Отговори
# 405
  • ГОре на черешата...
Голди, каква тема Rolling Eyes?Аз ли да пускам, с моя кофти късмет Confused...
Я Мия да се навърти насам Peace!
Пийни кафенце за кръвното, аз по принцип съм с такова, е малко по-високо, но понякога пада така и кафето ме вдига на крака...

Силвър, може да е една чертичка, но графиката ти е супер Peace!Стискам палци /общо от нас имаш 6 стиснати палци, ако трябва още 6 от краката ще приложим, само да ни се похвалиш Praynig! И си чакаме обещаното гости, да знаете Wink!/

Роуз, опитай се да не го мислиш и да не си търсиш симптоми - ако е станало, няма как да избяга, още малко търпение и ще разбереш със сигурност!

# 406
[quote
milenna21 ,слънчице,това бяха и моите думи около 14,15.11-тогава няколко дни преди закъснението направих тест и беше отрицателен,но всички тук ми казахте че без лелка има надежда.... HugНе искам да ти давам напразни надежди,но като прочетох все едно себе си чух!

Titini, мерси за подкрепата Hug Аз нарочно съм се навила за минусче, за да не се разочаровам, а евентуално ако има плюсче да се очаровам Crazy Още веднъж  Hug

# 407
  • ГОре на черешата...
Милена, за кога НЕчакаш? Ще стискам палци Praynig!

# 408
В понеделник ми е 28-мия ден. По принцип цикъла ми е толкова, значи във вторник не чакам:) Сега ще си лягам, че ми е много зле....едва се сдържам да не повърна......ужассс. Лека нощ милички Hug

# 409
Благодарско за корекцията на линка към графиката ми (и през лентичката ли не се отваря пущината?). Аз имах някакви други питанки, във връзка с който момичетата все казваха да си покажа графиката за да могат да кажат и най-накрая се наканих да я кача. На чуденката ми че тестовете за ову са положителни, а покачване на БТ имам след няколко дни имаше няколко пъти отговори, че при някои така ставало - БТ се покачвала постепенно. Ох, така или иначе гинеколожката каза, че ще правим каквото и да било като изследвания след година ако няма резултат понеже ултразвука показва, че всичко си било наред (според нея).  Аз мисля, че нямам чак толкова време, но още месец-два...

Роуз, предния месец и аз бях така - гадене от всичко, адски болезнени гърди, честа тоалетна и т.н., но с отрицателни тестове. Това не е характерно за мен като ПМС, но тук момичетата казаха, че като се започнат опити за бебе (макар ние да опитваме от няколко месеца, а чак миналия се прояви такъв ефект), понякога се получава така без да има бременност. Наистина така беше и при мен и май и този месец ще е така - вече ми се гади и започват да ми стават болезнени гърдите, но пък мисля, че няма лошо да се надяваш да е симптом, стига после да не се отчайваш ако се окаже, че не е. Иначе и аз стискам при теб да са точно симптомчета  Peace

# 410
  • E-CLM & CH-VD
Благодарско за корекцията на линка към графиката ми (и през лентичката ли не се отваря пущината?)

През лентичката се отваря нормално, проблема беше в линка  Peace

А иначе за симптомите, и при мен е така, откакто започнахме да работим за бебе, и цикъла ми се промени (стана с 2 дни по-къс), и по някоя и друга пъпка започна да ми излиза след ову   #Cussing out  (аз дори през пубертета пъпки не видях), а седмица преди цикъл имам поне 5 симптома за бременност, но досега все си идва М.  Tired  Confused

# 411
  • Пловдив
Рожбо аз вече тестове не правя мойто ову беше вчера-но това не ни пречи още работим по въпроса.При мен черните чоратпи и дантеленото боди свършиха страхотна работ Mr. Green
Силвър стискам палци теста да е сгрешил(графиката ти е супер ) Peace
Миленка след 2 дни пак тестче. Hug

# 412
  • ГОре на черешата...
Ехооооо, къде сте, поспаланки такива Wink? То бива кекс, кекс, ама чак пък толкова... Joy
Някоя добра новина за край на седмицата няма ли да има Rolling Eyes?

# 413
Мариетка, не спим. Само че имам гости /истински/ и се занимавам с тях, сега отиваме на разходка и после при баба и дядо на гости.
Иначе моята лелка още я няма, дано да не идва. Жоро и той вече само пита " Как е температура?
Хайде лек ден!

# 414
  • ГОре на черешата...
Ох, Силвърче, хич да не идва - я изчезвайте по-бързо, че като дойде - да си звъни, гадината, на вратата, пък да вземе да иде в съседите... Twisted Evil
Пък тази нощ те сънувах, и хубав беше сънят - дано Praynig!!!!!

# 415
Здравейте! Hug
Никой ли днес не се е похвалил?Е хубава работа сега,хайде че списък има за попълване! Hug Peace
milenna21 ,ама много силно стискам палци! Hug
silver81,за теб също! Hug
Хайде дано се похвалите в новата теме на МИА,че нейните какви са късметлийски... Mr. Green

# 416
На мен май ми дойде newsm45 newsm45 newsm45 Още не есъвсем нормално, но с тея болки дето ги имам до утри ще тръгне с пълна сила newsm45 Толкова ми е мъчно......пак не стана Sick  newsm45 Благодаря ви на всички за подкрепата Hug Гадната лелка няма търпение, 1 ден по-рано даже #2gunfire Не можа и до утре да изчака #2gunfire

# 417
  • Бургас
Не плачи Миленка моля те, ще стане ще видиш  Peace Сега се усмихни и давай напред с нови сили за девичка. То не може само лъвчета ...   bouquet Hug
Добре Голди другия месец я пръждосвай оная и да ти покажа пътя.  Hug  bouquet

Ох аз отивам да водя малкия на зъболекар че нещо не искат да излизат новите зъби вече половин година и сме като беззъба баба  Joy ooooh!

# 418
Миленка, недей да плачеш.  Heart Eyes Знам, че ти е супер гадно - и аз така неприятно се изненадах в четвъртък. Все се надявах тайничко да е станало, макар че ни е първи месец, в който опитваме. Бях си внушила някакви симтоми дори  Mr. Green Роузче, дано при теб  симптомите са си от каквото трябва, а не от много четене Praynig  Grinning
Аз пък си имам нова колежка в стаята и се очертава въобще да не мога да ви чета в работно време/досега си бях самичка и си правех каквото си искам Blush /,ама какво да правиш съдба. Единият уикенд ми остава. Mr. Green
Честито на всички момичета, видели чаканите 2 чертички тази седмица Hug Дано се случи скоро и на нас newsm53

# 419
  • София
Ей, Миленка не се натъжавай, тя пущината ще обърка другия месец пътя, само чакай малко снежец да падне и ще видиш! Hug Сигурна съм че всички ще пропусне и ще се изсели в друга държава, може да не й се влиза в Европейския съюз  Mr. Green
Освен това момичета аз ви завиждам лекинко, аз съм Дева и с още една вкъщи щеше да е голямо шоу, но каквото и да е, да е живо и здраво  Peace

Общи условия

Активация на акаунт