Евровизия (Тема 28) Торино

• 24 592
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна

Не искам да печели Украйна, аман с тях вече. 🙄
Още в началото на темата казах ,че украйна ще спечели..вече нямам съмнение.Песента им не ми харесва.
Молдова вдигна  настроението-страхотни бяха!  .... Другите пълна скръб.

# 286
Довечера стискам палци за Полша и Естония 🤞🏻

# 287
Ох, добре, че споменахте, че да се сетя, че довечера е другият полуфинал...😅

# 288
Според мен също ще спечели Украйна. Песента е що годе catchy,  политическият вот директно ще даде точки за нея. Общо взето догодина да се готвим да гледаме от Киев.

# 289
# 290
  • DE
Толкова ми бе мерак, че забравиш въобще, че ще го дават. Не ми се иска да печелят украинците въпреки, че песната ми харесва. Слаба година,нищ о по различно от предишни. Само ме е яд за гръмко нареклите се интелигенти които никой не оцени Close

# 291
Тази година на мен ми се струва, че има различно...Песните са зле, почти нищо не може да ме заинтригува...щом бях забравила, че днес ще има още един полуфинал...Това никога досега не ми се беше случвало.🤪

# 292
Те преди няколко години го обявяваха за хомосексуален Кристиан Костов наши клюкарски сайтове и вестници, а сега го свързват с момиче.

P.S. На мен ми е чудно, ако спечелят Украйна, къде ще домакинстват догодина? Насред войната ли?

# 293
Цитат на: if-73 link=topic=1435153.msg44751626#msg44751626 date=1652364690
[url
https://teleprogramma.pro/news/4041412-tayna-raskryta-evgeniya-m … finalistom-u3832/[/url]  Нашите са закъсняли с клюката.
Те преди няколко години го обявяваха за хомосексуален Кристиан Костов наши клюкарски сайтове и вестници, а сега го свързват с момиче.

P.S. На мен ми е чудно, ако спечелят Украйна, къде ще домакинстват догодина? Насред войната ли?

Не са нашите ,а Руските.А момичето е Евгения Медведева с ,която Крис е доста близък от 2018г.Какви са им отношенията само те си знаят.Факт е ,че тя е в Свети Влас ,но това нищо не означава.А Бг медиите си пишат за да им се четът статиите, използвайки нестандартната му  за бг читателя визия.Която за света на музиката в момента даже не е и достатъчно скандална.

# 294

Има слухове за договорка с Полша, но Великобритания и Швеция също обявиха готовност да домакинстват.
Но да се надяваме, че дотогава войната ще е свършила!

# 295
Отварянето на втория полуфинал не ми хареса.

# 296
Дотук нищо особено за мен...

# 297
Представителката на Сърбия да не е Мария Силвестър?

# 298
Значи, тя си мие ръцете, а монаси и подават кърпа да се избърше? Сигурно има дълбок смисъл.
Кахърната балада на азербайджанеца ми допада, но брадата му повече ми харесва😀

# 299
Значи, тя си мие ръцете, а монаси и подават кърпа да се избърше? Сигурно има дълбок смисъл🫣

Има, и то голям. Тая песен е много актуална и з България.

Общи условия

Активация на акаунт