Евровизия (Тема 28) Торино

• 23 949
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Литовската Лили Иванова беше приятна.

На швейцареца нещо не му се получи сякаш.

# 121
Съзнателно до днес не бях чула нито една песен, освен нашата. Не мога да повярвам какво чухме до момента. Слаба работа.

# 122
Леле, Албания беше много зле. Ронела нито има тялото, нито тоалета за тази хореография, че даже и през цялото време беше намръщена.

# 123
  • София
До момента украинците са най-интересни, песента им ми харесва. Онзи ден я засякох, но не знаех, че е тяхна.
Албанката пя някаква турбо-чалга от началото на демокрацията. Турбочалга с набухватели отвсякъде.
Другите са ми скучни.

# 124
Съзнателно до днес не бях чула нито една песен, освен нашата. Не мога да повярвам какво чухме до момента. Слаба работа.
Мога да се подпиша със 100 ръце под това. Само съм чувала 1-2 пъти и италианската песен, както и гледах ексклузивните клипове (но засега впечатленията са ми същите).
Ронела май разчита точно на бедрата си и на намръщения си вид+ провокации...😁
Украинците изобщо не ми звучат като победители...

# 125
Украинците най-добри засега.

# 126
Аз също съм чула някоя и друга песен, когато минаваха националните конкурси, но нищо не запомних.Дотук само Украйна направиха някакво впечатление. А, и Латвия ми допаднаха.

# 127
Да видим....

# 128
Ми според мен си беше много добре нашето, в сравнение със заспалото представление досега🤣

# 129
Рони звучи страхотно.

# 130
На фона на другите нашите определено ми направиха впечатление.. и то добро впечатление.

# 131
Нидерландската Нети 😂

# 132
Да, Рони е железен с вокалите, но и цялостно беше добре представянето ни (все пак, музиканти са, които свирят с инструменти и си личи). Гълъбът накрая много ми хареса!🙂

# 133
Скука според мен. Добро вокално изпълнение, но половината песен минава в нищо, докато в средата най-сетне се появява някакъв опит за припев, или каквото беше.

Но съм и съгласна, че другите бяха пълна трагедия, освен украинците, които поне създадоха настроение, дори и самата песен да не е нищо особено.

# 134
Не беше толкова зле колкото си мислех, сценично много добре представяне, де да беше песента малко по-силна. Украйна най много ми хареса досега.

Общи условия

Активация на акаунт