Отговори
# 420
milenna21,слънчице не плачи!Ей,Коледа идва,а на нея се сбъдват желания! Hug Peace

# 421
Titini, благодаря ти  Hug Дано стане за Коледа

# 422
Имам ?-с! newsm78 newsm78 ShockedСложих си лентичка за бременност и трябваше да изчисля датата на раждане.Оказа се че според всички изчисления и лентичката в момента съм на 1 месец и дни... newsm78 newsm78 newsm78.Това неможе да бъде! Shocked

# 423
  • София
titini, седмиците, а съответно и месеците, се броят от първия ден на последната менструация. И така се получава месец. Така че не се притеснявай. Съвсем правилно е изчислено всичко, т.е. сега трябва да си в 4-та г.с. smile3521
**да се поправя, че ти видях графиката в Бременните графики на нашите бремелинки, даже си в края на 5г.с.

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 22:31 от StAnger

# 424
Миленка, съжалявам миличка!
Аз постоянно ходя до тоалетната да се гледам, имам чувството че всеки момент ще ми дойде, болят ме яйчниците и кръста Whistling Иначе съм  така Sick
Имам на гости една малко бебче на три месеца, направо е голяма сладурана, така ми се иска и аз вече да си гушкам бебчето  Cry
Приятна вечер момичета!

# 425
Миленканедей да плачеш мила,ние всички се чувстаме така всеки път,ама и тя пък тази лелека няма ли да умира вече и да я няма Heart Eyesхи-хи
Я по спокойно нали знаеш,че на Коледа стават чудеса.И аз така се надявах този месец ама уви
вчера си правех тест за Ову и беше (+)значе до 36 часа трябва да е Овуто  Rolling Eyes newsm78
Ако може някой да ми каже за по-сигорно Heart Eyes
6o6on4etoкакво стана със зъбките,нали не е нещо сташно Praynig newsm78
titiniи аз мисля мила,че трябва да си в 4-та г.с.

# 426
Много ви благодаря момичета Hug Толкова сте мили....... Hug Hug  bouquet Без вас сигурно щях да се подуя от плач Cry Този месец ще си купя тестове за Ову и ще стане, вярвам го! Ще уловим яйцето Peace Целувки  bouquet
Silver81, стискам много силно палци Peace

# 427
  • Canada
Здравейте момичета!
За първи път пиша в този форум, но не за първи път го посещавам. Така да се каже, подготвях се психически. Wink
Всички сте много мили и ми сгрявате сърцето с взаимопомощта си!
И сега съвсем по темата: днес, на 5-ти ден закъснение на цикъла, си направих тест и ...  EFP   Grinning Grinning Grinning
Щастие голямо!
Успех пожелавам на всички!

# 428
  • ГОре на черешата...
 Rosemontia , честито  bouquet!Знаех си, че така ще завърши тази седмица Peace! Лека и безпроблемна ти желая!

# 429
Ихааааа...  newsm44,страхотна новина за финал на седмицата!
Rosemontia ,добре дошла и честито! smile3525
ТРИОООООО,виждаде ли какво правите като се обедините! newsm10
Хайде дано в следващата седмична темичка видим три пъти повече  EFP отколкото в сегашната! newsm17 newsm47

# 430
браво честито Rosemontia newsm51.какъв прекрасен завършек на седмицата.
НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ МАМИ ЧЕСТИТО ОТНОВО.
А на останалите успех през последния месец на тази година.дано да я изпратим с по едно сладко бебе в коремчетата. Heart Eyesхайде дами мобилизирайте се,хващайте по едно виросче и да действаме Hug Laughing

# 431
  • Пловдив
mu6morok  какво става с теб нали вчера изпрати мъжа тиза тест?Той донесе ли ти? newsm78
Rosemontia честитооо  bouquet

# 432
ами аз си мълча защото си имам едва забележима бледа черта,а миналия месец като се похвалих и стана белята.сега чакам и се моля за всички ни.благодаря ти че попита  bouquet

# 433
Малко нямах компютър 3 дни, но навреме се включвам да стисна палците mu6morok
Ти бъди смела и силна. А ние си знаем работата.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 434
дано дано много ми се иска да се получи ще видим към 01-02.12 тогава имам преглед при моята лекарка. baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт