Евровизия (Тема 28) Торино

• 24 589
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Единият от Грузия има впечатляваща брада.Като Мъхеста брада.Ако единия има някой с полуобувка е ясна работата.

# 301
Тази Евровизия (дотук) ще я запомня предимно със странни маскаради, гарнирани с усещането, че ме телепортират в миналото...😅
Дотук най-много ми допадна Малта. Макар че...не че песента е нещо особено...Но изпълнителката е приятна, нормално облечена, пее хубаво и има някаква мелодичност. 🙂
Ииииии.....нека Маскарадът продължи!😆🤣😂 Какво дантелено костюмче само има един от представителите на Сан Марино...

# 302
Сан Марино изби рибата. ПОБЕДИТЕЛ! Smile

# 303
Още маскарад, но поне австралиецът ми е симпатичен.🙂

# 304
Това вечер на откачените ли е, или аз не разбирам от музика?

# 305
  • Варна
Хм .. Австралия .. чудят се с какво да удивят света.. Наистина голям маскарад 😄😄

# 306
ММ се възмути, че австралийското парче много прилича на това на Кристиан Костов.
https://www.youtube.com/watch?v=OMmm-G078LM

ПС Като не могат да го докарат  на хубава музика  и глас, на шоу го удрят.
Кипърчето и то мяука - ни глас, нито може да пее.

# 307
Този полуфинал е значително по-добър от миналия.

Авсстралия - голяма драма, голямо нещо. И така не разбрах за какво беше цялото това реване.

# 308
Кипър ми харесва. Стейджингът е много добър. Песента е също добра.

# 309
Цитирам ММ - за ирландката.
И тая е довиждане. Само се кикерчат, светлини и дрън дрън. Как ще ни харесат, като ние бяхме нормални. Някога пееха, нямаше кой знае какво друго на сцената, един микрофон и толкова. Идва ми да си пусна Карън Карпентър и да слушам музика да се успокоя.

# 310
Ето, върнахме се пак на ретро темата...🙃
Италианците обаче голяма реклама си правят на страната...Не бях виждала досега такива картички...😅

# 311
От цялата Евровизия, тази реклама на Италия най-много ми харесва. Като няма песни, на рекламата се радвам. Simple Smile

ПС  Каубойското кънтри що годе ставаше. Май и Спейс мен ще се окаже единствената.

# 312
Румънската песен съм я слушал по the voice и City

# 313
Румъния и Израел съвсем спокойно могат да си разминят песните и танца пак ще се получи.

# 314
Естония и Австралия досега най-много ми допаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт