Отговори
# 180
  • Бургас
Ох, мерси ти, Шушка, ама много нахална тая, моля се само ти да ме повлечеш; че след всички съвпадъци при нас и в една махала живеем, а дано се носят бременни вирусчета из въздуха Praynig Ти как си, малкото слънчице добре ли се чувства; запалих му свещичка днес за здраве, дано се оправи по-скоро Hug

# 181
Здравейте, сладки мацки! Набързо да разкажа за тези, които попитаха, че пак ще ме изръчкат от компа...  Mr. Green
Ходя на иглотерапия при китаец-лекар. И преди съм ходила за бъбреците. Сега беше изненадан от състоянието на бъбреците ми - много добро, дори отлично.
За съжаление мигрената не може да ви излекува. Когато съм с главоболие там ми пуска някаква релаксираща музика и пали ароматна пръчица. Минава ми, но до следващия ден или път. Направих само 3 сеанса - каза че са достатъчни. И той смята, че нямам диабет и подробно ми разчете изследванията. Каза къде е грешката - некоректно са взети. В смисъл аз съм била некоректна - яла съм през последните 12 часа, а не е трябвало. За ПКЯ смята, че може да се пребори с билки и игли. Дори ме развесели, като ми каза, че до Коледа ще съм бременна. Аз се опитвам да се настройвам с положителни мисли. И да не е до Коледа - но да стане все пак.
Много нови кандидат-мами се навъдиха докато аз се разхождам... Браво! Да са ни живи и здрави и да ни зарадват и с бебета - сладки и здрави след около 9 месеца!!!
А сега чакам заветното ТРИО да докладва.  Praynig Praynig Praynig Изрязала съм пак ноктите и съм стиснала до кръв! Много ви обичам и така се радвам, че пак съм спокойна и при вас!  Hug

# 182
  • UK
 Goldie аз май съм обрала на всички лелките и ми го връща тъпкано, дано да съм взела барем и твоята, че да не ме е яд повече, че още не мога да я гледам тая гадина  Cry

Момичета извинете ме, че не пиша но се надявам да ме разберете, сега само ще ви наблюдавам и ще ви се радвам. Да знаете, че постоянно бдя над вас и ви стискам палци на всички ви  Hug

честито на новите бъдещи мами, дано да са ви леки месеците и всичко да е наред  Hug

# 183
  • Бургас
Ох аз съм добре, ама като знам че малкото не е и косата ми настръхва  ooooh! Преди малко си говорих със снахата, 30 мин. ми се видяха като че бяха 2. Докторите още не дават прогнози  #Cussing out Боже  #Cussing out и аз все го мисля и свещички паля и се моля на Господ  Praynig И кандилото в къщи не спира да гори, дано Господ ни чуе. На всичкото отгоре и на моят син едни сополи вече не знам как да се боря  ooooh! от както е тръгнал на училище - все болен. И все си мисля да нямаме и ние тоя вирус дето разболя малкото. Като знам на мене какво ми беше и как не ми минаваше хремата... ooooh! Не знам вече какво да си мисля.  

Мегита, мила, я по-оптимистично да мислиш че ще ти дърпам ушите.

# 184
6u6on4eto,сега ти видях текста над аватара Mr. Green Hug

ooooh!отдъхнах си ще знаеш Peace Praynig Hug Flutter

# 185
  • Бургас
Рожбеееее, моят още не е пристигнал; я, турни едно пернато в багажника и ела да ми го връчиш, или аз яхам Вагена и пристигам Mr. Green да си го взема лично Crazy
Шушка, всечко ще е наред, ще видиш, ама такова слънчице е мъничкият, ще се оправи бързо Peace А мъжо ти-морето му е дерт значи, туй ще му е най-малкият дерт лятос Mr. Green /шегичка, ама мъжете много се спичат от тия неща, моят лятото запали цигара,като раждаше сестра ми и ходихме да я видим часове преди да роди- първа и последна цигара за последните 18 години/
Мегита, мойта леля не я взимай, аз ще я потрая и този месец, по-добре да е далеч от вас, че мен ме е пренебрегвала вече Hug

# 186
Шушонче, ако случайно ти се падне щъркел със сини гащи, аз съм навита  да го взема  Mr. Green Hug  Peace Моят сигурно е заседнал на митницата някъде към Германия  newsm78

Мегитка Hug То трябва и девички да се раждат -- то бива бива лъвове, ама чак пък толкоз  Mr. Green

# 187
Шушонче, ако случайно ти се падне щъркел със сини гащи, аз съм навита  да го взема  Mr. Green Hug  Peace Моят сигурно е заседнал на митницата някъде към Германия  newsm78

Мегитка Hug То трябва и девички да се раждат -- то бива бива лъвове, ама чак пък толкоз  Mr. Green
Juturna ,мога да ти съдействам -ще го издиря пернатия приятел и ще ти го пратя по DHL!Само кажи да му сменям ли гащите или нямаш предпочитания за цвета? Laughing Стори ли ми се ,че лъвчетата не ти харесват-мога да го забавя малко или ...стига се е бавил толкова нахалника! Laughing  newsm57 Тръгвам да го търся!!!  tiptoe
После ще се уточним за хонорара! Mr. Green

# 188
 Joy

Крокодилче, за гащи претенции нямам  bouquet стига да има щъркел вътре. Шегата настрана, ама точно един пакет на DHL ми го задържаха на митницата в Германия. Ако и този да заседне, имам покана за гости в Берлин и ще видят те  Twisted Evil  #Cussing out

А лъвчета обичам като лисица грозде  Wink

# 189
Добро утро,слънчица! Hug Hug Hug
Аз и тази сутрин си направих тестче и вече съм спокойна-двете ми чертички са си там и май нямат намерение да изчезват! Party Whistling
Снощи не издържах и казах на мъжлето / исках за Коледа да е подарък ама нали не трая... Mr. Green/Че като се почна....сериозно ли,ама нали не се шегуваш,сигурна ли си че ги видя? Laughing Laughing LaughingСега се хили навсякъде като тиква.... Laughing..ама го разбирам милия,и той така искаше бебок...!
Хайде лек и успешен ден на всички!До довечера-още бъдещи мами! Hug

# 190
Страшни сте сладурки. То вчера утрото беше добро, днес е още  по-добро. Я вижте какви новини съм проспала.
Шушонче, Бубон - най- щасливите 9 месеца и най чудесните лъвчета.
Мегита, Сладка мама, Голди и Мариетка - горе главите и за нас ще има съвсем скоро. Тя Рожбето на всички е обещала и никой не е пропуснала.
Кerilain - добре дошла и да не чакаш много, много. При нас е страхотно, но да не се задържаш много, а може и с коремче да се подвизаваш тук. Те бремелинките носят късмет. И по- честичко да идват да пръскат вирусчета.
Елпет - много сте готини с половинката, ах че ще е сладко бебчето.
Кроки - теб нещо те изпуснахме от поглед - ти чакаш ли, нечакаш ли, да не си следващата изненада.
Ей, че чудна седмичка. newsm76 Two Hearts

# 191
Добро утро момичета.Успешен ден на всички и ви стискам палци съвсем скоро да се похвалите .А ето ви и сутрешното кафенце от мен http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://anapa.info/upload/i … ,SKPB:en%26sa%3DN

# 192
Имах желание ама нещо не се получи както трябва.Sorry

# 193
  • Бургас
Добро утро, мацки!
Коте, ето го твоето кафенце, ммммм много вкусно

Хубав ден от мен, по-късно ще пиша повече, че имам спешни задачки! Нашата групичка на Нечакащите да започва седмичния отчет  Hug

# 194
koteto7975,чудесно ти  е web кафенцето Peace :peace Направо ми отвори очите  Shocked Grinning  bouquet
Хубав ден ви желая, момичета!!! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт