Евровизия (Тема 28) Торино

• 24 596
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Евровизия вече е видяла Кончита Вурст и Азис няма да е нито интересен,нито иновативен,нито пък шокиращ.
Вече сме виждали мъж да се прави на жена (Верка Сердючка),жена да се прави на мъж (Мария Шерифович),транс -Дана Интернешънъл и то цели два пъти.Видяхме баби,вероятно трябва да сме по-смели и да пратим дядовци.
Grinning

Не е нужно да се оправдават,че никой не е разбрал творческия гений.Понякога е нужно след загубата да се държиш достойно,а не да хленчиш и оправдаваш.
Колко по-добре щеше да кажат нещо от рода на"ОК,загубихме,но се надяваме следващата година България да се върне в челните позиции на конкурса".Всяко чудо за три дни.Другия вторник никой няма да си спомня.
В тази тема или в предишната някой беше пуснал друга песен на групата и беше по-добра от тази с която се явиха на конкурса.

# 271
  • Козлодуй
Условието да участва една песен на Евровизия е да е нова, а на Дара песента е вече утвърдена и стара въртеше се непрекъснато миналата година по музикалните телевизии и честно казано ни е омръзнала Simple Smile

# 272
То е ясно, че не може да участва с тази песен, но за сегашната Евровизия можеше да се включи с нея примерно. Мисля, че е точно за Евровизия.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 16:53 от daisy12

# 273

Не е мой стил.
[/quote]

Ама разбира се; нормално е да харесваме различни неща, в това число и музика.

# 274
Стори ми се, че в новините на БНТ 1 не казаха нито дума за Евровизия...🤔 Не слушах супер съсредоточено, но все пак ми се стори така...🤔

# 275
По БТВ ги споменаха и супер тенденциозно започваха анонса с това, че украинците празнуват, че са се класирали, за да си кажат хората "Е, много ясно, че ние няма да се класираме, нали трябва украинците да са...".

Много мразя деня след Евровизия, в който отвсякъде изскачат хора, които дори не са гледали конкурса и коментират как трябва да пращаме народни песни и т.н., тази година явно за добро този ден е изместен преди големия финал. От 9 години не бяхме отпадали на полуфинали.

# 276
Е, миналата година имаше много недоволни от Виктория- защото не сме се били класирали "поне на второ място"...😆😆😆 11-тото място було супер голям провал...с народна песен сме щели да смаем света и да имаме шанс за победа...Всякакви хора има и във всякакви неща вярват. 😃
Саня би лансирала по-скоро собствената си дъщеря...според мен. 🙂
Спонсорите на Виктория поне си вършеха работата доста добре...От д-р Врабевски какво видяхме? Почти навсякъде "рекламата" беше по-скоро в стил "аз съм създателят на супергрупата", "Х подкрепя IMP", отколкото наистина да промотира самата група...🙄
Сега видях, че при букмейкърите Украйна води с...51%...🤔🤔 Испания на пето място с 4%...съседните около Испания с по 1-2-3%...

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 19:08 от dolce miele

# 277
Евровизия вече е видяла Кончита Вурст и Азис няма да е нито интересен,нито иновативен,нито пък шокиращ.
Вече сме виждали мъж да се прави на жена (Верка Сердючка),жена да се прави на мъж (Мария Шерифович),транс -Дана Интернешънъл и то цели два пъти.Видяхме баби, вероятно трябва да сме по-смели и да пратим дядовци.
Grinning
Според дъщеря ми (почти на 17 г.) пратихме точно дядовци тази година! Smiley Но и каза, че не е проблемът в това.. защото напр. обожава Бон Джоуви, който е точно набор на едната й баба. Но, разбира се, сравнението е неуместно.

# 278
  • София
Май само на мен ми хареса нашата песен тази година, без да е нещо кой знае какво. Запомняща се, на фона на безличните, които чух вчера. Явно си падам по ретро псевдо рок.

# 279
Аз пък не си падам по подобен тип музика (по начина по който ги обявиха като наши представители- още по-малко) и все пак, не мога да кажа, че не ми хареса изпълнението им на първия полуфинал...Но пък е важно и да гласуват за теб, не да се обвинява кой ли не, защото не сме се класирали на Финала.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 21:16 от dolce miele

# 280
На мен Дара хич не ми вдъхва доверие. Такива изпълнителки като нея, Тита и Гери-Никол са ми малко "манджа с грозде".

# 281
Точно дара, тита...пеят девойките. Според мен биха се справили, особено на фона на другите.
Нормално Украйна води, не се учудвам. Намирам, че имат кубински и португалски вдъхновители, който ги е слушал ще се сети веднага, но наистина песента е добра.

# 282
Вече сме виждали мъж да се прави на жена (Верка Сердючка),жена да се прави на мъж (Мария Шерифович),транс -Дана Интернешънъл и то цели два пъти.Видяхме баби, вероятно трябва да сме по-смели и да пратим дядовци.
Grinning
Според дъщеря ми (почти на 17 г.) пратихме точно дядовци тази година! Smiley Но и каза, че не е проблемът в това.. защото напр. обожава Бон Джоуви, който е точно набор на едната й баба. Но, разбира се, сравнението е неуместно.

Ха ха ха , много ми хареса! Laughing

Нямах спомен от бабите, но сега ги изгледах. Благодаря за припомнянето. Simple Smile

# 283
Точно дара, тита...пеят девойките. Според мен биха се справили, особено на фона на другите.
Нормално Украйна води, не се учудвам. Намирам, че имат кубински и португалски вдъхновители, който ги е слушал ще се сети веднага, но наистина песента е добра.

Не само заради пеенето, а цялостно пакета, който биха предложили на база дискографията им. И трите имат по една песен, която става за 5-10 слушания и всички останали звучат като една и съща средняшка песен. Не че не бих им дал шанс, но съм резервиран към тях.

# 284
  • Вестерос
Много вял и смотан полуфинал беше.
Нито една песен не ме грабна.
Украинската не е кой знае какво.
Бананите са хипер нелепи.
Пуснаха напред някакви смотани заспали балади.
Единствено донякъде ми хареса Молдова, леко живнах на нея

Нашата беше зле, някакво ретро, супер вяло и слабо... Славин да си пееше сам по-добре щеше да е.

Не искам да печели Украйна, аман с тях вече. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт