Евровизия (Тема 28) Торино

• 24 134
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Групата на Врабевски 16- та на полуфинала...но вече не го смятам за излагация, след тая гадост.

# 541
  • DE
Въпреки, че харесвам украинската песен победата по този начин не ме кафи никак. Щях да съм доволна и на Великобритания или Испания.

# 542
Не бях за Украйна, но се радвам за тях. Победата на Евровизия няма да им донесе край на войната, но вероятно имат нужда от някаква малка радост. За останалите изпълнители наистина е ограбващо, но това се случва и в наши формати. Хората обичат да гласуват от състрадание.

# 543
  • Там,където се събуждам щастлива.
Интересен експеримент е утре сутрин коя песен сме в състояние да изтананикаме.

Не вярвам в България да са гласували по състрадание за тях.

# 544
Не знам, на мен всичко това започва да ми става противно. Целият конкурс се обезсмизля. Губи се стимулът и в крайна сметка никой не печели. Чудя се дали на украинците им е сладка тази победа. Наистина ли вярват, че я заслужават.

# 545
Факт е, че се знаеше, че Украйна ще спечели по политически причини подобно на 2016та година.
Не виждам обаче как ще се проведе?
В близките 3-4 години не виждам къде и как ще провеждат събития?
Сигурно Великобритания ще са домакини?

# 546
Коя държава спечели зрителския вот в България? Казаха ли?
Да. 12 т за Украйна, 10т за Сърбия и т.н
СлучаЕност...🤐
Групата на Врабевски 16- та на полуфинала...но вече не го смятам за излагация, след тая гадост.
Определено. Поне, ако ги чуя по радио, няма да спра радиото или да ме дразнят.
Радост може да ти донесе и четвърто, и пето място. Не беше нужно да печелят. Но като се замисля колко много бежанци има и в колко държави...А и едва ли от нашата държава чак толкова много хора са гласували като общ сбор...и ето...
Силно се надявам домакини да са Великобритания! Поне това!!!

# 547
Айде, честит рап на Европата.
Калушчо, може само да си мисли, че украинците са припознали песента след началото на войната. Според мен всички припознаха "Ой у лузi червона калина" в изпълнението на Андрий  Хливнюк на пустия площад с военната униформа.

Толкова очеваден вот по милостиня дали е имало досега?🤔

Според мен е имало - 2016г.   1944   Jamala   Ukraine
Пак беше политическа  победата.
Но ми минават едни мисли, то няколко милиона бежанци, ако са си гласували за украинската песен, а другите драги зрители, отегчени от слабите песни, не са се напънали особено да гласуват... Ми ето ти го резултата от зрителския вот.

# 548
Лично аз много се учудвам от коментарите тук (прочетох само последните няколко страници). На мен много ми харесва украинската песен и няма абсолютно нищо общо с войната. Винаги съм предпочитала песните, изпълнени на родния език на певеца (не че само това е определящо разбира се), както и елементи от фолклорната музика на дадената държава. Да им е честита победата, според мен е заслужена. Испанската чалга пък на трето място. Всеки с вкуса си.

# 549
А относно гласуването има страшно много украинци в Европа, включително и тук в България. Дори и да не е нагласен вота, просто гласуват за себе си където и да са.
В България около 65 хиляди май са вече украинците.

# 550
Аз на он(а)зи върколак-победител от 2016 и до ден днешен не съм му изслушала воя.
Подобна съдба ще сполети и тазгодишните герои. Trollface

# 551
Как ли се чувства Sam  , знаейки че го ограбиха най- безцеремонно 😔

Той е пич, а и едва ли се е надявал на такъв резултат, какъвто получи при положение, че представя UK.
Надали му е чак толкова важна победата...аз ще си го слушам, както и още няколко артисти от тази година.
В крайна сметка, Евровизия е и сцена за популяризиране на собственото творчество.

# 552
  • Там,където се събуждам щастлива.
Факт е, че се знаеше, че Украйна ще спечели по политически причини подобно на 2016та година.
Не виждам обаче как ще се проведе?
В близките 3-4 години не виждам къде и как ще провеждат събития?
Сигурно Великобритания ще са домакини?

Великобритания, Швеция и още 2 държави са предложили домакинство.
Най-хубавото ще е да си е просто в Киев (прекрасен град).

# 553
Сигурно има хора които харесват украинската песен,но ако не е войната нямаше да поличат 400 + точки.
Сърбия поличи 200+точки,но останалите се въртяха около 100+точки.

# 554
Дали Киев в момента е много прекрасен град?!🤔🤔
Както казваше Виктория, важното е какво ще направиш след Евровизия, а не само да я спечелиш. 😉 Много съм съгласна. И невинаги победителят е този, който след това остава най-известен и най-успешен...

Общи условия

Активация на акаунт