Отговори
# 330
  • Бургас
Здравейте милички сладички мацки  Hug
Ето ви малко бременни вируси, хващайте
Моля ви се не плачете  Cry Hug
И на вашта улицаще изгрее слънцето.   bouquet
Голди мила стискам палци всичко да мине и замине и в най-скоро време да имате бебок.   bouquet Hug Мъжът ти е страхотен. Ама и ти не се самообвинявай за нищо, какво толкова... ти не можеш да предизвикаш нещо което евентуално си е било проблем  ooooh! Hug Обичайте се и се успокойте. Такива златни момчета има малко. Може би са само двама. Ти май си взела единия а пък аз другия  Mr. Green
Мушмурок успокой се, и не плачи ще има за всички ще видиш.
Мегита а да не си пила и ти като мен Мукосолван та си с толкова обилна ЦС. Аз нали бях болна и пих и на виж сега  preggo чакаме и се молим да се роди и да е живо и здраво. И на тебе  Hug
Пожелавам на всички които са в любовен период и правят тестове за ову, и какво ли още не да напрвят накрая тест за бременност и той да е  EFP
С много молитви за Дарчето тя го заслужава. Добре че е тука да ни пълни главите със здрав разум  Hug Но да се мести и в отчетни в най-скоро време   bouquet
Ох аз съм със един запек... ooooh! Sick #Crazy нямам думи. Милото ми снощи беше невероятен. Горкото още не може да повярва че ще ства татко. И ми благодари  Embarassed и ме прегръща и целува  Embarassed много мила картинка бяхме. Добре че бяхме само двамата, опс  ooooh! тримата забравих че и бебо ни подслушва  Joy
Приятен ден момичета и много да се усмихвате. Пък аз ще ви наглеждам отстрани, не бързам да ходя в отчетни че все ми се струва че е сън.  Embarassed Rolling Eyes Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 331
Добро утро момичета.Искам да ви питам нещичко Blush за първи път правя тестове за овулация виждам че тук всички ги правите следобяд аз нямам тази възможност в работата  вчера го направих към 19 часа но го забравих  Embarassed сетих се за него след около 40 мин. имаше две еднакво наситени  чертички та въпроса ми е сега да ли да го отбележа като положителен newsm78

# 332
честит ви  smile3558 момичета сега през почивните дни ще има повече време за  luvbed поне за някои де /аз ще направя пътешествие от София до Варна че съм на изпит/
Goldie кафенцето е супер малко по-различно е и по-вкусно личи си че е правено в къщи Heart Eyes  bouquet

и сега да се разберем smile3528 без никакво лошо настроение и ревове че плашим пратките на Рожбо така
и аз все пак имам нужда от почивка не мога да ви дебна всички наведнъж
само усмивки да има и хубави мисли и ще видите как бързо бързо ще се озовем при Mia_28 smile3521
хайде хубав ден ви желая и чакам да ви видя усмивките Grinning
   Hug bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 333
Шушонче, благодаря за хубавите думи, вярно ,че ми се изчака чакането , но имам още малко търпение от 3-4 години . Wink
Аз се шегувам, но истинта е такава, до тази възраст може с опитите обикновено.

Мушморок ще стане, не плачи. Hug

tutinka , направи  и днес тест, но секс прави.

Мариетка, при дължината на твоя цикъл започни с тестовете към 10 ден за по-сигурно.

Хубав петъкна всички.

Голди, може кръвния тест да греши и да ти се покачва бавно нивото на ЧХГ.

# 334
  • София
Goldie, моля  те не се отчайвай, че кой ще вдъхва кураж на такива ревли като мен? spokoПървият постинг, който прочетох преди да дойда при вас беше твой и реших, че искате ме, или не, ще се намърдам във вашата компания. Ама си знам, че вие с мъжът ти ще си имате детенце и това е   bouquet Ще си моля за вас и за всички момичета тук, в най-скоро време щъркелите да кацнат и при нас.  Praynig
6u6on4eto, пу първа да си хвана от твоите вирусчета! Grinning Ето виждам едно тук и няма да го изпускам, мое си е, край!

# 335
  • Бургас
Ей, момичета, страшни сте Hug
Шушонка, питай док за запека, не е много хубаво; първия път като бях бременна си пиех Санието през цялата бременност с лекарско разрешение, иначе не мога да ходя до тоалетната изобщо.
Даре, 0,03 ми беше резултатът - много малко Sad поне 2-3 да беше можеше и да се усъмня, но моят е твърде нищожен; а бях се нагласила вече как ще съобщавам на мъжа ми, цяло писмо бях написала в официален стил и щях да му го пускам по факса, но беше така измислено, че секретарката му да не се усъмни за какво става въпрос; беше си чисто служебно писмо, което само той може да разшифрова Joy Хептен съм се побъркала вече Crazy
sladka_mama, много сме готини тук, нали Flutter Аз знам, че всички ще си имаме малки сладки бебонченца, но пусто сърце не трае Mr. Green То и аз съм ревла, ама от време на време; като се събера с вас тук и усмивката ми се връща Hug
Миа /Ани/, ще си получиш СМС-а довечера; промис Heart Eyes
Умната докато ме няма,ей Laughing Без сълзи и сополи, че аз утре пак съм тук и ще ви се карам Twisted Evil Mr. Green Към 11 тръгваме и ще се помотая още малко при вас, но утре само хубави неща да има тук за четене   bouquet Heart Eyes Hug

# 336
  • Пловдив
Голди защо не препишкаш едно тестче.Днес ти е 14 след ову а Т е висока.Може и в лабораторията да са объркали.Дано Hug

# 337
  • ГОре на черешата...
Здравейте и честит ви петък  bouquet!
Силвърче, а дано Praynig! А път тези твоите симптоми нали днаеш, че може и да са...дано Praynig!!!
Даре, слушам и изпълнявам Laughing!
Мушмурок Hug! Не плачи, скоро ще стане Peace!
Меги, знам, че ни е много трудно, но ще преживеем и това, ще видиш Peace! А после щастието ни ще е още по-голямо! И на мен всеки път ми се свива сърцето, когато малкия, като говори за бъдещето, казва"Като стана батко..."  - а той скоро щеше да е Confused...но ще го направя батко, сигурна съм Peace!
Голди, след малко може ли още едно кафенце, че първото го изтървах Mr. Green?
Миа, Шушончето се отчете днеска с вирусчета - ти де си Rolling Eyes? Сега да не ни забравиш - искаме те всеки ден сред нас - нали знаеш, че ни носиш късмет Peace! Отсега те предупреждавам, че искам за седмицата 18.12 -24.12 ти да пуснеш заглавие и всеки ден да надзърташ, та да ме изловиш за моя/нашия списък hahaha!

# 338
Здравейте, момичета!  bouquet
Аз не мога да ви насмогна, сори - и затова не пиша. Получавам лични съобщения, аз също изпращам  непрекъснато и докато отговоря - хоп - ново. Ама ми е гот Laughing. Е, сигнах и до седмичната най - сетне Laughing Ама сега ви черпя само кафенце, ето:

И само да кажа, че от цялото си сърце стискам палци на Голди и съм с нея Heart Eyes! Всичко ще е наред, сигурна съм! Peace
Момичета, след малко ви почвам една по една, чакайте ме! Mr. Green Laughing
Мушмороче, прегръщам те и не се отчайвай, миличка, съвсем скоро ще стане! Praynig Hug

# 339
Най-накрая и аз откраднах няколко минути да ви кажа здрасти Simple Smile))))
Още веднъж Честито на Миа Hug
Голди, миличка стискам ти палци, и знам, че и ти ще ни зарадваш скоро Hug
Тази седмица беше направо ...вълшебна:))) Дано от тук насетне да е все така!!

# 340
Честит петък и от мен!
Силвър ,че твоите симптоми са бременни!Особено за кафето!!! Grinning Grinning Grinning М/у другото и аз съм така с нервите.Не се понасям!И все нещо ме стяга или боцва под пъпа и в яйчниците,ама ми ниска температурата... Sad 36.7-абсурд!Никаква надежда за бебе! Cry Стискам палци скоро да се похвалиш. Praynig Praynig Praynig
Голди ,не искам да те залъгвам напразно ,ама щом днес ти е 14 ден би трябвало да ти дойде ,а температурата ти е висока!Може ,наистина, резултатите да не са коректни и утре сутринта да видиш  EFP Пожелавам ти го от сърце! Grinning  Praynig  Hug
Мариета, дано синчето ви скоро стане батко на една малка сладка девичка!!! Grinning
6у6он, запека е в реда на нещата при бременост ,заради обмяната на веществата и дехидратацията.Даже съм чела,4е това също е симптом за разпознаване на бременност. Mr. Green Трябва да се пият повече те4ности и нещата би трябвало да се нормализират! Crazy Леко smile3550 и успешно!  newsm62

# 341
  • Пловдив
крокодилче приятно прекарване в Испания-заредете се само хубави емоции и право на пред до изпълнението на заветната цел Hug

# 342
  • ГОре на черешата...
Кроки, дано!
После чакаме снимки от Испанията, да знаеш, пък и двучертичково тестче Praynig!!!

# 343
Благодаря ти Меги и Мариетка!Така съм се отчаяла,че все още не мога да се зарадвам за утре... newsm45 И като знам,4е там ще ми дойде...  newsm45 Горката лелка ,колко път ще бие!  smile3533       newsm48
П.П.:За всеки случай ще проверя в речника как е "тест за бременност" на испански.   Wink Embarassed

# 344
И аз да се разпиша!
МЕГИ,вчера нещо нямах желание да си направя тест Crazy,но днес ще го топна да видим,какво ще покаже Mr. Green   Между другото,както писах и преди,вече трети цикъл към 14-20 ден имам предменструални силни болки.Досущ все едно ще ми идва  Thinking На какво може да се дължи??? Thinking  Та в този ред на мисли,ще се тествам Peace и към 17 ч ще дам резултати Peace

Общи условия

Активация на акаунт