Евровизия (Тема 28) Торино

• 24 140
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Шанел представи песента си по уникален начин- глас, танц, чар. Не бих я определила като чалга. Самата песен не ми беше топ, но заедно с другите споменати елементи, никак не беше зле.

# 571
Испания знаех, че ще в топ 10. Иначе гледах много спокойно и без напрежение тази година след като имаме слаба песен, която не се бори за челните места. Видях, че ние сме 38 от 40 държави. Предпоследни са IMP в полуфинала, само Словения е след тях.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 03:03 от daisy12

# 572
Е, в заключение може да се каже, че не беше от силните години, но не беше и като 2011 - та. Шоуто на италианците не беше на очакваното ниво, много технически проблеми, но пък беше хубаво за пръв път от 7 години да гледаш без напрежение и без очаквания, къде ще се класира страната ти.
Евровизия става с все повече radio friendly парчета, разнообразие, сякаш няма вече години, в които да се залита в крайности - много балади или много денс песни.

# 573
Словенците са прекрасни, талантливи деца, не заслужават да са последни.
Шанел беше страхотна. Справи се и с пеенето, и с танците. И то без да се задъха! Нито за момент не изглеждаше да има какъвто и да било проблем. Просто страхотна от началото до края на песента си.

# 574
Испания  определено вокално беше добре при положение, че и танцува. Словения са ми много симпатични и свежи - определено не са за последното място. Сърбия много високо се класира, но очаквано, с времето песента започна да ми допада. Молдова така и не можах да я харесам.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 14:22 от daisy12

# 575
Мисля, че и IMP не заслужаваха чак едно от последните места...
Иначе и аз тази година гледах конкурса без никакво напрежение. След поредица от силни класирания за България, наистина си беше доста напрегнато при обявяване на точките...😆

# 576
Предишната им песен(която за мен си звучеше по - хубаво, но все тая), беше махната, защото изпълнителката Алина Паш при някакво пътуване е влязла в Украйна от Русия.

Намерих тази песен, да я чуя. Не съм очарована. Но много са коментирали. ето един от коментарите, много показателен.  В общи линии масово са недоволни от смяната на песента.
Гугъл превод
Цитат
@Мария Уебър Не разбирам какво искаш да докажеш? По-добре погледнете международните залози - всички дадоха на Алина шампионата на Евровизия и бяха негативно шокирани, че тя няма да отиде. И сега Украйна е на върха на Евровизия само заради войната, а не заради песента на Стефани, а ще спечелят и заради политическата ситуация! Елитното изкуство никога не е било на върха на масите, защото повечето хора са примитивни и слушат същото примитивно! Така че слушайте каквото искате, но не разваляйте вкуса на другите!
https://www.youtube.com/watch?v=rz6aQLKyBHc

# 577
Предишната им песен(която за мен си звучеше по - хубаво, но все тая), беше махната, защото изпълнителката Алина Паш при някакво пътуване е влязла в Украйна от Русия.

Намерих тази песен, да я чуя. Не съм очарована. Но много са коментирали. ето един от коментарите, много показателен.  В общи линии масово са недоволни от смяната на песента.
Гугъл превод
Цитат
@Мария Уебър Не разбирам какво искаш да докажеш? По-добре погледнете международните залози - всички дадоха на Алина шампионата на Евровизия и бяха негативно шокирани, че тя няма да отиде. И сега Украйна е на върха на Евровизия само заради войната, а не заради песента на Стефани, а ще спечелят и заради политическата ситуация! Елитното изкуство никога не е било на върха на масите, защото повечето хора са примитивни и слушат същото примитивно! Така че слушайте каквото искате, но не разваляйте вкуса на другите!
https://www.youtube.com/watch?v=rz6aQLKyBHc

Ами на мен си ми звучеше една идея по - слушаемо. Циркове с украинските национални финали - колкото си ще човек...

# 578
Добре де, грях ли е да е влязла в Украйна от Русия? Ами, ако има роднини в Русия...какво?🤔🤔

# 579
Добре де, грях ли е да е влязла в Украйна от Русия? Ами, ако има роднини в Русия...какво?🤔🤔

Бесен национализъм, да не кажа по - силна дума. И смяната стана преди войната.

# 580
Догодина направо да правим една песен срещу всичките войни, да споменем поименно разните там гласуващи страни колко са страдали и сме готови на финала. Няма значение музиката и гласовите качества. То се е видяло в какъв конкурс се превърна Евровизия.

ПС Ако БНТ са плащали за излъчването, това са най-зле похарчените пари.

# 581
Поздравявам ви с нещо красиво и много любимо, за мен беше удоволствие, лека нощ!

https://m.youtube.com/watch?v=ZZjnfWx0cvw

# 582
Борис Джонсън чистити на Украйна.

# 583
Нелегално е. А при Алина Паш го имаше и момента, че тя беше подправила документа си, за да скрие, че е влязла от Русия. Та в доста голяма каша се вкара тя. Сериозно беше загазила, грозеше я затвор до две години. В момента едва ли има някакво развитие по нейния случай предвид обстоятелствата.

П.С. нелегално е да се влиза в Крим от Русия, а не в Украйна от Русия.

# 584
Изявление от EBU:  "В анализа на гласуването на журито от страна на паневропейския партньор за гласуване на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU) след втората генерална репетиция на втория полуфинал на конкурса за песен на Евровизия 2022 г. бяха идентифицирани някои нередовни модели на гласуване в резултати от шест държави.

За да се съобрази с инструкциите за гласуване на състезанието, EBU работи със своя партньор в гласуването, за да изчисли заместващ обобщен резултат за всяка заинтересована страна както за втория полуфинал, така и за големия финал (изчислен въз основа на резултатите от други държави с подобно гласуване записи).

Този процес беше потвърден от Независимия мониторинг на гласуването.

EBU приема изключително сериозно всякакви предполагаеми опити за манипулиране на гласуването на Евровизия и има право да отстранява такива гласове в съответствие с Официалните инструкции за гласуване, независимо дали е вероятно тези гласове да повлияят на резултатите и/или резултата. на гласуването."

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 04:09 от daisy12

Общи условия

Активация на акаунт