Отговори
# 195
Кроки - теб нещо те изпуснахме от поглед - ти чакаш ли, нечакаш ли, да не си следващата изненада.
Ей, че чудна седмичка. newsm76 Two Hearts
Пепинка,не чакам за 28.11.Толкова много искам да е станало ,а тази ниска температура ...Уж нямаше да я меря,но колкото пъти го направих ,все е под 36.7(вагинално).Най-вероятно ановулаторен цикъл- Cry А вече се размечтах как ще си купя тест от Испания на някъв смешен испански и ще се кикотя като ряпа в аптеката...Цяла година фантазирам как ще бъда най-малко в четвъртия месец ,когато отидем там.Дори с директора се уговаряхме да не го изненадам по-рано.... ooooh!Съдба!
Голди ,къде си любима?Искам от хубавото ти кафенцеее! newsm46 А ето гоооо-  food010 Грасиас и на Котана!

# 196
  • Бургас
Здравейте сладурки. Ама не се нервете много  Naughty За всички ще има  smile3504 newsm17 Аз още съм със свито сърце дали ще се задържи плода  Praynig Praynig Praynig

Рожбе пак благодаря за колета ама нали разбираш че трябва да почакам за да му видя цвета на гащите. Ама то и сини да са то мъжо няма да ги върне, знаеш ли как ще се радва  ooooh! пък за мойте нерви никой не мисли с трима мъже как ще я карам  #Crazy hahaha
Ааааа Juturna не си ги давам гащите само мога да ги заменя за розови
Голди, стискам палци да се похвалиш то и аз си мислех че този месец съм без Ову ама не би. С тия температури дето ми ги показва термометъра  ooooh! ще взема да го метна. 11-тия етаж ще му е малко  #2gunfire Тази сутрин ми показа 36,2  ooooh! Повече няма да меря, каквото такова  hahaha

# 197
добро утро момичета  bouquet
новите мами сега да не ни изоставите и да избягате безследно да идвате да ни пръскате вирусчета ей Mr. Green
на нечакащите да знаете че и аз стискам палци и дано ни зарадвате Praynig
другите само хубави мисли момичета и при нас ще дойде пратката на Рожбето
ама нали някой трябва да ги разнесе та за това по бавничко става а пък и нали сме и с претенции розови та сини гащи и те хората сменят гащи после пак опаковат и става една  Whistling
ама скоро пристигат да знаете  Hug
хубав ден на всички желая и хайде някой да се похвали че да пооправим малкичко пак списъка  bouquet
 Hug  bouquet  bouquet Hug

# 198
ro6ko_,..... Thinkingти нещо се спотайваш май newsm78 smile3521 smile3521 smile3521

# 199
Здравейте отново момичета.Знам, че на вашето рамо мога да поплача и затова влязох да ви кажа, че загубих бебето си CryИскате не искате ще ви правя пак компания Hug

# 200
тука съм си  Blush
ами ние сега сме само на любовна вълна Embarassed
така че няма какво толкова да докладвам само ви наблюдавам и записвам Mr. Green
за сега Praynig

# 201
Руми, съжалявам, но всичко ще се оправи. Сега ти е разрешено да си поплачеш и после пак се стягаш и с нови сили. Hug

Голди, много ти е прилична графиката, може и да няма лелка. Wink

Хубав ден на всички. Grinning

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 10:00 от Дара

# 202
  • Бургас
Руми, много съжалявам Hug
Даре, чул те Господ Praynig, ама не смея да се надявам вече  Sad

# 203
Рожбе ,току-що разбрах ,че колетите ти са истински ,заради ника ти.Да знаете "Рожбето праща рожби!" Grinning Laughing
В такъв случай Аз няма да пращам никакви колетчета,под какъвто и да е предлог. Иначе ще получите по едно такова "слънчице"- Confounded   Laughing
Рошко ,вчера щях да загатна ,че си следващата бремелинка под прикритие,заради графиката ти-над 30 дни!!!Добре ,че я разгледах повторно  Laughing  smile3538 Стискам палци колета на Рожбето да пристигне и при теб навреме! Praynig
Руми ,много съжалявам!Но ,бъди сигурна ,че Господ е с теб и всичко ще се нареди така ,както той е решил и както е най-добре за теб/вас! Praynig Hug
Даре ,графиката ти е страхотна!Пу-пу! Само още 4-5 дни и ти ще си получиш пернатия любимец от Рожбето.  newsm57   Grinning  fingerscrossed 

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 10:14 от крокодил

# 204
  • София
Руми, ние сме с тебе, поплачи си, но не се отчайвай.
Вчера и аз такива ревове изревах и толкова зле се чувствах, че чак и мъжът ми се притесни за мен. Но днес ми е по-добре, утре сигурно пък ще е по-добре от днес и така.
Много ми хареса тази мисъл, че когато Господ ни вземе нещо, той всъщност изпразва ръката ни за нещо по-хубаво.   love001

# 205
  • на плажа
 Ей, я да издухате нослета и да избършете очички, че започвам да се ядосвам afwitch. Какъв е този негативизъм! За всички ще има! Казах! Wink На мен същ се случи преди половин година - две чертички и после - няма! Много ми беше зле, но щом не се е задържало - значи нещо не е било както трябва. Природата си знае работата, а с малко помощ стават чудеса. Опитвам се да не се отчайвам! Подкрепете ме и вие!

# 206
  • Бургас
Природата си знае работата, а с малко помощ стават чудеса. Опитвам се да не се отчайвам! Подкрепете ме и вие!
Напълно съм съгласна, колкото и да е тежко трябва да сме силни, че то иначе хич не си помагаме, а по скоро си вредим.
Румито съжалявам за това което ти се е случило. Поплачи си ден два и се усмихни. Кажи си "Какво пък така е трябвало. Сега ще съм спокойна и то ще стане"

# 207
СТРАХОТНИ СТЕ! Hug
Честито на всички видяли заветните чертички!  bouquet
Стискам ви палци!Пазете се много и се радвайте на всеки миг!

Румито,много съжалявам за това което преживяваш! каквото и да напиша ще е малко за да изрази чувствата ми! Повечето от нас са минали през това и знаем какво е Cry....НО живота продължава и искренно вярвам,че много скоро пак ще се похвалиш!
Сладка мама,мисълта много ми хареса!
Страчи,радвам се че си добре! Минавай по-често!Бях в твоята групичка за април,но уви....трупай опит ,че ще даваш съвети на всички от тук Laughing
Приятен ден и много усмивки

# 208
Момичета, добро утро!  bouquet
Мен много ме мързеше да пиша, но вече набрах инерция и съм на линия - ще ви тормозя до дупка, ей Mr. Green Laughing!
ro6ko_ , ти хубаво си в любовен период, ама търси бремелинки Mr. Green, че ще ти резнем заплатката Mr. Green Wink. Нещо разсеяна ми се струваш Mr. Green.
Дарче, вдъхнови ме твоето настроение и особено коледното бебе и си сложих и аз едно в подписа - специално за теб Heart Eyes Hug! И какви са тия мухи дето ги пускаш из форма, а Mr. Green? Щом Рошко спи да я изловя аз тази бремелинка,а Mr. Green Laughing?!
Goldie , златното ни момиче  Hug Heart Eyes! Стискам палци за петъка и всички сме с теб, нали знаеш Hug Heart Eyes!
Блек Р /Ренка/ , благодаря ти за съпричастността и добротата Heart Eyes Hug! Всеки би искал приятел като теб! Heart Eyes
Мили наши бремелинки /да не ви изреждам, щото сте много Mr. Green/, още веднъж /макар че съм поздравила всяка поотделно/ ви желая много щастлива бременност и най - сладките бебчета!  bouquet
koteto7975 , благодаря за кафенцето и за хубавите пожелания!  bouquet
крокодил , нали знаеш, че докато няма лелка има надежда Peace!
Rumito , съжалявам от сърце за загубата ти и те прегръщам силно! Hug Преживяла съм същото и знам колко е тежко, но гледай напред - заради себе си и заради хората, които обичаш Hug! Добре дошла и стискам палци съвсем скоро да ни зарадваш с най - добрата новина! Hug
sladka_mama, прегръдки и за теб и само напред - до победата! Hug
6u6on4eto , недей да трепериш, ами бъди силна и се пази - всичко ще е наред! Да пишеш след лекаря! Heart Eyes Hug
dididi  , как си, миличка Hug? Ти направо ме шашна с този китаец Mr. Green Laughing...
6u6on4eto , и аз се моля с теб за малкото фъстъче! Praynig И знам, че всичко ще се оправи! Peace А ти се пази, нали Hug.
Рожбо  , голямо благодарско за щъркелите с всЕкакви гащи! Laughing
Juturna , какво против имаш сладките лъвчета? Mr. Green Laughing
 titini , все по - ярки ще стават чертите, да знаеш! Mr. Green Laughing
Ами дотук ви докарах Mr. Green Поздрави на Мариетка /и никакъв негативизъм!/, Леа също мнооооого ми липсва, на Херка да кажа, че Слави е едно бонбонче Laughing!
liddi Heart Eyes Hug!
Обичам ви, прегръщам ви и днес е само сряда, не забравяйте! Абсолютно съм убедена, че до петък ще има още много изненади Laughing!

# 209
Благодаря ви!Искам да кажа, че в никакъв случай не съм се отчаяла!Да, беше ми трудно, да, много плаках и още плача, но всичко това е вече минало за мен.Знам, че ще имам един ден живо и здраво бебе и знам, че ще успея, защото имам подкрепата на най-страхотните мъже-сина ми и съпруга ми и знам, че заради тях ще се преборя с всичко.Исках само да споделя с вас какво ми се е случило и да ви кажа, че отново ще си правиме компания тук, а дано скоро се похваля отново.Това е.Имало да става.

Общи условия

Активация на акаунт