всички бъдещи мами да babydust7,че да станат 2 хубави черти ,че пък тея две черти след 8-9 месеца да станат на едно хубаво бебе.ааааааааааа. Grinning
на бъдещите мами ГОЛЯМО ЧЕСТИТО отново.браво момичета вия сте моята гордост тази седмица Hug.на Руми-горе главата мила ще стане пак.а на всички останали весело и приятно правене на бебоци Grinning.

# 221
Здравейте мацки,
Мен не ме гответе за списъка - гадната дойде и ми развали приказката Sad
Другия месец за девичка  Flutter
Приятен ден на всички бебеправещи , бебечакащи, начинаещи и цъфнали като мене newsm45

# 222
Rumito-страшно много съжелявам за случилото се и ти се възхищавам от цялото си сърце.Следващия път съм сигурна че всичко ще бъде наред. Hug
Black-R-не плачи може пък да е за добро и другият месец да бъдеш приятно изненадана и знам ,че с оптимизъм съвсем скоро всички ще отпатуваме към отчетни. Hug Praynig
mu6morok-още някой и друг ден и чертичките ще бъдат толкова червени,че повече от това няма да има накъде,само се успокой и не се тревожи. Hug  bouquet
Galadriel-ЧЕСТИТО и леко бременеене през9-те месеца,а после......  ylinfant smile3504 newsm07 1stroller

# 223
  • Бургас
BLACK_R,  Hug, ще си имате девичка - сигурна съм!

# 224
GALADRIEL , ЧЕСТИТО и много, много лека бременност!  bouquet[/b]ro6ko_ , браво за списъка! Heart Eyes Laughing
Прити , надявам се с мъжа ти вече да се подготвяте за бебеправене - лелката скоро ще свърши Wink Laughing!
 dididi , и аз искам на такова чудо да отида, ама малко ме е шубе Rolling Eyes.... Хайде, ако наистина е добър ще го посетя твоя доктор Дин Laughing. Видях, че Поларфокс   ти е писала много подробно в темата за БТ - дано всичко при теб скоро се оправи, Ди, миличка Heart Eyes Hug!
mari_eta , айде бе душа Mr. Green, къде ходиш, кво става Mr. Green... Никаква те няма Mr. Green. Обаче знаеш ли - аз като чуя за вадене на мъдреци се сещам за Страчи - тя забременя точно в месеца, когато я боляха и имаше проблеми с тях - айде, дано и при теб това да е на късмет Peace Laughing.
mu6morok , бледа, не бледа, чертичка си е! Peace Я спокойно - ще стане ярка, трябва да минат няколко дни просто! Grinning
Ренка, моята силна и добра приятелка! Hug Както вече уточнихме Crazy, бебето ще е дева Mr. Green. Точка по въпроса и без възражения Laughing!
Goldie , след малко ще ти изпратя снимка на ЛС, както ти обещах Flutter!
koteto7975 , как си, миличка? Hug

Общи условия

Активация на акаунт