Евровизия (Тема 28) Торино

• 23 954
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Нашата започна много силно и после стана сладникаво и слабичко. Както се казваше в Оркестър без име “вокалистката ви е слабичка”. Трябва вокалист с по- плътен глас.

# 136
Може и на други нашата песен да им напомня на песента от "Приятели" и да гласуват за нас...😃

# 137
Засега Холандия и Литва ми харесват най-много.

# 138
  • в сърцето на един мъж...
След Манескин и нашето представяне предните години, тази година за пръв път пропуснах всичко Sad

# 139
Кой пусна Planeta Folk ?

# 140
  • София
И молдованците са супер. Заедно с украинците са ми фаворити засега.

# 141
Молдовска Буба Мара

# 142
Молдова винаги са супер. Никога не се взимат насериозно 😁 което лично на мен много ми допада.

# 143
Молдова все едно съм пуснала Тянков тв. Grinning

# 144
Записвам се и аз в темата. До тук всички са пъъъълна скука. За малко да заспя. Добре, че излязоха нашите и Молдовците, та да ме събудят. Нашите се представиха страхотно, ефектите на сцената бяха супер, единственото, което имам, като забележка е, че трябваше маааалко повече енергия и хъс да вложат. Не знам - дали вокалиста нещо не е с достатъчно мощен глас или нещо друго, но можеше и по-силно да се представят.
Другите до тук са ми такава боза, че направо се чудя как могат да пратят такива песни.

# 145
Това ревамп ли беше на Молдова? Сякаш звучеше по друг начин. И изненадващо ми хареса. Не беше толкова кръчмарско, повече като от  цирка, забавно такова.

# 146
Много постно и скучно ми е   Rolling Eyes

# 147
Това ревамп ли беше на Молдова? Сякаш звучеше по друг начин. И изненадващо ми хареса. Не беше толкова кръчмарско, повече като от  цирка, забавно такова.
Не е ревамп, но явно на сцена звучи по-различно.

# 148
Молдовците много яки Grinning браво

# 149
Бланко ще се появи ли на Финала...или когато там ще трябва да пее за първи път...или има някакъв ангажимент? 😁

Общи условия

Активация на акаунт