Априлско-Mайска коледна Паника

• 13 346
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Я да питам аз мъжките мами - давата ли на хлапетата да играят с пистолети, саби и др. военно ориентирани играчки?

Не, не даваме Simple Smile Докато мога да му контролирам желанията за играчки и игрите, няма да давам. Като тръгне на детска, обаче, най-вероятно ще се сблъска и с тези играчки. Няма как да ги опазим, може би е по-правилно да им обясняваме какво е добро и какво - лошо... Знам ли.

# 181
  • Варна
Даваш или не даваш - наистина по-добре с говорене, обяснения да се играе с такива оръдия. А Мая маха с една  вълшебна пръчка, голяма и  пееща и й казва `пушката на Феята`... Адаптация.  Crazy

Майчо пие за пръв път антибиотик, щото остър ринит имала и ушите нещо я болят... Много е истерично и смешно, ама свикна бедната. Но вчера сколасахме и я заведох при дядя Коледа да получи парадък. От последният не се впечатли и не го погледна, ама дядката редизвика и срам, и фурор. Беше страхотно доволна, че го е видяла истински, на живо. Кеф!  Laughing

# 182
Да давам да играе, но не насочвам вниманието върху такива играчки, нито ги купувам. Моят баща е ловджия и просто е не спасяемо положението с оръжията. Обяснявам, че се стреля само по лошите животни и хора и че само полицаите имат оръжие и за сега Пепи се вживява само в ролята на полицай, които арестува престъпници.
Бързо оздравяване на болните дечица и весело посрещане на втората порция празници.Ние мислим да ги изкараме на Пампорово

# 183
момичета, полудявам с това бгфото. Не мога да си изтегля софтуера за качване на снимки и това е. А сснимка.бг нещо се изнервям колкобавно става качването

Между другото Кети постоянно играе, че умира, че убива. Идея си нямам от къде е видяла. Казва на баба си "бабо, яж ябълката. Сега умри, защото е отровна". И баба й ако не изплези език в знак, че е умряла не мирясва

# 184
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!
Честит имен ден на Ицко  bouquet
Ние имахме неочаквана ваканция високо в бялата планина, но ще разказваме подробности по-късно.
Силве, организация и още нещо - време например Wink

# 185
  • Варна
Дами, имам молба. Помогнете с каквото можете на това сладко Даринце!  Hug
http://www.save-darina.org/

Днес ще ходя да давам кръв, ако ме вземат, че преди 2 м пак бях ходил... Дано ме одобрят. Их, толкоз ми е мъчно!

# 186
Небесна, помогнала съм с каквото мога на сладурчето. Не мога да Ви опиша как се разплаках когато я видях за първи път. А и сега след твоя пост, пак разгледах сайта и пак си поплаках
 БОГ ДА Е С НЕЯ. Моля се за това  Praynig

Момичета, ако правите разплащания чрез е-pay може да направите дарението чрез вносна бележка

# 187
Ужасно е това за Дарина. Много плаках като го гледах. Не мога да повярвам, че са събрани толкова малко пари.

Жени, можеш ли да ми пратиш снимките да ги кача в Уебшота? Можете ли да ги отваряте и теглите оттам?

# 188
да, разбира се. Дай ми мейлче

# 189
Да давам да играе, но не насочвам вниманието върху такива играчки, нито ги купувам. Моят баща е ловджия и просто е не спасяемо положението с оръжията. Обяснявам, че се стреля само по лошите животни и хора и че само полицаите имат оръжие и за сега Пепи се вживява само в ролята на полицай, които арестува престъпници.
Бързо оздравяване на болните дечица и весело посрещане на втората порция празници.Ние мислим да ги изкараме на Пампорово

Как разбра че има ЛОШИ ЖИВОТНИ?!  newsm78 Гениална си просто.

# 190
  • Sofia
Аз му давам да си играе с пушки и пистолети. Но на него и този период му отмина, вече не му е забавно и сега си играе с пъзела, който му подарих за Коледа- между другото страхотен удар с тоя пъзел. Става с мисълта за него. От тези големите сглобяемите меки пъзели, във всяко от големите фигури има малки фигурки за редене.

А горния пост ми се струва, като чисто заяждане. Синьорина Ломбарди, има много начини да изкажеш мнение. Мисля че този не е най- подходящия в този добронамерен и приятелски форум Peace

Жени, плийз прати ми и на мен някоя снимчица Praynig На ve_sy@abv.bg. Благодаря предварително  bouquet

Мили момичета, сега да ви пожелая приятно изкарване на новата година. Нега следващата да е по- добра, здраве и щастие на вас и семействата ви.

# 191
Веси, снимките на сладкия красавец са доставени. Давайте ми мейлчета да изпращам снимки. То се  е видяло,че няма да могада ги кача.

Весело изпращане и посрещане!!!
Целувам Ви всички

# 192
ЧЕСТИТА НИ НОВА 2007 ГОДИНА!

Да сте живи и здрави, все така всеотдайни и весели, обичани и слушани и през новата година да имате много поводи за радост и гордост!

На мъниците желая много слънчеви и безгрижни дни!

Жени, мейлът ми е fluf@abv.bg. Благорадя ти предварително.
Всички снимки ли ще пращаш да ги качвам или само някои?

# 193
  • Добрич
Честита Нова Година!!!
Нека е по- щастлива, по- спорна и успешна за всички ни!

Поздрави от Добрич  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

http://misli.hit.bg/blessed.html

# 194
Честита ни Нова година!!!

С Дария ви сурвакаме наред:

Сурва весела година
плодородна да си ти
да разцъфне като градина
нашата Родина!!!

Общи условия

Активация на акаунт