Безжични слушалки

• 13 106
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
Ако намериш някъде Samsung Galaxy Buds+ да пробваш,аз спя със тях,а иначе и аз мразя неудобните слушалки.

# 76
То има ли възможност изобщо да се пробват такъв тип слушалки? Чак и спиш с тях 🤨 явно са доста удобни.

# 77
То има ли възможност изобщо да се пробват такъв тип слушалки? Чак и спиш с тях 🤨 явно са доста удобни.
Никъде няма такава възможност. Не е хигиенично.

Писах за моите WF-1000XM4 на предишната страница и не се усещат дори и цял да ги носиш. Може да разгледаш за тип спортни слушалки като тези, ако другите не ти допадат.

# 78
Помощ !
Закупих си Redmi Buds 5 ,до тук добре,нооооооооо Grin 
Не успявам да наглася тези прословути настройки ,когато ми се звъни да вдигам и как да затварям..
Ако някой е наясно...благодарна ще съм Ви!

# 79
Помощ !
Закупих си Redmi Buds 5 ,до тук добре,нооооооооо Grin 
Не успявам да наглася тези прословути настройки ,когато ми се звъни да вдигам и как да затварям..
Ако някой е наясно...благодарна ще съм Ви!
Двойно докосване за вдигане, тройно за затваряне. Успя ли да ги свържеш с приложението на Xiaomi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mi.earphone и за iOS https://apps.apple.com/us/app/xiaomi-earbuds/id1644855869 ?

# 80
Днес просто ей така реших да си взема някакви слушалки, че отивах на разходка. Взех xiaomi redmi 6 play. От един час съм с тях и абсолютно никакъв дискомфорт нямам в ушната мида.
Крайчето на слушалката е нагоре, а не надолу както при повечето слушалки.
А на мен това ми беше най-големия зор, че каквито и слушалки да слагах, след половин час започваха силни болки в самата ушна мида.
Едва ли е топ качество на звука, със сигурност има и по-хубави, но са доста бюджетни. Обикалям из апартамента и не падат, пък обикновено ми се измъкват, дори като сложа различния размер гумички. Доволна съм. Simple Smile

# 81
Свързано е всичко,но това с докосването не се получава при мен...

# 82
Свързано е всичко,но това с докосването не се получава при мен...
Работи само със стандартните разговори. Ако не работят жестовете, тогава няма какво да направиш и ще трябва сервиз.

Последно може да пробваш да върнеш слушалките към фабричните им настройки. Понякога това оправя някои проблеми. Ето и едно видео как се прави https://www.youtube.com/watch?v=wNG0o86uMlA

18.  How do I restore the Redmi Buds 5 to factory settings?
To restore to factory settings, place both earphones into the case and follow these steps:
- Open the case cover and press and hold the case button for 10 seconds.
- The case indicator light will flash quickly for about 3 seconds and then flash slowly.
- This will reset the earphones to factory settings, clearing the connection history. When you open the cover, the earphones will be ready to pair.

# 83
Пред дилема съм. След около 4 години вярна служба на Airpods 2, изпускания, мокрения и други инциденти, най-накрая започнаха да ми заглъхват, а и звукът чувствително отслабна. Та, сега съм пред дилема, дали да взема същите или Airpods 4? Удобни ли са? За про модела съм пас, отвикнала съм от тапички, а про макс ми идват малко непотребни, а и май качеството им не е на нивото на други подобни слушалки.

# 84
Аз да не казвам голяма дума но май мирясях най-сетне, след много чудене какво искам но и нежелание да платя много Joy
С едни евтини слушалки от Shein които взех на база добри отзиви с идеята че и да не е успешна покупка, няма да ме е яд - те пък се оказаха прилични.
Проблемът ми е че хем съм със супер малки уши и всичко пада от тях, хем и тапи не искам, а исках да се закачват над и зад ушите, не само в ушната мида да се крепят отвътре. А пък такива които покриват като ушанка прекалено много ми топлят, иначе такива имам прилични, аз така или иначе основно за вкъщи ги искам.
Ей такъв тип са, нарочно не исках bone conducting че от тях някои се оплакват че ги боли глава е не могат да свикнат.
Скрит текст:
Свързват се без проблем, държат си връзката и в съседната стая, макар че пак зависи между кои стаи де и в някои случаи само при отворена врата между тях. Но за тия пари са си супер. Микрофон се предполага да имат, но хич не съм го и пробвала - на такива микрофонът е в едното тяло което е на ухото и има просто една малка дупчица, няма как това нещо да върши хубава работа. На другите ми безжични пак е така и не не ме чуват добре като разговарям. Отказала съм се да очаквам нещо от такива микрофони, важно ми беше слушалките да са безжични и да са ми удобни.
Колебаех се доста време за такава примка над ухото, понеже нося очила постоянно, но се оказа че не е проблем това. Ако някой друг се чуди заради очила - да знае че не си пречат.

# 85
Бих препоръчал Denon PerL, единствени, които настройват звука по всяко ухо, имат всички функции , удобни са, а музиката и разговорите са балсам за слуха.

# 86
Добро утро.
В търсене съм на блутут слушалки (с Айфон 15 съм), с които да слушам Сторител, музика и понякога разговори. Колебая се дали да са си Епъл, или да опитам с други. Проблемът при мен е, че явно едната ушна мида ми е по-твърда/малка и в момента, в който сложа слушалки изпитвам дискомфорт (пробвам се с на дъщеря ми едни Филипс, които бяха показани в по-предните страници, около 40-50 лв са вече).
Набелязала съм едни JBL, защото бюджетен вариант на Епъл нямат отпред гумичките и идея нямам дали са удобни. Бюджетът ми е около 150-200 лв максимум.

# 87
Аз си взех redmi buds 6 play и съм доволна, бях писала по същия проблем плюс, че лесно ми падаха преди слушалките и не си помислях да съм навън или в транспорт с тях. Тези не са ми неудобни, много даже са ми комфортни, нямам болката в ушните миди, не падат. Плюс бюджетни. С айфон съм и аз.

# 88
JBL са хубав и бюджетен вариант, тапички според ухото трябва да има в комплекта предполагам.
И моето ухо е мъничко, ползвам PRO2 на епъл, не падат, ако не се оплетат в косата ми, която е дълга. При по-дълго носене усещам сърбене отвътре (ушите ми са чисти винаги), но са ок като звук, само цената им не е много приятна.

# 89
Тапи не всеки търпи, колкото и да са му точни "по мярка" за неговото ухо. Отделно че и за навън не винаги е разумно чак толкова да се изолира човек от външните шумове.
Другите слушалки при мен масово падат, писнало ми е просто. С много малки уши и ако ще и хич да не шавам, пак си падат.
Има отделно да се продава такава силиконова като примка която отива зад ухото, на накого може и това да му свърши работа ако иначе си харесва слушалките и само падането е проблем.
Направо снимка слагам че не знам дали го обясних добре

Споделям го защото явно не са нещо популярно, аз съвсем случайно ги открих че съществуват, може пък на някого те да са му решението.

Общи условия

Активация на акаунт