Евровизия (Тема 28) Торино

• 23 978
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Не знам защо се филмирате толкова. Беше ясно, че едва ли ще се класираме. Просто песента е твърде слаба и като мелодия, и като текст, и като харизма.

Единствената изненада е Швейцария и подозирам, че журитата са го бутнали. Така или иначе това беше слабия полуфинал.

# 211
Не беше слабо представянето ни, а песента можеше да е друга...
Аз пък четох доста коментари, че и този полуфинал щял да бъде "blood bath"...И се бях настроила за някакви страхотни песни...😄 Интересно ми е сега поне на кое място са IMP, да не се окаже, че сме на 11-то място (всичко допускам по видяното тази вечер от участниците).

# 212
Дали сега като не се класирахме на финал др. Врабевски да осъзнае, че представянето ни беше слабо?
Дано. В негов стил е да обвини някой друг, но да не признае, че песента е слаба.С другата песен Every Time мисля се казваше имаха шанс.

# 213
Д-р Врабевски е над негативните коментари...😉🙃

# 214
Нашата песен не е  нещо бляскаво и веднага запомнящо се, но в никакъв случай не е слаба. А на фона на всичко останало от този полуфинал, си беше от най-добрите.  Просто младите вече не слушат жици.

# 215
На мястото на Молдова или Исландия можеше да сме ние. Молдова си беше цигания, а Исландия приятна, но не и нещо wow.

# 216
Ами, да бяха сложили по една жълта маска (като онези с банана) и неонови аутфити- може би ще ще да им помогне за класирането. 😬 Наистина, все повече пада нивото на песните...но мисля, че нашата не беше чак пък толкова зле. Шоуто от Италия...много слабо. Само песента на Диодато ме впечатли.❤
На мястото на Молдова или Исландия можеше да сме ние. Молдова си беше цигания, а Исландия приятна, но не и нещо wow.
Да, особено на мястото на Молдова...

# 217
Пресконференцията на класиралите се участници

Швейцария изтегли първа половина на финала.

# 218
Ами, да бяха сложили по една жълта маска (като онези с банана) и неонови аутфити- може би ще ще да им помогне за класирането. 😬 Наистина, все повече пада нивото на песните...но мисля, че нашата не беше чак пък толкова зле. Шоуто от Италия...много слабо. Само песента на Диодато ме впечатли.❤
Норвегия се харесва, очаквано се класира. Молдова както казах ми е като от Тянков тв. Тази група три пъти участва вече и три пъти минава на финал.

# 219
На мен ми хареса молдовската - забавна, мелодична, запеваема. Особено на фона на останалите мяукащи. Вярно, че е малко кръчмарска. Simple Smile

Евровизия ми напомня, навремето имаше едни младежки фестивали и все политкоректни песни. Един приятел цитираше текст на песен, още го помня. Изпълнява се със свит юмрук, речитатив.
Цитат
Бабата плете чорап.
Дядото я пита - За кого?
За внука, героя,
който ще падне във боя.

# 220
Визитките бяха някаква странна реклама на италиански забележителности вместо да покажат нещо от съответната държава.

Най-много ми харесаха
1. Португалия
2. Молдова
3. Холандия
така че съм доволна от класирането им на финала.

# 221
  • София

Да, но е супер веселяшка и ще стигне далече, а и дали пък цяла Румъния не е гласувала за тях...
На мен ми е в топ 3. Там са и Украйна.
Някакви протяжни песни, както тази на Нидерландия уууу-ааааа..... да ме извиняват, но ме депресират..

# 222

Да, но е супер веселяшка и ще стигне далече, а и дали пък цяла Румъния не е гласувала за тях...
На мен ми е в топ 3. Там са и Украйна.
Някакви протяжни песни, както тази на Нидерландия уууу-ааааа..... да ме извиняват, но ме депресират..
Румъния е в другият полуфинал. Холандия е постна откъм ефекти, но пък е приятна, но Португалия по-ми допада.

# 223
  • София
Знам, че е в другия полуфинал, казвам, че цяла Румъния е гласувала за Молдова.

# 224
Не мога да повярвам, че ще излезе изпод моята ръка, но явно фаворит от тази вечер ми е Украйна. Превъртях си я поне 15 пъти. Харесвам вкарването на етно елементи и винаги съм смятала, че и ние трябва да се пробваме с някакъв такъв микс на етно и модерно звучене /имаме 1 подобен успех с "Вода“ и може би трябва пак да пробваме/.
Много хора предполагат, че Украйна е предизвестения победител, аз също се дразнех от това политизиране на конкурса, но ако наистина спечелят поне няма да ме е яд, че е с някоя блудкава песен. И все пак чакам и втория полуфинал, за да преценя кой ми е фаворит. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт