Евровизия (Тема 28) Торино

• 24 099
  • 745
  •   1
Отговори
# 630

На Размус заигравката беше с китаристката, която преди това е била момче, а сега е момиче Simple Smile

Това не е вярно. От къде е тази информация?

А и испанката беше свежо попадение на фона на всичките смесени с неясен произход.

Самата Шанел е от смесен произход. Наполовина кубинка е. Не виждам да е имало толкова много "смесени".

# 631
На мен си ми хареса песента на Чехия.
Също и н Германия, и тази, и миналата година. Но те явно традиционно са назад. Не зная защо

# 632
мелодия, която да те грабне от 1 слушане.
+1
Песента на украинците така ме грабна в началото, че просто си затворих очите за рап елементите в нея.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 09:57 от Mia Rulana

# 633
мелодия, която да те грабне от 1 слушане.
+1
Песента на унгарците така ме грабна в началото, че просто си затворих очите за рап елементите в нея.
Украинци, не унгарци.

# 634
Къде мога да видя крайното класиране

# 635
# 636
Много ми харесаха чехите и испанците, определено испанската песен беше супер модерна и приятна. Четох някъде, че е била предложена на Джей Ло след написването, но тя я отказала. А и испанката беше свежо попадение на фона на всичките смесени с неясен произход.
"Испанката" е кубинка.
Това конкурс за чистокръвие ли е?

# 637
Може да има тайна клика на Слидерин.

Майкъл Бен Давид си е чист евреин,но това не пречи да го разкостват на малки парчета заради глупостта,която направи.

# 638

Майкъл Бен Давид си е чист евреин,но това не пречи да го разкостват на малки парчета заради глупостта,която направи.
Какво е направил? Може ли да разкажете.

# 639
Ако това е представителят от Израел, вероятно става въпрос за това, че доста се приближи до водещите? Май даже ги прегърна...или е имало и друго?
O, имало и друго😁😆
https://www.slobodenpecat.mk/bg/video-ushte-eden-skandal-na-evro … a-pretstavnichka/

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 22:05 от dolce miele

# 640
Не само се доближи,а им прекъсна анонса,а двама от тях дори получиха целувка от него.Бррр
Коментират,че това е недопостимо държане,опредлено не е приятно да ти навлизат в личното пространство  и някой непознат да те целува. Коментират,че може да е бил пиян или дори нещо друго.

# 641

Живеем в глобален свят, нормално е гъркинята да е норвежка, полякът да е американец, а естонецът да е арменец. В крайна сметка спечелиха чистокръвните и хетеросексуалните, така че нека "слидеринците" са щастливи.

# 642
Аз единствено Saudade Saudade си тананиках днес. Радвам се, че португалката влезна в топ 10. Интересен стил на пеене, много хармонично и хорът беше в добър синхрон.

Като хореография много ми хареса испанската песен. Много е трудно да се пее добре при толкова танци и кълчотене. Справи се брилянтно. Песента не беше нищо особено иначе. Ако я пуснат по радиото няма да и обърна внимание.

Германия пак на последно място. Този път обаче песента не беше лоша. Немците вече си мислят, че никой не ги харесва в Европа Simple Smile

Победителят беше очакван заради войната. Не че нямаше да завършат в топ 5 и без нея, но едва ли щяха да са първи. Да не забравяме, че Евровизия е и политически конкурс. Създаден е след втората световна война и една от целите му е поддържане на добри приятелски отношения между държавите в Европа. Идеята е, че когато хората се забавляват и пеят заедно няма да искат да воюват помежду си.

# 643
Защо песните на Германия са все така слабо оценени? И миналата година,и тази, ми харесаха

# 644
Представителят на Израел бил много досаден и нахален...😁 Може и наистина да е бил на някакви стимуланти...😬

Общи условия

Активация на акаунт