Отговори
# 390
ехооооо....ама пустош аааааа... Laughing
Е хайде няма ли някой да се похвали!
Я ми дайте съвет-предполагаемото ми зачеване е на 4.11-да изчакам ли още малко или мога вече да отида на док?

# 391
ей сега праста мъжо за тест и ще се тествам във ваша чест.и без това мисля че доктора не го видя а аз съм си бременна,след малко ще стане ясно.
То се е видяло, че днес еднолично съм си окупирала темата и си пиша. Поне да споделя, че се епилирх и сега съм гладка като бебешко дупе. Ще изчакам любимият да се прибере от работа и ще го налюбя, защото си го обичам Twisted Evil.
честито.и аз после ще я свърша тази гадна част с епилирането.АМА ДНЕС НАИСТИНА Е ПУСТОШ.къде сте бе мацки-бебета ли правите.ако е така УСПЕХ

# 392
Миа,чорапите имат ефект...ако стане работата,ще те черпя!!!Тази вечер мятам и другия комплект Mr. Green
titini ,на мен ембриомчето ми се видя на 12-13 ден закъснение...
iramira ,тествай се или пък както си се наканила,направо действайте...

Hug

# 393
И аз се чудя,защо в събота е много пустооооо!? newsm78

МЕГИ,как вървят тестовете???

# 394
Титини и моята предполагаема дата е 01.11  ,но още не съм ходила . Взех си направление и тая седмица мисля да отида , нека каже някой по опитен тук колко време горе долу трябва да мине (аз знам около 10)

# 395
titini, БУБОН    аз когато бях бременна ми видяха сакче с вагинален ехограф /така ли се пише  Rolling Eyes на 6-7 ми ден закъснение. Последния ми М. беше на 15.08, а сак4ето го видяха на 18.09. Може и да е индувидуално.Дано съм ви помогнала...
Успех Hug

# 396
Здравейте, момичета!
Аз досега нямах нет затова не съм се отчела, теста показа  EFN но пък температурата ми е по-викока  #Crazy незнам какво става!
Но нали знаете няма лелка - има надежда!
Така че, съм решила да се тествам чак в петък ако до тогава не ми дойде гадита  #Cussing out
Аз имам гости с едно малко тримесечно бебе, което в момента спи и аз го бавя, мноооого е сладка и аз искам вече

# 397
  • Бургас
Вижте сега - стига сте бързали с тея доки, ако няма проблем. Едно време като не ни гледаха на видеозон, а направо си бъркаха за да установят бременността искаха 14 дни закъснение, е можеше и на 7-ми ден ама какъв е смисъла като бебето е желано и не бързаш за нищо. Така или иначе освен плодно сакче нищо няма да види доки. Сърчицето се чува между 6 и 9-та седмица (така ми казаха до колкото си спомням) поправете ме ако бъркам. Аз вчера от любопитство си погледнах снимката от видеозона и инфото от подписа ми и на снимката на видеозона беше фиксирана точица с размери които отговаряха на размерите от подписа - 4,6 мм пишеше на снимката. Ако вярно съм разбрала и това е бебето то тази точица е толкова малка че лекарката изгаси лампата в кабинета за да я види по-добре и пак не беше убедена на 100%  newsm78. Така че не си мислете че като отидете на доки и ще види всичко, не си докарвайте излишни разочарования и притеснения, ами изчакайте 2 седмици закъснение и тогава бягайте на преглед  Hug  bouquet

А така силвърче не се отчайвай.Hug  bouquet Между другото кога чакаш да ти дойде оная лелка?

Кроки малко късно се включвам но приятен път, пък това за различните значения на думичките - моля те, нямам испанска филология, но имам испанска гимназия Hug  bouquet

Голди мила много се радвам че сте добре и стискам палци по-скоро да стане бебо Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 17:11 от 6u6on4eto

# 398
Silver81, аз сутринта избързах и си направех един тест, защото до сега никога не ми се е гадило Embarassed, но теста показа  EFN . По отрицателен не можеше да бъде......ама то пък е още рано.....има надежда Confused

# 399
Здравейте , момичета !
Не знам дали съм за тази тема , но наскоро тук прочетох някои първи на бременност , макар че изкарах една бременност сега не знам дали съм или не.Последния ми цикъл беше на 8. 11 и от тогава с мъжа ми правим опити за бебе , не знам дали ще стане от първия път , но последните дни сутрин ми е много лошо , спрях да пия кафе  за мен това е нещо изключени, гърдите ми да не казвам как всеки ден ме болят все повече и повече , често ходя до тоалетната , вчера си правих тест , но се оказа отрицателен и не знам сега ще чакам до дата на цикъла , стискайте палци да е станало , искам бебче Simple Smile

# 400
  • Бургас
Стискаме палци да е станало бебчето, както се казва от раз  Praynig Но не си търси симптомите предварително защото после много боли. Може да ти е лошо заради периода след овулацията ти. Понякога и на мен така ми ставаше лошо, дори около дните на М чак ми се гадеше през последните месеци  newsm78 И не на последно място добре дошла при нас и дано не се задържиш дълго и отидеш в отчетните.   bouquet

П.П. Мен още ме е шубе да отида, нищо че съм си сложила лентичката. Пък и толкова ми е приятно тука. Чакам Мия и отиваме двете под ръчичка. И Голди чакам да я заведа и да и покажа темичката и пътя до там Wink

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 18:50 от 6u6on4eto

# 401
направех един тест, защото до сега никога не ми се е гадило Embarassed, но теста показа  EFN . По отрицателен не можеше да бъде......ама то пък е още рано.....има надежда Confused
milenna21 ,слънчице,това бяха и моите думи около 14,15.11-тогава няколко дни преди закъснението направих тест и беше отрицателен,но всички тук ми казахте че без лелка има надежда.... HugНе искам да ти давам напразни надежди,но като прочетох все едно себе си чух!
rose_madder,силно стискам палци за теб!
6u6on4eto,хайде почакай и мен групово да се изтърсим там... Mr. Green...аз още лентичка се страхувам да си сложа... Mr. GreenДо края на месеца ми се струва доста ще се насъберем... Whistling Whistling

# 402
Добро утро от мен, нищо че за всички останали е вечер  Mr. Green

Шушонче, текстът над твоя аватар направо ме уби  Joy. Аз имам червена китайска тениска, която пуска боя -- пускаш я в прането с гащите на щъркела и не розови, ами направо червени излизат  hahaha  Hug

rose_madder, аз теб от септемврийките те чета  Hug, така че най-здравото бебче ти пожелавам   bouquet

Гъбке, трябва да си сложиш потребителското име на края на графиката. Ето така:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=luda_gaba
По въпроса за самата графика, питай в темата за БТ. Аз съм  #Crazy newsm78

Silver-че, много хубава графика. Стискам палци лелята да не те посети fingerscrossed

Iramira, с теб май сме заедно  Grinning. ЦС е подготовка за ову, така че почвай с кекса  Mr. Green. Аз също съм в ден 13 от МЦ 31 дни (нищо че миналия месец беше 29  #Cussing out) и смятам вторник-сряда да изловим яйцето smile3540

Голди, много се радвам, че няма поводи за притеснение  bouquet

Крокодилче, приятен полет icanfly и дано да си донесете сувенирче  newsm32

И да поспамя темата малко -- вчера видяхме кит  newsm44. Много беше вълнуващо  Mr. Green

Ползотворна неделя на всички, а някои (те си знаят кои Whistling  Grinning) да мислят темичка за понеделник Simple Smile.

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 19:33 от Juturna

# 403
Здравейте , момичета Simple Smile Силно се надявам да съм бременна , но очаквам да се разочаровам , някак си не очаквам да забременея от раз Simple Smile Чакахме доста време за да започнем опитите , това е първия месец.Сега чакам дата на цикъла и ще правя тест пак ,а  иначе освен , че ме болят гърдите , ниско долу от време на време също имам болки , а наскоро кръста така ме заболя , че не можех да си намеря място от болки.Много бързо се уморявам сега само ми дайте възглавница и ще заспа , макар че ме беше обхванало едно безсъние по едно време , също така не ям през по - голямата част от времето , не съм гладна , ям само кисело мляко и ябълки , това само ми понася корема иначе ми става гадно.Не искам да си въобразявам симптоми на бременност , но поне се надявам , затова стискайте палци , а иначе каквото стане.Както казвате Бог си знае работата.Иначе на всички вас желая едно сладко бебче , надявам се желанията на Коледа да се сбъдват Simple Smile

# 404
  • Бургас
Момичета, аз не съм писала днес, че бях много зле - тая гадната пак ме изтормози; цял ден съм с кръвно 70/40 и не знам на кой свят се намирам; едва сега взех да идвам на себе си след 3 чаши червено вино Blush Мъжо каза, че съм бледа като призрак. Няма да си иде тая и вече да не ме безпокои поне в следващите 9 месеца ooooh!
Розичке, не се навивай предварително, че после боли много; стискам палци да е станало бебчето Peace
Шушонка, готова съм да ме водиш другия месец Hug
Рожбе, я кажи кои чорапи свършиха работата, че да знам кои да вадя другата седмица Flutter
Juturna, благодаря Hug на теб и на всички останали момичета за хубавите думи;
Мариетка, чакаме новата тема  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт