🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 849
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 095
Кари си е забранила коментарите в Инстаграм за хора, които не я следват. Явно отнася хейт.
Което за мен е жалко и никога няма да разбера хора, които директно обиждат някакви персонажи от риалитита в социалните им мрежи.

# 1 096
Merri, няма никакви лоши чувства! 😊 Наистина се радвам, че твоята преценка за Кари е по-точна, защото никак не ми се иска да гледам как някой, който нищо не прави цял сезон, освен да яде и да се оплаква, че не се е наял, печели Сървайвър. Щеше да е пълно разочарование.

Ще използвам поста да благодаря на теб и на всички пишещи в темата и грижещи се за анкети/епизодите/лайфове/подкасти/надкасти (особено Diavolo, Bengun), защото дискусиите тук правят Survivor много по-интригуващ. 🙌

# 1 097
Извинявайте ама тия от журито и не само  ,нещо много са се нафилмирали и много лично приеха всичко !!! Това е игра , нима са очаквали да намерят приятелство и вярност ?

А Мила изобщо не мога да я понасям,  страшен провокатор .
Това и за мен беше недопустимо да говорят и да се намесват ! Те не са в играта , те са извън сървайвър , пък се намесиха!!!!

# 1 098
  • Другата България
Хоуп, аз ще съм най-доволна, ако форматът го спечели Анелия.
Ти дойде по-късно в темата, аз съм тук от епизод първи. Още тогава не знам защо си харесах това момиче /е, знам защо/, и през целия сезон си я подкрепях, въпреки всичките ѝ негативни прояви, каквито имаше, грешни ходове също. Не много, но имаше. Но аз съм на принципа дори и когато любимият отбор пада, пак да викам за него, до последно. Затова ако накрая вземе, та и спечели, ще съм супер доволна от прогнозата си, и предпочитанията си.
Обаче, на фона на последващото разгръщане на Бо в играта, "невзрачната" офталмоложка с розовите къси панталонки и белите чорапки, която уж си беше паднала по доктора и отнесе доста хейт за това, няма как да си изкривя душата и да кажа, че ако трябва съвсем безпристрастно да отсъдя като зрител, и двете са една до друга на финала....ами Бо заслужава повече победата. Което не значи, че няма да подкрепям Анелия, просто съм обективна.
Зоран също е играч, но последните епизоди ме разочарова, вече се аргументирах защо. Това са ми основните претенденти за победа, ако това е тройката -
Защото с тази конкуренция Зоран няма да спечели. В това поне съм сигурна.
При него някак е на всяка цена, в противовес с това, което каза - че не го интересували парите и победата.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 22:42 от Merri_An

# 1 099
  • София
Кари си е забранила коментарите в Инстаграм за хора, които не я следват. Явно отнася хейт.
Което за мен е жалко и никога няма да разбера хора, които директно обиждат някакви персонажи от риалитита в социалните им мрежи.
Аз също. И още по-малко за това кой колко яде в предаване, в което очевидно никой не яде достатъчно. Но... разни хора, разни идеали.

# 1 100
За арбитър не можеше всеки път един и същ човек, ама в колибата да яде можеше все да е Кари.
На мен лично колибата в обединеното племе ми е в повече през сезона. Предпочитам след обединяване на племената играта да е без нея.

Пълна тъпотия  беше тВа за сезона, но........ беше  добре за  гладницата!

# 1 101
За това и аз се сетих при гласуването. Т.е. че Анелия можеше да пусне глас за Бо.
Аз също. Даже мислех, че тя няма да каже на Денис за идола, за да не знае той, че има шанс за обръщане на вота. Така всички щяха да гласуват за Борислава, а само Борислава щеше да гласува за Карин. Щеше да се спаси с идола, а Карин щеше да си замине с един глас.
Това разбира се при положение, че нямаше въпроси от журито, защото те промениха и на Зоран вота. Той иначе щеше да си гласува за Борислава, но така не посмя да е "предател".
Изобщо тотално се изкриви всичко.

# 1 102
Отговорих, че искам Зоран за финалист.

Финал между Зоран, Бо и Ганка.
Макар да харесвам повече Ани и Денис от Ганка, така смятам ще е честно, Ганка е добър играч.

Зоран ме разочарова, но пак е моят желан победител. Добър в игрите, стратег, само на Ани да не беше казал.
Явно смята, че Бо му е по-голяма конкуренция за журито от Кари и затова.

Журито е малко непредвидимо, особено Джули, Алекс, Драго, че и Мила, ден с ден може да си менят мнението.
Смятам, че въпреки всичко Бо и Йо ще подкрепят Зоран. Особено ако Ани не е в топ 3.

# 1 103
  • София
Според мен е доста лесно участниците да спекулират какво са щели да направят, сега, когато са извън предаването. Онзи ден в друг live (или Q&A) Анелия обясни как се е чувствала странно в даден момент, защото толкова се сближила с Карин, че усещала, че играе за нея. Може би като виждат разни неща на запис сега и получават flashbacks. Sweat Smile Кой знае... Но като цяло има несъвместимост в някои твърдения.

Не ме изненадва това, че продуцентите са поущрили журито да задава въпроси, на мен още по време на епизода ми се стори, че Владо приветства журито да направи именно това, според мен продуцентите са сметнали че това ще е добре за "шоуто" и така и стана, това направи съвета експлозивен за гледане.

Браво на Неделчо за хода при гласуването, той наистина мисли крачки напред дори пред хората, които са били в играта. Дано някога участва.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 05:47 от La Vikinga

# 1 104
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Накратко - сами си го правят така да изглежда, ако не е вярно. И в добавка - защо поне веднъж Зоран не се аргументира смислено защо пази Карин. Нали уж е топ стратег.

Mнофо добре се аргументира защо иска Карин и Ванко на финал с него.
Каза,че ако Карин или Ванко са в журито,ще се подкрепят следователно Кари дава вот за Ванко,а той за нея и така Зоран остава с нищо.
Още повече за Ванко(освен ако вота не е негативен) никой няма да гласува,за Кари съм също сигурна,че ще събере малко гласове,защото въпреки,че не се е карала с никого,хората я смятат за мишка+ им е надула главата,че е вечно гладна.

И аз да съм на Зоран,и аз ще искам Ванко и Кари на финал.И това няма нищо общо с предварителни уговорки и делене на пари.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 00:25 от Не се сърди, човече

# 1 105
За Ванко добре, но за Карин не съм съгласна. Карин би събрала доста гласове от журито. Доскоро нямаше отрицателен вот за нея също така.

# 1 106
  • София
Страхотен лайф се получи, доволен съм, ама нямах време да преразказвам този път, но браво, че ме отмениха този път. Така и трябва. Не мога само аз. Благодаря за подробния преразказ в услуга за тези, които нямат време да гледат. Simple Smile

Относно идеята на Неделчо, това щеше да е хода на сезона, хаха и тотална гавра с всички останали. Не знам обаче дали после Анелия нямаше да си навлече още повече ядове, защото щяха да я разкостят от критики.
Мила сега може да казва каквото си иска, ама е късно вече. Гласуването отдавна, отдавна е свършило.

Относно спекулациите за финалистите, това са само спекулации, няма спойлери, но
Скрит текст:
Анелия е почти сигурно на финал, което е супппппперррр. 🤗
Има голяма вероятност от това което чух другите двама финалисти да са Зоран и Бо или Денчо, по-скоро Бо.
Но финал на Зоран срещу Ани/Бо или Ани/Денис дали няма да е в негова полза, тъй като близките на Йо в журито могат да си разводнят вота, докато за Зоки ще има доста сериозен брой гласове (Ванко, Карин, Алекс, Драго, Мила, но това само спекулации, може изобщо да не е това). Хмм, всъщност не е така и аз пиша глупости. Значо Бо/Денис ще получат подкрепа от Йо/Джулка/и отпадналия от Бо/Денис, докато Ани може да отмъкне някои уж сигурни гласове за Зоран (хмм, Ганка май само?). Абе не знам, сложно е, а и не се знае нищо все пак.
Това са само спекулации.

Извън всякакви спекулации и ако трябва да се гледа логично и рационално, та логиката сочи с оглед игрите в Мапурондо (4 победи за Зоран и 3 победи за Ани) - Зоран и Ани да са едните финалисти, а другия се надявам да е Бо, която има сериозни шансове да спечели финала, защото не е нагрубила никого и беше лоялна към всички и изигра играта блестящо. 🙂

В крайна сметка нямам нищо против и Зоран да спечели, защото направи прекалено много победи и ходове. Но у мен ще остане голямата горчилка, че формата се печели от човек на продукцията, това е което ме дразни много, не друго.

Също така този сезон си беше женски и е редно някак си жена да го спечели. Ако изключим Зоран от уравнението, то доминацията на жените беше стряскаща просто! Няма такова размазване на мъже в български реалити формат (извън кулинарни и музикални)

Аз искам да попитам продукцията, защо позволиха на журито да мисли и задава по един въпрос на съвета на който за първи и последен път застрашена беше Карин? Или това е само стечение на обстоятелствата... Дори и да няма конспирация и примерно това решение да е взето, защото сме на последния племенен съвет в редовния сезон (извън самия финал), то фактът е, че гласът на Анелия беше променен и ако не бяха тези удари под кръста, Карин щеше да е изгонена. Но няма значение, аз и без това отдавна съм казал, че ще отпадне преди финала, още преди 2 месеца го писах и вярвам в това. Карин е лабилна психически, сравнително лесно се огъва и отказва. Този път не върви да е втора или трета, иска се победата. Хем е активен спортист, хем не виждам никаква спортна злоба у нея или някаква шампионска аура. Ванко пък да спечели съвсем не го виждам. Според мен е разклатен психически и тази лоша серия му тежи много.

Вероятен сценарий от мен за понеделник:
Денис шокиращо бие Ганка (защото играта е яко женска), връща се, състезанието се печели от Ани, която е първия финалист а първи изгърмял ще е Ванко или Карин, по-скоро първото.

# 1 107
В лайфа накрая им беше зададен въпрос дали се разбират и поддържат връзка с Мила, но нямаше за кога да отговорят. Та от чисто любопитство питам и аз, ако някой знае нещо?

# 1 108
Аз зададох този въпрос още в началото и после мисля отново, но не отговориха.

# 1 109
Анелия каза, че този разговор с Мила се е провел съвсем скоро. Май, даже каза вчера, но не искам да ви излъжа, но със сигурност каза, че е бил разговор от тези дни.

Колкото до Мила и Бо - за там не знам със сигурност, но преди няколко седмици Мила отговаряше на въпроси и някой постна избрани отговори, та в един от тях тя споменава, че отчита като грешка , че не е продължила да играе с Йо и Бо, или нещо подобно, та за да го казва предполагам не са в лоши отношения.

Общи условия

Активация на акаунт