🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 899
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 210
Тя Бо е ясна. Ама като гледам и Ванко със супер подготовката трудно ще влезе в тройката с игри Joy

# 211
  • София
Ходовете тази седмица ще дойдат от посоката на Бо и Анелия.
Зоран ще кротува, освен ако не си чуе името Sunglasses Ако го чуе всичко е възможно Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, но Анелия няма да гласува срещу Карин... Евентуално Ванко, но не знам.... Срещу Зоран не мисля, че и двете ще го направят.....
И на мен ми се струва, че Денчо брат, ще е следващия Confused Или в краен случай Ванко.

# 212
Зоран ще кротува, освен ако не си чуе името Sunglasses Ако го чуе всичко е възможно Stuck Out Tongue Winking Eye
Сигурна съм, че Бо ще се опита да направи нещо с Анелия против Карин. Може и нищо да не стане, но ще пробва.

# 213
Да, но Анелия няма да гласува срещу Карин... Евентуално Ванко, но не знам.... Срещу Зоран не мисля, че и двете ще го направят.....
И на мен ми се струва, че Денчо брат, ще е следващия Confused
Аз имам надежда.
Базирана на разговора на Бо със Зоран. В този разговор ясно си пролича, че Бо напълно разбира ситуацията в която се намира и какво трябва да направи, ако иска победата в играта. А тя определено я иска. И определено разбира, че Зоран е в много по-силна позиция от нея при един финал към момента. И че вероятно ще остане доста по-пасивен през последните дни на играта. Защото точно последните дни най-много се помнят от журито.
Но е зависима малко или много от Анелия, трябва и гръб за ходовете, които и предстои да направи. Аз мисля, че ще намери подкрепа, да видим.

# 214
  • София
Дано си прав. Но си мисля, че тя твърде емоционално подхожда спрямо Зоран....

# 215
Всеки има шанс да стигне до топ 3, защото игрите са различни. Бо все пак е печелила игра, макар и редовно да е най-слаба в повечето.

Кой ще напусне племето в сряда много зависи от имунитета, идола или арбитъра. Ако ги нямаше тия неща и аз щях да кажа директно, че Денис си тръгва. Нищо не се знае.

Май за пръв път от много време насам няма много какво да обсъждаме до следващия епизод. Сега е моментът да изтече брутален спойлер! Grinning

# 216
Зоран отдавна започна да тонира играта си и да не си разкрива картите преди съвет. Така успява да не натрупва излишна негативна емоция в журито. Все още не е в негов интерес да се обръща срещу Бо, но подготви почвата за такъв ход в бъдещето. Според мен е твърде рано да се каже дали ще се възползва, или ще си играе твърдо с нея докрай. Моето мнение засега се запазва, че ще останат коалиция.
Не мога да не спомена стоицизма на Ванко пред шоколада днес и как Кари си взе бисквитка пред него, а после в лагера претендира, че не са хапвали въобще и пак си взима 😃.

# 217
  • Sofia
Зоран освен, че играе стратегически, и големи актьорски качества показва. Отдавна "играе" той за журито, хич не е от днес или от вчера. Тезата му за феър плей също е поза и то добре премислена, защото е наясно, че "достойнството" ще бъде в оборот, когато се решава победителят. Пък и социално се справи – убедена съм, че може да влияе на всеки един от тези, които останаха,  а неудобните са вън.
Много добре я разбра той Борислава какво му говореше, но се направи на чукнат, има си и друг план, независим от нея, не разчита само на един.
Обаче и тя мисля се усети, щом му подметна, че за неговата игра и за нейната (вече) са от полза различни неща/ходове. Въпросът е дали изобщо има полезен ход Бо, тъй като освен Денис, не виждам кого може да привлече на своя страна срещу Зоки... Макар че при определени обстоятелства и два гласа биха им били достатъчни. 
Днес Зоран и Борислава (помежду си) ми приличаха на Анелия и Ганка отпреди няколко епизода, почти същите отношения и тон на разговорите...

# 218
А защо толкова го харесват в племето този Зоран и най-вече защо толкова го слушат?
Хайде, последните два съвета нямаха избор, с имунитет беше, но малко като стадо се влачат подире му. А той е силен играч, сериозен конкурент за победител!
Малко нередовно гледах този сезон, всъщност само последните две седмици ги следя сериозно, но общо взето се ориентирах за симпатиите и коалициите там и ми се губят мотивациите им. Като агнета на заколение са, сами си подлагат вратлетата 🙂
Каква беше идеята на следенето на Алекс дали няма да намери идола? Ако го беше намерила и те разбрали, какво? Щяха да хвърлят ези-тура кой да си тръгне или щяха да излъчат доброволец 😀
Доста нелогично се държат.

# 219
Ако става въпрос за приказки за достойнство, то всъщност Зоран и Ванко ги започнаха първи. Много добре си го спомням, защото първите две седмици (телевизионни) изобщо не можех да понасям Зоран именно, заради това. Оригиналното достойнство беше споменато преди да изгонят Илиан, та тогава Зоран и Ванко говориха как той не играл достойно, трябвало да си пич, а не ставало така. След това той и по съвети продължи да говори как другите много се наговаряли и шушукали, един вид, че това му било анти. Разбира се това се промени, когато Бо и Йо протегнаха ръце към него и го включиха в схемите.

Зоран е много хитър. Това е хем комплимент, хем да се има едно предвид, че много лесно може да смени тона според публиката. За тези, които адмирират класическа сървайвърска стратегия - той ще е типичен Америкън Сървайвър, но когато трябва да се хареса на "достойните" - веднага ще смени тона и ще го играе на биене в гърдите за чест и доблест. Въпросът ще е накрая да не обърка нещата.

# 220
  • Другата България
За мен Зокич днес отбеляза първа черна точка, в личната ми класация естествено, по време на разговора с Бо и популизма му относно победата в Сървайвър и паричната награда. След като вече веднъж беше на противоположното мнение, днес вече това не го интересува и той не е в играта за това....и мармотът се показа зад една от скалите веднага, ама без шоколад, че Спаска го изяде.....
Отговорът на Бо беше съвсем на място :"Ами дай да си ходим тогава....", ами да, защо тогава не си ходи Зо-то, ами и за огърлица играе, и стратегии върти, и идоли търси? Толкова приказки, типичната близнашка черта много да се говори, нищо да не се казва, ама сега не си на седянка в БТВ, а играеш, за да те харесат - и зрители, и участници. Вероятно само на мен ми правят впечатление такива дреболии, но именно такива дреболии могат да ми обърнат мнението за някого не на 360, ама поне на 180 градуса. И не да се въртя в кръг, а направо да изляза от него.
Радващото е, че Бо се усети прекрасно какви ги върти Зо, или поне така ми се стори, обаче - поне според мен тя няма как да го бутне, с останалите хора в момента. Алекс ѝ беше вариант, и Денис, сега остана само Денис. Анелия е далеч по-"предана" на Зоран, отколкото на нея, нищо, че на онзи бряг и в онази вила си обещаха да играят заедно. Остават Ка&Ва /лите/, но тук ще трябва много убеждаване, и то на Карин, а няма време за това.
Единствената ми надежда е, а и на Бо единствения ход /според мен/ е Ганка да се върне от острова, Бо все още да е в играта, и с наличния персонал да елиминират Зоран. Ако ще се целят в него. Всъщност, за отстраняването на Зоран поне аз не виждам друг ход, разбира се, това е с условности, а и Владо спомена някакъв обрат.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 23:51 от Merri_An

# 221
  • Sofia
Хич не ти прави само на теб впечатление. Това е една от причините да не мога да му симпатизирам на 100%, макар да го харесвам, че е играч, все пак ми остава номер 2, точно заради тези му тарикатлъци Simple Smile

# 222
  • София
Зоран има харизва, също като Кари. При Кари е естествено при него той ги и омайва, за да се получи.

Този разговор днес с Бо не беше истинското му мнение според мен, беше си намек към нея, че в даден момент може и да я изгони. Това, че Бо не се справя с игрите би било само предтекст или да го използва на финал, за да се изтъкне себе си пред нея. Той си оставя вратички, пуска кукички тук и там и при нужда ще ги използва.

Разговорът не беше приятен, но ясно й показа, че той е там за собствената си игра и са преди финал, няма да си даде огърлицата и работи за журито вече.

# 223
  • Другата България
Скрит текст:
Зоран има харизва, също като Кари. При Кари е естествено при него той ги и омайва, за да се получи.

Този разговор днес с Бо не беше истинското му мнение според мен, беше си намек към нея, че в даден момент може и да я изгони. Това, че Бо не се справя с игрите би било само предтекст или да го използва на финал, за да се изтъкне себе си пред нея. Той си оставя вратички, пуска кукички тук и там и при нужда ще ги използва.
Разговорът не беше приятен, но ясно й показа, че той е там за собствената си игра и са преди финал, няма да си даде огърлицата и работи за журито вече.
Съвсем ясно ѝ показа И, че с наличния "персонал" той е шефа, и ако не "слушка" и не "папка" /ако нещо остане изобщо след Кари/, то след Денко - който както сам се изрази, ще е след Алекс, може да си тръгне точно тя.
Просто на Зоран му се подредиха идеално нещата. Останалите в момента с него, по-скоро от тях, освен Денис, никой друг не би го предал. Поне за момента това са индикациите. Само Ганка може да обърне нещата.
На Бо спасението ѝ е идола. Видно игра не може да спечели, коалиционни партньори няма, само идола я оправя. Но да го намери, и да си трае, не да споделя със .....Зоран.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 23:55 от Merri_An

# 224
  • София
Според мен пък разговорът им беше абсолютно режисиран.. Да, казаха се истини.. Но е много по-важно какво са си казали, когато камерите не са ги следвали. А за мен те двамата се разбират чудесно... Но той не може постоянно да ги носи на гърба си (сега предполагам как точно тази фраза ще е обект на обсъждане на по биричка😂) - нея и Денис, които са зле в игрите. Все едно им е ракета носител!Оттук до края не очаквам някакви черезвичайни развои от негова страна, по-скоро Бо ще си играе стратегически и евентуално може пак да стане интересно, ако Ганка се върне) ! А Зоран - всички харесват Зоран (с малки изключения)

Общи условия

Активация на акаунт