Априлско-Mайска коледна Паника

• 13 444
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
jen имаш и моята подкрепа и най- искрените ми пожелания операцията да мине гладко и бързо да се оправяш  bouquet Стискам палци и те чакам с добри новини  Praynig

# 76
jen и аз стискам палци всичко да е ок
А колкото до купона много ми се иска да дойдем дано само да не съм на работа до късно тогава , че сега е доста натоварено при нас и редовно се налага да оставам до по късно.

# 77
  • СОФИЯ
Jen,
Много късмет и пожелания за бързо възстановяване и от  мен   bouquet

# 78
Жени, изпращам ти и аз огромна доза положителна енергия и ти пожелавам бързо възстановяване  Hug!

# 79

Ей,разбихте ме с този младеж. Laughing
Аз доброволно се отказвам от мелето за него,защото не  е във харесваната от мен възрастова категория.
Сещам се за един бисер на Веселина по повод темата.
Навън сме с моя приятелка/ и Веси около нас/ и си говорим кои какви харесвал преди сега и тн.Тя казва аз харесвам да е "пилешко"
аз казвам че си падам по по-улегнали .
И Веси казва извода от разговора Боги харесва пиле, а мама пада по легнали.
И така ,ако не е легнал не става Wink

jen,стискам палци всичко да мине ОК.

# 80
Жени, изпращам ти и аз цялата си положителна енергия. Дано всичко мине нормално. Стискам палци.

# 81
  • Добрич
jen, и от мен една голяма прегръдка. Стискам ти палци всичко да мине бързо, успешно и максимално безболезнено!

# 82
Привет на всички и най-вече на  onka и Криси. На всяка цена  onka трябва да дойдеш на купона. Много сме готини  всички тука в темата, ела да сеувериш Grinning
Зориииии, недей тъй мацка, не си играй с огъня  Naughty.... ма много е готинннннн еххх  Rolling Eyes.  Между другото  моя мъж на младини доста понамязваше като стил и като визия на него. Ама тогава нямаше и 80, а сегае 100 кг..... Аз определено сипадам по такъв тип мъже......  ама готин си е... айде стигатолкова. Предималкогледахме бягството с мъжа ми и аз си въздишам, въздишам, той ми се смее ли смее.
Жени, успех. Пожелавам бързо възстановяване и лекаоперация. Всички сме с теб сме миличка.
Еми, кви са тия любовни излияния. Ощемалко и ще се  Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде и аз съм за купонясване. Сегаособено покрай Коледа, покрай всичките тези празнични мероприятия.... хайде на КУПОООНААААА. КОГА?  и КЪДЕ?
лоша,грозна, по повод бисеритена Веси. Кети седнала на земята, кръстосала крака, говори по нейния телефони казва "Мацка, още ли си в болницата, айде оздравявай да пием кафе"

# 83
Ми то и моя мъж от начало ми се подсмихваше, ама вече започна да ме гледа на кестреме.... Sneaky

# 84
Хм, бива си го туй момче, не е лошо. Но аз си падам по Бен Афлек и това е - той засега при мен няма конкурeнция Simple Smile

Жени, дано всичко е наред с операцията.

Аз да се похваля, че в момента пека един английски коледен кейк, който ухае супер, тестото му беше много вкусно, надявам се да стане ... Ще ви кажа по Коледа, хи-хи.  Flutter

# 85
Силве, не ни казвай за коледния кейк нищо, ами го донеси на сбирката да го опитаме. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама я вижте как се оживи темата като заговорихме за мъже
заприличваме на отчаяни съпруги

# 86
Да бе, вярно на отчаяни съпруги заприличахме, чудех се на какво ми напомня такъв разговор  Crazy

# 87
  • София
Официално ви уведомявам, че се СГОДИХМЕ!!
Ивчо е на вълна "Ариел-малката русалка" и днес ни в клин, ни в ръкав изтресе "Мамо, аз ще се оженя за Ева"..мълчание.."Мамо, чу ли?". "Чух". "Мамо, да се обадим да и кажем". Обаждам се на Зори и като по поръчка вдига Теди (свата) и Ивчо гордо заявява "Аз ще се женя за Ева.Защото я обичам.Чао". Ми тва е. Зори сбира чеиза, аз се подготвям за снаичката Joy..Откъде им хрумват тези неша и идея си нямам, но се плаша какво ни чака..

# 88
Свао, ти не се повъртай и да ми ходиш по купони и караокета, ами вади нощвите и разточи една баница за Коледа, направи за свата една торта, че аз така лесно момичето няма да си дам  hahaha

# 89
  • София
Свао, ти не се повъртай и да ми ходиш по купони и караокета, ами вади нощвите и разточи една баница за Коледа, направи за свата една торта, че аз така лесно момичето няма да си дам  hahaha

Аааа, аз като наближи идването ви и червените пътеки ще извадя Joy Менюто отсега го мисля newsm78  chef
А пък  теб накрая ще те питаме Laughing Laughing, а аз по тънката струна ще ти засвиря, тва автографче от Уент, туй онуй, ще мисля нещо Joy
В краен случай тука едно тИлИфонче на едно стриптизьорче днес намерих....та най-много да направим априлско-майско моминско парти на майките с цел падането на "Баба Вида" хехе..

Общи условия

Активация на акаунт