Евровизия (Тема 28) Торино

• 23 976
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Tекстът на "Fai rumore" e просто уникален, много смислен, гласът на Диодато също...🥰 Сигурна съм, че много хора, загубили близък, могат да се припознаят в него.
От песента на гъркинята запомних предимно "if we die together"...😌
Диодато е страхотен, много харесвам тази песен, жалко, че не можа да участва с нея.

# 196
Скучни песни, семпло шоу. Все едно някакви самодейци от кръжок са събрали. На италианците не им се получи шоуто.
Ебаси абсурда - изключително тъпи песни се класираха. Нашата си беше сносна даже, но не.

# 197
Направо не мога да повярвам, чак пък толкова зле не бяха нашите 😶😶😶

# 198
ОК
Беше неочаквано за Литва.
Гърция с  веселата песен.
Поне е там банана на норвежците.

Радвам се за Нидерландия и Армения.

# 199
Ще има доста нещастни, че Албания не се класира. 🙂
Направо не мога да повярвам, чак пък толкова зле не бяха нашите 😶😶😶
Като видях конкуренцията, и аз така мисля, но...

# 200
Колко песни всъщност отпадат и колко продължават от тоя полуфинал?

# 201
10 от 17 песни продължават.

# 202
10 продължават, 7 отпадат.
Утре ще взема да преслушам по-сериозно какво ще е на следващия финал и ако е пак така...ще го скипна цялото и просто ще си пусна The Fire Saga.

# 203
Ами, приятно гледане на финала момичета. Аз няма да си го причинявам. Щом нашите не се класираха, няма нужда да слушам скучни, приспивни песнички, които по нищо не могат да се различат една от друга.

# 204
Никога не е имало толкова слаби песни.

# 205
Все повече пада нивото на песните. Печелят някакви странности, нямащи много общо с музиката. А някога са печелили динозаври като Селин Дион, АББА и др. Все повече мирише на политика, а не на вкус към  хубавата музика. Жалко!

# 206
Като цяло очаквано класиране, като изключим Швейцария, Молдова и Исландия.

# 207
Може би, ако пратим Азис с брада, токчета, рокличка, пантера на каишка и бг текст..ще се отличи и забележи. 🙂 Шегичка...
Но албанката наистина ми се се видя разочарована, че не се е класирала...
Не мисля, че е нужно да има етничност и автентичност във всяка песен, но наистина, поне песните би трябвало да са на някакво ниво...а не хубавите песни да са изключения...Нали всяка държава уж е изпратила най-доброто- много държави си имат национални селекции (хайде, ние нямахме, но много други имаха възможност за избор)?🤔🙄

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 02:49 от dolce miele

# 208
Албания нещо не ми допадна, а харесвам по принцип песента. Имах усещането, че може и да не се класира. Представянето куцаше.

# 209
Дали сега като не се класирахме на финал др. Врабевски да осъзнае, че представянето ни беше слабо?

Общи условия

Активация на акаунт