Евровизия (Тема 28) Торино

• 23 965
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Приятели пътуват за Гърция утре. Ще могат ли да гласуват за нашите, ако се класираме, от българските си телефони?
Не

# 181
Балада до балада, коя от коя по-кахърни. Въобще не харесвам нашата песен, обаче на фона на останалите като нищо може да отидем на финал. Украйна, учудващо за мен, ми хареса.

# 182
Приятели пътуват за Гърция утре. Ще могат ли да гласуват за нашите, ако се класираме, от българските си телефони?

Не, трябва да аимат гръцки карти.

ИСКАМ ДА ЧУЯ SATISFACTION! Smiley

# 183
Дори и the  interval act  е скучен

# 184
Йееееееееее  Satisfaction... 

# 185
Ако минем на финал ще могат да гласуват от Гърция.

# 186
Ако минем на финал ще могат да гласуват от Гърция.
Само ако имат телефони на гръцки мобилен оператор

# 187
Рафаела Кара' (успяха и нейната фамилия да объркат😷) почина мисля миналата година...По едно време слуховете я спрягаха за една от водещите на Евровизия...😥

# 188
  • в сърцето на един мъж...
Такава скука е тая година, че даже песен за вълк и банан носи настроение и те кара да не заспиваш. Нашите са направо змейове Simple Smile

# 189
Хайде, реших да пусна един глас от италианската сим карта и да подкрепя българското...🙂

Мика...защо така странно ми изглежда тази вечер? 😄
Еха, Диодато, любимец ми е от Евровизия 2020 г, заедно с Виктория и още няколко песни!😍 Наизуст знам песента❤

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 23:57 от dolce miele

# 190
Поредната веселяшка песен. Страшен купон се заформи 😐

# 191
Tекстът на "Fai rumore" e просто уникален, много смислен, гласът на Диодато също...🥰 Сигурна съм, че много хора, загубили близък, могат да се припознаят в него.
От песента на гъркинята запомних предимно "if we die together"...😌

# 192
Тази година първото място е ясно, та за там интрига няма да има. От 2 до 5 място ще е интересното

# 193
Ха ха, Бланко се появи!🤭😄🤣
Все пак, песента на Италия ми харесва достатъчно и повече от стила на Украйна, Молдова и някои други (забравих кои точно държави представляваха🤭).

# 194
На французите ми харесва, но аз по принцип към Бретан имам сантимент🥰

Общи условия

Активация на акаунт