Евровизия (Тема 28) Торино

• 24 579
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Мисълта ми беше, че тогава гласуваш за конкуренция на своята песен. Все тая. Аз още съм далече от Корнелия вероятно.

# 331
Ако на тази Евровизия участваше някоя от песните ни, класирали се на Финал...😏
Щеше да е хубаво Il Volо да пеят изцяло на италиански...🤷‍♀️

# 332
Диорела, съгласна съм със сравнението, което показа.

Аз тази вечер се изхитрих и седнах да гледам дълго време след началото.
По този начин прехвърлях онова, което не ми допада. Ъъъъ...една песен не изслушах докрай Tired Face, с изключение на последните две, на които ме застигна реалното време.

# 333
Иска ми се да въведат изискване за следващата Евровизия - само микрофон и строг дрескод с официални облекла. Да видим тогава какво ще изпъкне. Че то стана само сеир на   мяукащи и извратеняци, без музика. Забравиха, че е песенен конкурс.

# 334
Ако на тази Евровизия участваше някоя от песните ни, класирали се на Финал...😏
Щеше да е хубаво Il Volо да пеят на италиански...🤷‍♀️
Да, толкова пъти съм я въртяла в ютюб, че знам текста на италиански и сега ме потресоха с този английски Grinning Не помня преди 100 години, когато те бяха на Евровизия дали беше на английски... Ще потърся клип от тогава да си припомня.

# 335
И аз не знам дали тогава са пяли на италиански или на английски, но аз съм си я слушала на италиански и сега имах чувството, че (почти все едно) слушам друга песен...😄
Какъв е този "Глас на Евровизия"?!😄

# 336
На италиански пяха по време на своята Евровизия. Il Volо
На английски звучи станно.

# 337
Точно с това се пошегувах по-рано тази вечер: че ако някой излезе на сцената официално и елегантно облечен, ще направи истински фурор. И полякът побърза...
Аз също с удоволствие бих проследила един конкурс, в който СЕ ПЕЕ. Но това би породило неописуемо възмущение.  Laughing

# 338
Припевът на шведската песен много ми заприлича на Shallow на Лейди Гага и Брадли Купър

Явно това се коментира от известно време, защото Елена Розберг го спомена тази неделя при Георги Любенов.

# 339
Дано на Финала поне Лаура ни изненада с някой хубав тоалет и прическа...Чудя се кой ли облича водещите...?🤔
Белгия на Финал...🤔🤔🤔

# 340
На италиански пяха по време на своята Евровизия. Il Volо
На английски звучи станно.
Жалко, че единият от тях е на екран, а не на живо.

# 341
Радвам се за Чехия Smiley
И за Финландия.

# 342
Скрит текст:
Припевът на шведската песен много ми заприлича на Shallow на Лейди Гага и Брадли Купър

Явно това се коментира от известно време, защото Елена Розберг го спомена тази неделя при Георги Любенов.

Значи не само на мен ми е направило впечатление. Simple Smile За пръв път ги слушах сега и шведската веднага ме удари с тоя припев, в момента, в който го запя. Някак очаквах да чуя гласището на Лейди Гага, ама не, толкова явно копиране.  Shallow много ми харесва.

# 343
  • в сърцето на един мъж...
Дано на Финала поне Лаура ни изненада с някой хубав тоалет и прическа...Чудя се кой ли облича водещите...?🤔
Белгия на Финал...🤔🤔🤔

Никелрони - този, който прави тоалетите на Манескин Simple Smile
Ох, накрая като подредиха песните, класирали се днес, втората ми направи много голямо впечатление. Такава танцувална, ама не видях на коя държава е Sad Случайно дали знаете?

# 344
Втори ги обявиха чехите.

Общи условия

Активация на акаунт