Априлско-Mайска коледна Паника

• 13 341
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Лелеее Жени, как си прехвърлих задължението. Ама ти сисладур, няма да се сърдиш  Heart Eyes

# 211
Момичета, за много години и от мен! Да сте здрави и щастливи. Не помня честитих ли вече или не Crazy Може и да съм честитила, ама нищо...още веднъж.  GrinningМного хубаво изкарахме и ние на празниците. Бяхме на гости на Бъдни вечер на едно бг семейство, а на Коледа пък те бяха у нас. Нова година отново я посрещнахме с тях и беше чудесно. Тук искам да благодаря на Зори за споделената рецепта в Готварския. За специалитета "Книга" става въпрос, Зори. Правих го за Нова година и всички много го харесаха, а мъжа ми е направо възхитен. Благодаря ти за чудесната идея и рецепта.  Heart Eyes Теглихме и ние късметчета /всеки по 2/. При мен дойдоха "славата" и "парите". Леле-мале Laughing Единият от късметите, който изтегли Алекс беше "тази година ще си имаш бебче - пухкаво и бяло като хлебче". Мъжът ми веднага го перефразира и каза на детето "Ето ,Алекс, тази година ще си имаш братче - пухкаво и бяло като хлебче"  Simple Smile Аз обаче се направих, че не чух  Laughing Нещо не съм готова за още едно попълнение у дома. То и сега понякога ставам куку с едно, а пък с две  Crazy

# 212
Лелеее Жени, как си прехвърлих задължението. Ама ти сисладур, няма да се сърдиш  Heart Eyes

Как ще се сърдя, не съм такъв човек Joy, все пак и някой друг да свърши нещо по отминалото вече Коледно тържество. Hug

# 213
Ex, Веси!

Забравих те аз! Надявам се злото да те забрави! А за диагнозата - не си права! Името ти си е много хубаво.

# 214
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ и от нас!!! Heart Eyes Heart Eyes

Срам не срам-най-накрая "откраднах" минутки и качих снимките от тържеството:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=91409
Сега ги надписвам.
Накрая са подаръците на Ивчо за Коледа, моята коледна баница и след малко ще кача малко снимки от празнуването (по-скоро почивката ни с Жени на Пампорово).
Имам адски много работа и вкъщи и в офиса, ще пиша пак тези дни Simple Smile
Много ми беше хубаво, че се видяхме и се чудя как пък се събрахме все готини хора в нашата темичка!!! Heart Eyes Heart Eyes
И на милите ни дружки от провинцията да кажа- хайде да се организираме за национална априлско-майска среща пролетта- искам да се видим и с ваааааас!!!!

# 215
Еми, идеята е чудесна.
С удоволствие ще дойдем на повторение на срещата от Рибарица.

Кой месец предпочитате, момичета?
По обективни причини април и май не са удобни - тогава все някой от малките има РД...март все още не е топло за разходки навън, юни пък ми се вижда далече  newsm78 Може би март все пак, а?!

# 216
Anna , благодаря ти за добрите отзиви, радвам се че съм допринесла да доброто ви наяждане  Laughing.
Аз за малко спирам с готвенето, защото застрашително започвам да се окръглям Animal Pig .

Идеята за среща я приветствам с две ръце. като наближи март месец според времето ще преценим удачно ли е или да изчакаме юни. Ама като гледам при нас тези дни как идва пролетта  newsm78, до тук просто нямаше зима във видинско. Дано февруари и март не ни излезе през носа......

# 217
  • Sofia
Еми, как ви завидях само Mr. Green Изглежда сте си изкарали добре с Жени. Къде бяхте точно в Пампорово? А баницата ти е супер, прияде ми се като я видях Sunglasses

Аз изчаках празниците за да ви се оплача, Марти е с установена непоносимост към лактоза. Вече е на лечебна храна - Нестле АЛ 110, сега съм в процес на спиране на кърмата без медикаменти. Чувствам се отвратително, но детето вече е мнооого по- добре и това ме успокоява. Ходенето по лекари ме умори и изнерви допълнително. Сега проблема е, че бебко е свикнал на гърдата и много му е трудно да хапва от биберон, а още по- трудно му е вечер да заспива. Но ще се научи милия.

Е, оплаках се.

Сарсарилке, дано да ме забрави злото наистина  Heart Eyes

За всенародната среща съм много за. Така ми се ходи някъде извън Софето, че ми се реве Crazy А и да се видим и с другите съфоруми ще ми е много приятно  bouquet

# 218
Веси, сигурна ли си? Имам чувството, че на всяко 3-то бебе поставят  тази диагноза.  Т.е. много тъп въпрос, то ясно, че си ходила на доктори и си сигурна, ама.... как  да кажа много ме е яд на тази диагноза

момичета, Кети  ни хвана в крачка и се разигра следния разговор между дъщеря и баща (май поизбързахме малко Mr. Green)
- Тати, какво правиш?
- Нищо тате, спинкай!
- Татиииии беее, какво правиш на мама?
- Разтривам я тате:oops:
- Татиии, а  защо я тръскаш?
#Crazy #Crazy #Crazy

# 219
Това са снимките от Коледното тържество http://community.webshots.com/album/556843050YULnDq?start=0

Емичка  Heart Eyes Hug чудесен релакс беше дано скоро пак да се повтори.

Веси много е неприятно това с непоносимостта към лактозата, но и Жени е права, че напоследък все по-често поставят тази диагноза. Не се натъжавай и обвинявай, гледай напред, много е трудно в такива моменти, но те ни правят по-силни и обичащи   bouquet

Жени направо ме скъса от смях Joy hahaha Ама и Сашо е трябвало да приложи повече въображение, като например това е нов вид масаж чрез тръскане-много ободрява и освежава Laughing

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 10:42 от jen

# 220
Eх, Веси, надявах се че този път ще се получи по-добре с кърменето....  Sad

Не се учудвайте, че толкова много деца стават алергични. Вижте в каква среда живеем и какво ядем. И всички тези препарати за почистване - как да не си алергичен после?

Джен, снимките са чудесни, но имам проблем с тегленето. Нищо не мога да сваля.

Evjeni, смях се с глас!  Joy М-да, повечко въображение се изисква.
Представяте ли си оттук нататък какво ни чака? Сега все още не се сещат за всичко, но скоро ни чакат пороища неудобни въпроси.

За срещата съм ОК, ама да не стане като миналата година. Аз отидох и никого не видях. Вярно, че имаше много майки с деца, ама не вървеше да спирам всички и да ги питам "Прощавайте, ама вие от БГ-Мама ли сте?"
Все пак най-удобното време си остава април-май, макар че има много рожденици, защото после се почват отпуските. А и така ще е по-весело - все някого ще почетем на живо...

# 221
Sarsarilka, какво съобщение ти дава ?

# 222
Дава ми да свалям, но вместо име на файл, ми сваля някаква папка с огромно име и разширение .wmz

От него после нищо не мога да видя.

# 223
Evjeni,избихте рибата:)
Аз така и не мога да си представя секс пред детето.На мен ми е некомфортно пред котката ,а к`во да кажа за такава ситуация:)))
В къщи става ,защото Веси си е в отделна стая от втория месец,но на почивки и прочие извъндомни занимания ми е ужас.Та вече апартамент или две отделни стаи и така решавам проблема.
На наши познати детето-момченце на 2г.11м.заявил най-чистосърдечно на баба си ,че "тати всяка вечер бие мама"-Тя жената отначало не схванала за какво иде реч и ми звъни изплашена да ме пита ,дали знам за проблеми в семейството.После ги помолих да се "бият" по-тихо или в друга стая.Та така.

Аз на Рибарица не съм присъствала ,но гледах на Еми снимките и страшно се кефих.
Ако е юни срещата ми се струва ,че ще е най-топло времето.Март и април ми е абсурд ,за май още нищо незнам.

За проблема на Веси с Марти и аз имам същите наблюдения като Evjeni "че на всяко 3-то бебе поставят  тази диагноза"
На доста неща съм се нагледала и наслушала ,покрай работата ми и наистина се надявам да си ходила при подходящия лекар за тази диагноза.
Иначе при мен често се изписваха такива неща,на чиято фирма представителя е минал последен през поликлиниката.
Естествено не става дума за всички лекари и всички фармацевтични фирми.
А го има и момента ,че ако трябва  лечение,не е от много голямо значение на коя фирма прапарата /или др./ще се ползва.

Но страшно много бебета са водят вече с такъв проблем ,не знам .....
с каквото и да се храним и каквото и при какъвто и въздух да живеем ми се струва малко преувеличено или по-скоро тенденциозно преувеличено.
Естествено това мнение си е мое.

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 15:15 от лоша,грозна

# 224
Жени, явно сте го избили на садо-мазо, какво е това тръскане  Mr. Green Laughing.
Умрях от смях!

Веси, много съжалявам за дребното  Sad! На базата на какви симптоми ви поставиха тази диагноза?

Общи условия

Активация на акаунт