Априлско-Mайска коледна Паника

• 13 331
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Онка  Hug Hug Hug
Ще се присъедините към Коледния купон, нали? Wink

# 61
Жени (на Кети), излових те в темата за Prison Break  Laughing измежду фенките на Уент. Да знаеш, че те призовавам на дуел на връх коледния купон  hahaha.
Малееее и аз съм  влюбена като ученичка на дърти години  newsm76 Heart Eyes Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart luvbed Two Hearts.

# 62
  • София
Жени (на Кети), излових те в темата за Prison Break  Laughing измежду фенките на Уент. Да знаеш, че те призовавам на дуел на връх коледния купон  hahaha.
Малееее и аз съм  влюбена като ученичка на дърти години  newsm76 Heart Eyes Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart luvbed Two Hearts.

Ще ме скъсате Joy Joy, ще взема да изтегля няква снимка на тоя Уент..Макар , 4е аз май предпочитам да се "радвам" на някакви по реални младежи хехе Mr. Green

# 63
Еми, гледай само за какво става на въпрос :

и тука има още :

http://handson.provocateuse.com/show/wentworth_miller

.................

Спирам, щото след малко ще налетя на някой  #Crazy.

# 64
  • София
ТЦ Stop Не е мой тип. Ама хич Mr. Green

# 65
Радвам се  smile3508.

# 66
  • София

Хихи оспамихме темата. Сега ще потърся някой мой тип, да те черпя Mr. Green...макар, 4е виртуалните нещо..не мое ме инспирират хехе

# 67
  • Варна
Безсрамници..  Sick На дърти гадини ще ми се заглеждат по млади мъжови... Пфу! Маскари със мискинки!! Да фанеш един бастон, че да махаш.... подир някой силно, атлетично тяло със синеока глава и устни малини.. Хъхъхъх. ooooh!

# 68
 Joy Съвсем "петъчно" го ударихте в темичката и не намирам нищо лошо Hug
Даренцето тъкмо свикна да си спи в нейното легло и  пак се наложи  да я  командироваме при бабчи и до кога незнам Sick Мъчно ми е и влязох да видя, какво правят наборите, но майките им успяха да ме развеселят, така  че... нападам тати.

# 69
Безсрамници..  Sick На дърти гадини ще ми се заглеждат по млади мъжови... Пфу! Маскари със мискинки!! Да фанеш един бастон, че да махаш.... подир някой силно, атлетично тяло със синеока глава и устни малини.. Хъхъхъх. ooooh!

Да разбирам ли, че и с тебе трябва да го делим (и тук заставам с ръце на кръста, стойка буквата Ф и гледам страшно, ма нЕма такъв емотикон).

# 70
# 71
  • София
Зори, много палаво ти се вдига рокличката бе Joy Joy
Лелееее, колко те обичам, ако знаеш, от вчера са ми оправила настроението и ме държи още. Обичам тЪ!!!! Нямам търпение вече да идва 20!!!!!!!
Оспамихме се еЙ! (което не значи, че днес няма да умувам за някой чаровен младеж, който да пейстна тук после) хихи, само после да не идем групово в "Очакващи бебета септември-октомври" ХАХАХА Joy Joy Joy

# 72
Момичета ще ме пукнете от смях
Иначе за протокола хич не е за изхвърляне тоз младеж и мен ме пишете в боя.
Емили ти не се прави на скромна комсомолка, виртуално, реално абе коите пита. Laughing

Имам нужда от вашта подкрепа в неделя влизам в болница за една гинекологична операция, в понеделник е деня Х. Няма да мога да пиша известно време, но ще си мисля за вас, а и вие си мислете за мене.
Пепето ще трябва да заспива за пръв път вечер с татко си Sick. Обяснихме му, че мама я боли коремчето и ще спинка в болница няколко дена, ама той прави едни жални физиономии. Много ми е тъпо заради малкия, хич не обичам да се делим за повече от 24 часа. Хубавото е че слад това ще съм цял месец болничен и по празниците ще съм си вкъщи с Пепката, ще имам време за пръв път да направя по специална украса за Коледа, някакви коледни сладкиши и вкусотии.

# 73
  • София
Нали знаеш, че аз ще пиша вместо теб Mr. Green
Без майтап, знаеш, че всичкото възможно палцестискане е мобилизирано за теб, цялата ни + енергия сега ми е насочена към теб и утре ще ти я демонстрирам Mr. Green
Хихи , ако някой се прави на комсомолец, тва са девойките дет залитат по недостижими Оливудски звезди, аз вилнея по реални хахахаха Joy
Аре са подтема "Априлски майки, фенки на Уентуърт (така ли се казва newsm78) и други синеочковци" хехе.
Девойкиииии, мъчно ми е за вас. Абе дали да не си спретнем една "ергенска" вечер на темичката без мъжОве и дИца, на "барче", "диско" и пр??? newsm78 newsm78 Mr. Green

# 74
10Х Hug Heart Eyes ЗА ЕМИ

Ще пишеш къде ще ходиш Laughing
Няма лошо да въздишаш по Оливудски звезди, ама и аз приятелко по пореалните усещания си падам  bouquet
Това за ергенското ми звучи добре ам малко ще требе да ме почакате поне 7 дена отсрочка ми дайте, иначе за барчета винаги съм готова.Ех хубаво е да има такива приятели човек.
Оправихте и моето мрачно настроени Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт