Безжични слушалки

• 13 129
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
Не, не падат. Ползвам еърподс Про 2.
За да имате пълна сигурност, ако и тренировките Ви включват и плуване, може да харесате нещо от тези:
https://shokz.com/pages/openswimpro

# 46
Благодаря за предложението, но ми идват доста скъпи.
Поръчах едни Hama от ozone, ще дам отзиви дали падат от ушите при бягане. Супер качество на звука и екстри не търся, и ми е важно да не заглушават околния шум, че ще ме отнесе някоя кола като куцо пиле домат.

# 47
Преди години имах жични Хама и бяха чудесни, но ги загубих. Мнението ми за марката е добро, дано и Вие сте доволна.

# 48
  • София
Ами моите покриват всички тези изисквания, но са от големите, тип диадема.
Моите уши са странни и почти всички малки падат.

# 49
Мда, същия проблем имам и аз, всякакви малки слушалки ми падат. Оглеждам се за някакви от тези които са с едно като примка зад ухото, но да не са тапи, поне за тях се надявам че ще си стоят на местата. Но то там вече почти никакъв към никакъв избор, все са тапа. Накрая сигурно ще са нещо подобно на тези от последния линк и да мирясам, ако ми се откъсне от сърцето подобна сума за тях де.

# 50
natka, и тези с примка за ухото ми падаха, пробвала съм ги, уж са точно за бягане. Имам много малки уши аз, не знам дали в това е проблемът. Тапи за уши от тия, дето са дунапренени, не държат, изхлузват се. Моят мъж е скептичен за безжичните Hama, според него трябвало по-скъпи да избера, за да стават. Ще видим.

# 51
И моите са като на дете малки, то едно нещо няма да ми е голямо и то пък точно ушите... Grinning Значи тези отпадат с примките, благодаря за отзива.

# 52
И аз съм с мънички ушички, AirPods pro2 са ми ок, но са тапи. В кутията има 3 размера - S, M, L. Удобни са, но прекалено скъпи, ясно защо.

# 53
Тапи не са ми комфортни, а и искам навън да не блокират останалите шумове, не ми се вижда разумно.

# 54
Подките имат различни режими и включително и такъв да не заглушават, но са тапи.
Вижте и Bose, продуктите им са хубави също.

# 55
Получих си слушалките Hama, пробвах като звук.. добре са, средна хубост. То аз какво ли разбирам де, филми гледам с едни Philips за сто лева, та не съм критерий.
Като за тичане според мен са идеални, хубаво пасват в ухото. Hama Freedom Light TWS. Така изглеждат:

Управляват се с почукване с пръст, и това пробвах. Мисля, че няма да изпаднат от ушите при бягане. Сега много жега навън и няма как да тествам.

Допълвам.... тази сутрин ги тествах, четири километра по асфалт и баири, не мръднаха.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 12:23 от Vanne

# 56
Чудесни са, със здраве да се ползват!

# 57
По принцип опцията за връщане не важи за слушалки и така е редно, защото това е нещо, което влиза в ушите и е страшно нехигиенични дори само тествано после да се върне и да се ползва от друг човек.

[quote author=TvoyatMaj link=topic=1435290.msg47570899#msg47570899 date=1707061520]
На тези с кабел на врата изглежда им казват "neckband": Jabra 65e в Амазон

Щом си свикнала с жичните, на които микрофонът е отстрани на кабелчето, тогава ще ти е удобно.

Но сякаш няма bluetooth слушалки, които за разговори да са с много добър микрофон. Тук можеш да чуеш тест за два модела: https://youtu.be/dIMWQKf_7cE. Отделно, потърси в Youtube нещо като "call quality iphone {харесан модел слушалки}".

Моята препоръка, стига да можеш да поръчваш онлайн и да връщаш до 14 дни, е:
1. Харесваш си модел.
2. Поръчваш.
3. Тестваш го за разговори.
4. Ако е зле, връщаш.
5. Ако е добре, честито.
[/quote]

# 58
Мда, същия проблем имам и аз, всякакви малки слушалки ми падат. Оглеждам се за някакви от тези които са с едно като примка зад ухото, но да не са тапи, поне за тях се надявам че ще си стоят на местата. Но то там вече почти никакъв към никакъв избор, все са тапа. Накрая сигурно ще са нещо подобно на тези от последния линк и да мирясам, ако ми се откъсне от сърцето подобна сума за тях де.
И аз със същия проблем. Реших го с тези https://www.technopolis.bg/en/True-wireless-slushalki/True-wirel … FREECLIP/p/302127
Какви ли не пробвах и падат. Тези нямат мърдане.

# 59
Интересно изглеждат. Единствено цената рязко ми намали интереса да ги пробвам, не съм склонна да платя сума от този порядък за слушалки просто.

Общи условия

Активация на акаунт