Априлско-Mайска коледна Паника

• 13 344
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Много здраве, късмет, любов и пари до дълбоки старини! Simple Smile
Нека всички болести и лоши неща са останали в старата година и през Новата да има по-вече усмивки и много положителни емоции!
ЧЕСТИТО И НА ВСИчКИ ИмЕННИцИ!

# 196
 PartyЧЕСТИТА НОВА ЕВРОПЕЙСКА ГОДИНА   Party
Да сме живи и здрави и ние и децата ни

Хайде догодина, който иска да започва да пише и в още една отчетна тема

# 197
Честита Нова Година!!!
Да е мирна и щастлива и дано ни се случват само хубави неща!

# 198
PartyЧЕСТИТА НОВА ЕВРОПЕЙСКА ГОДИНА   Party
Да сме живи и здрави и ние и децата ни

Хайде догодина, който иска да започва да пише и в още една отчетна тема

Хе-хе, Жени! Аз съм навита, даже много. Само да се преместя и започвам опитите........  Laughing

# 199
 Laughing Който иска от сърце му пожелавам да започне да пише в друга отчетна тема Hug
На Дарито от баницата й се падна братче, а  моята реакция беше:
- Дари, внимавай, че твоите късмети се сбъдват! (миналата г. й се падна собствен дом и без да се каним много-много...), - защото още бленувам да се осъществи моя късмет "Кариера чакай ти, ще летиш из висини!"

Вие, какви късмети си изтеглихте? Дано и да ви се осъществят!!!

# 200
На Ева две поредни години и се пада паричката от питката на Бъдни вечер. От Новогодишната баница и се падна "Феите предричат, джакпота ти обричат"  Laughing и сега баща и по цял ден я кара да му казва числа  hahaha. На скъпия му се падна успех в кариерата, а аз изядох половината баница, но не намерих ни един късмет  Thinking. Е, на другия ден при дояждането се показаха, ама вече не се брои Crossing Arms.

# 201
Аз не искам да се разписвам в други отчетни теми Naughty След някоя и друга година, евентуално... сега не! Това малкото ми стига като тръпка  Laughing

На мен ми се падна "апартамент" и това е непрекъснато от едни месец - на два пъти ми гледаха на кафе - все за нов имот ми предричаха, сега пак...

# 202
Честита Нова Година на всички!!!!

Много приятни емоции ви желая от сърце.

Да са здрави наборчетата!

Аз обрах паричките от де що се яде,накрая всички се майтапеха ,че вече няма да търсят ,защото знаят че ще е в моето парче.
На Веси и се падна  "мъничко юначе в къщата ще плаче ",което за малко мен да разплаче,ама....да видим.
Избутах ги и таз поредица прзници,ей ...Simple Smile

На патерица Честит Имен ден на Vesito !

# 203
Честита Нова година и от нас с Мони! Да сте живи, здрави и много щастливи!

# 204
Моя късмет е
Чудесна мечта имаш аз зная,
ще се сбъдне таз година най-накрая

Дано Praynig Praynig Praynig

Така си мечтаех точно за този късмет.

По въпроса за снимките. Дала съм диск на Жени. Ако може тя да направи нещо. Защото вчера започнах да ги пращам на мейлчета и ми се прецака window-са. Карък от всякъде, еййй

# 205
Evjeni, точно исках да ти кажа, че снимките, които си ми пратила, не излизат читави. Първата е само до половината, а останалите са като осветени. Явно от компютъра ти е проблема. Ще почакам, докато ги качиш където и да е. Аз вчера опитах да се регистрирам в Снимка.бг и нямаше никакъв проблем. Доста бързо стана.

За късметчетата - Зори, и Боян изтегли същия късмет. Освен това му се падна "Студент" от готовите късметчета на Белла. Тази година ме мързеше аз да ги измислям.
На мен ми се падна къща с басейн и тераса и Здравето.

# 206
Аз вчера опитах да се регистрирам в Снимка.бг и нямаше никакъв проблем. Доста бързо стана.
И аз се регистрирах, но качването става едно по едно, а не на куп като в бгфотото. Това ме влудява

# 207
Честита Нова 2007 Година
Много здраве , благополучие, любов и положителни емоции през новата година.

Веси честит имен ден на патерици.

Момичета за съжаление няма да мога днес и  утре да кача снимките.

# 208
Да давам да играе, но не насочвам вниманието върху такива играчки, нито ги купувам. Моят баща е ловджия и просто е не спасяемо положението с оръжията. Обяснявам, че се стреля само по лошите животни и хора и че само полицаите имат оръжие и за сега Пепи се вживява само в ролята на полицай, които арестува престъпници.
Бързо оздравяване на болните дечица и весело посрещане на втората порция празници.Ние мислим да ги изкараме на Пампорово

Как разбра че има ЛОШИ ЖИВОТНИ?!  newsm78 Гениална си просто.

Благодаря за комплимента
Все пак ако съм се изразила дразнещо и неправилно според твоите разбирания не смятам, че това е начина да го покажеш. Laughing

# 209
  • Sofia
Честита Нова Година мили момичета Heart Eyes Да сте здрави и щастливи, обичани и да ви се сбъднат късметите от баницата  bouquet

Благодаря на тези, които се сетиха за моето име - диагноза Mr. Green
На патерици да честитя на малката Веси, хубавата ми адашка  bouquet

Жени, снимките ги отворих. Страхотни са, тенкс  bouquet

В нашата къща парите се паднаха на Вики. На него е и спорната работа, а на мен - здраве и дълголетие. Аз исках и колата, и къщата, обаче не Money

Общи условия

Активация на акаунт