Евровизия (Тема 28) Торино

• 24 134
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Дори в БТВ новините украинците призоваваха Европа да гласува за тях и казваха, че Украйна имала голяма нужда от всяка една победа...Да...Все едно победата на Евровизия ще реши военен конфликт. Голяма победа, няма що.🤥

# 526
Поредната незаслужена победа. Аз ще си честитя на Испания. За мен те са победителите.

# 527
Как ли се чувства Sam  , знаейки че го ограбиха най- безцеремонно 😔

# 528
И пак...браво на журито, само комплименти към тях, поздравления за нашите, че не гласуваха политически.
За стадото, което върви накъде телевизора му каже - ми, идиоти, сър.

# 529
Великобритания, Испания, Швеция- всеки от тях щеше да е добър победител и домакин...
Сега...да чакаме конкурс в Полша ли...с водещ Рафал? 🤐😬🤨

# 530
Песента на Великобритания си беше победител.

# 531
Трябваше да отменят финала и да дадат служебна победа на украинците, така обезцениха труда на всички останали певци. Да не говорим каква подигравка е да гледаш това като зрител 😒
А най-гадното е, че догодина ще е същата история пак, от съчувствие към домакините, нали🥴 Ами няма да го гледаме повече.
Политиката не би трябвало да има място там, но уви.

# 532
Толкова очеваден вот по милостиня дали е имало досега?🤔

# 533
  • София
Вместо спортът и изкуството да обединяват хората, те се използват за политически цели, жалко.

# 534
Подписвам се с две ръце за Джорджано догодина(ако въобще се проведе), само заради гаврата. И го казвам съвсем сериозно.

# 535
Коя държава спечели зрителския вот в България? Казаха ли?

# 536
Нели Рангелова разпознах като име като част от нашето жури. Другите не ми се сториха познати, но и бях още в шок от "изненадващите"...хм, "победители"...🤕
Изписаха го към края нашият зрителски вот...като че ли...Украйна...или поне Украйна и Сърбия ми се стори, че бяха на първите 2 места...🤔🤔
Кой е Джорджано?🤔

# 537

Украйна

# 538
Да. 12 т за Украйна, 10т за Сърбия и т.н

# 539
  • Там,където се събуждам щастлива.
В Нидерландия се коментира от двама, които от години са проф по отношение на песните и обясняват защо една песен би спечелила. Умело са смесени различни стилове и навреме се преплитат, която я прави запомняща се. И за сръбската, която ми се видя ужасна, обясниха много добре, защо ще се запомни.
Та според тях хората не биха гласували по политически причини. Поне нидерландците, които са много по собствената воля, когато имат дадено мнение.

Общи условия

Активация на акаунт