Евровизия (Тема 28) Торино

• 24 099
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Доста странно се държа Майкъл Бен Давид през цeлия евровизионен сезон. Има много клипове в интернет, където се вижда колко грубо навлиза в личното пространство на други хора и ги поставя в неудобно положение. Тук има няколко - https://twitter.com/gjkooijman/status/1523371199652265984?ref_sr … avid-I.M%2Fpage49
А това даже не знам как да го коментирам - https://twitter.com/Jackmentai/status/1523433022858555392?ref_sr … avid-I.M%2Fpage49

# 646
Просто е зодия Лъв Grinning
Това с хърватката беше опит за шега, веднага се усети, че е прекалил и почна да ѝ прави комплименти.

# 647
Защо песните на Германия са все така слабо оценени? И миналата година,и тази, ми харесаха
Снощи стисках палци да не завърши с 0 точки.Не беше лоша немската песен.

Майкъл Бен Давид,той така си се държи принципно,не е само около Евровизия.Не е от зодията.Котките сме мили и сладки Animal Heart Eyes Cat

# 648
То всичките му такива изяви бяха опити за шега. И всичките му "шеги" се провалиха с гръм и трясък. Честно казано, мисля, че хората са доста строги към него. Не изглежда да ги прави с лош умисъл, но накрая излиза другояче.

# 649
Защо песните на Германия са все така слабо оценени? И миналата година,и тази, ми харесаха
Защото не взимат конкурса насериозно като държава и имат слаб национален финал, съответно пращат слаба песен.
Но едно, че не им се занимава, второ, че не гонят някакъв престиж, понеже са печелили преди 12 години, а в последното десетилетие имат един топ 5.
Испания и Великобритания доскоро не можеха да се похвалят със същото.

Испания щяха да си продължат традиционното вече "bottom 5", ако не бяха журитата, които избраха Шанел да ги представлява. Тя беше трета в телевота с много по-малко гласове от останалите две.
Великобритания си направиха вътрешен подбор с журита и проработи. Преди това разчитаха на телевот и се справяха зле.

Въобще има хиляди доказателства, че не трябва да се разчита само на телевот, а е най-добре да има комбинация от двете.

# 650
  • Немция
Защото не взимат конкурса насериозно като държава и имат слаб национален финал, съответно пращат слаба песен.
Но едно, че не им се занимава, второ, че не гонят някакъв престиж, понеже са печелили преди 12 години, а в последното десетилетие имат един топ 5.
Това израз на "наказание" за Германия за следващите няколко години ли трябва да бъде? Не трябва ли всяко представяне да бъде оценявано неутрално и независимо от предишните участия или е конкурс за показване на лично отношение и симпатии към определена нация?

За съжаление Евровизия се превърна на конкурс, където определени нации повече се толерират и подкрепят- и от жури, и от публика.
Дразнещо е.

Испания показа шоу, но музиката бе гОла вОда, според мен.
Лично мнение.

# 651
  • Вестерос
Може да има тайна клика на Слидерин.

Майкъл Бен Давид си е чист евреин,но това не пречи да го разкостват на малки парчета заради глупостта,която направи.
Живеем в глобален свят, нормално е гъркинята да е норвежка, полякът да е американец, а естонецът да е арменец. В крайна сметка спечелиха чистокръвните и хетеросексуалните, така че нека "слидеринците" са щастливи.
Ама защо така лошо към Слидерин 😭🐍🐍🐍

# 652
Това израз на "наказание" за Германия за следващите няколко години ли трябва да бъде? Не трябва ли всяко представяне да бъде оценявано неутрално и независимо от предишните участия или е конкурс за показване на лично отношение и симпатии към определена нация?
Германия се оценява неутрално. Просто пращат слаби песни - това, което съм описала по-горе, е причината Германия да нямат мотивация да се “стягат”. Когато са пращали силна песен, са били много напред.

# 653
  • в сърцето на един мъж...

На Размус заигравката беше с китаристката, която преди това е била момче, а сега е момиче Simple Smile

Това не е вярно. От къде е тази информация?

В нашата преса.

"Испанката" е кубинка.
Това конкурс за чистокръвие ли е?

Не и не виждам да съм намекнала нещо подобно.

# 654
Може да има тайна клика на Слидерин.

Майкъл Бен Давид си е чист евреин,но това не пречи да го разкостват на малки парчета заради глупостта,която направи.
Живеем в глобален свят, нормално е гъркинята да е норвежка, полякът да е американец, а естонецът да е арменец. В крайна сметка спечелиха чистокръвните и хетеросексуалните, така че нека "слидеринците" са щастливи.
Ама защо така лошо към Слидерин 😭🐍🐍🐍
Не,не е с лошо.Принципно са най-готини и могат да говорят със змии,но е факт,че държат за чистокръвието.
При мен все още на места искат да се носят маски и все още си ходя със слидеринската.

# 655
  • София
https://www.vesti.bg/sviat/skandal-na-evroviziia-tochkiza-ukrajn … a-moldova-6143268

Скандал на "Евровизия": Точки, присъдени от Румъния за Молдова, са отишли при Украйна
Екипът на румънската телевизия с изненада научил по време на големия финал, че оценката на румънското жури не е взета предвид при изчисляването на крайното класиране

# 656
Да се чудиш колко и от телевота е манипулиран.

# 657
https://www.vesti.bg/sviat/skandal-na-evroviziia-tochkiza-ukrajn … a-moldova-6143268

Скандал на "Евровизия": Точки, присъдени от Румъния за Молдова, са отишли при Украйна
Екипът на румънската телевизия с изненада научил по време на големия финал, че оценката на румънското жури не е взета предвид при изчисляването на крайното класиране
Уфф, колко тенденциозно написана статия.
Да, гласовете на журитата от Румъния и още 5 държави са анулирани  и са заменени със служебни. Но и да не бяха, Украйна пак беше победител, защото изкара рекордните 439 точки само от телевота. UK остана втора с 466 точки.

# 658
Точно така! Дори 1 точка да нямаха от журитата Украйна, само от телевота, пак щяха да са първи. Мисля, че това е рекорд в историята на Евровизия. Взимат Само от телевота 439 т. от 468 възможни (39 държави х 12 т) т.е. 93.8%. Категорична победа!!!

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 09:59 от Greene

# 659
мелодия, която да те грабне от 1 слушане.
+1
Песента на унгарците така ме грабна в началото, че просто си затворих очите за рап елементите в нея.
Украинци, не унгарци.
Да. Явно автокоректорът пак се е намесил. Сега ще редактирам.

Общи условия

Активация на акаунт