Априлско-Mайска коледна Паника

• 13 338
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Sarsarilka за да може да ги кача всички снимки, много съм намалила размера и ги качвах на куп. Кажи кои искаш и ще ти ги пратя на мейла

# 226
  • Sofia
И аз се замислих, че това е малко прекалено. Около мен на 4-5 бебета вече им изписаха млека за АБКМ. Но незнам какво да предприема вече, малчо от 3 месеца е с разстройство, отразява се и на наддаването му и на общото състояние. А сега вече горе-долу от седмица е на АЛ 110 и е добре. Вече е спокоен и спи повече, няма го зловещото къркорене на черва (не колики, а къркорене и свеване по време на кърмене), няма разстройство. ПО принцип това мляко е краве, тоест само лактозата е в много по- малки количества. Затова лекарят изключи диагнозата алергия към кравия белтък. Аз си направих експеримет (как звучи само Embarassed), спрях с това мляко за един ден и започнах пак да го кърмя. Веднага на 2рия час започнаха къркоренията на червата и акането на всяко ядене, зелена водичка и с много слуз. Пак започнах с млякото и отново се оправи Shocked Не знам какво да мисля вече и какво да правя, честно newsm78 Все още не съм спряла кърмата, не ми се ще и се офлянквам Confused

# 227
Веси, признавам си не съм чела по вашия проблем, но една приятелка се цедеше,  преваряваше кърмата си и така я даваше на бебето. Дали беше за същото? Знам, че така изкара около месец  и после пак закърми от гърдата. Кърми си детето до 1г и половина. Някъде въвфорума съвсембегло бях чела, че това преваряване е глупост... Защо несе посъветваш на личнис Бу. На мен тя много ми е помогнала.

# 228
Жени, явно сте го избили на садо-мазо, какво е това тръскане  Mr. Green Laughing.
Умрях от смях!
Мале,мале...умрях  от  срам  Embarassed. Добре, че беше тъмно, то не тръскането беше страшно, а позата. Дано не помни... Embarassed Embarassed

# 229
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мила Хриси!! (лоша, грозна и т.н Laughing нелепици)
Пожелавам ти много здраве, сбъднати желания, късмет и повечко свободно време да се радваш на себе си Wink!!
Бъди много обичана и щастлива!

newsm51 newsm51 newsm59 newsm59 newsm59 newsm51 newsm51

newsm18  bigdance2 newsm18  bigdance2 newsm18  bigdance2 newsm18

Tada  ura Tada  ura Tada  ura

# 230
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШАТА РОЖДЕНИЧКА!!!  bouquet

# 231
Ооо имали сме си рожденичка
Да си жива, здрава и обичана Хриси и все така красива.  Heart Eyes

# 232
Хриси, честит празник и от мен!!!

# 233
  • Добрич
Честит Рожден ден, Хриси!!!
Желая ти да си здрава, щастлива, обичана и уважавана!

# 234
Ау, днес имаме още един празнуващ.
Честито на съпруга на Сладка Хапка, който е именник!
Наздраве  newsm24 Wine Glass !!!

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 22:10 от 3ори

# 235
  • София
Ау, днес имаме още един празнуващ.
Честито на съпрута на Сладка Хапка, който е именник!
Наздраве  newsm24 Wine Glass !!!
Дааа, Данчо- ЧЕСТИТО!!!
Роска, да ти е жив и здрав и много да си те гледа и обича Simple Smile Догодина диамантът поне двоен Joy Joy
НАЗДРАВЕ!!!

# 236
Мерси за поздравите, момичета!

Лоша, грозна - ЧРД на патерици!!! Да си жива и здрава и много късмет!

Честит имен ден на Ивчо на Еми.

# 237
Eми, честит ти именник Heart Eyes  bouquet

# 238
Еми, много целувки и на двамата ти Ивчовци (особено на големия  Mr. Green от мен), а на малкия от Ева  Grinning.
  bouquet   bouquet   bouquet

# 239
Благодаря на всички за поздравите  newsm51

Честит Имен ден на Ивчовците    bouquet

И на патерица на Данчо диамантчо Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт