🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 291
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 450
Хмм, сега пък друго се сетих. Ами ако така стане, че няма избран арбитър. Не се разберат примерно... Тогава гласовете на Денис и Карин заминават. Остават Зоран, Ванко, Бо и Анелия. Две на две.

Кари е в изгодна позиция да няма, защото има зад гърба си Ванко и Зоран и Анелия много на кантар.
За Денис е проблем.

# 451
Аз пък се замислих и друго - дали пък Зоран просто не играе пред камерата с това си изказване, че ще гони Бо? И преди време пак нещо подобно беше подхвърлил, но не се случи.
Ако участниците знаят, че финалистите ще се определят с игри, защо му е на Зоран да пази Кари, като тя има по-големи шансове да го победи от Бо, макар че в сървайвър игрите всеки може да победи. Изобщо много въпроси. Много ми се иска Зоран да остане верен на съюза си с Бо.
Бо дали ще си преотстъпи идола? Дано не го направи. Тя до вчера нямаше доверие на Ванко и Кари, днес как така им се доверява?

Ганка ми хареса как "прогледна" и си разбра грешката в отношенията с Анелия. Изглежда мъдро момиче.
Кари е като малко дете, непрекъснато подскача, вечно усмихната, сериозен претендент за титлата "последният оцелял", трябваше нея да изгонят, а не Ганка. Зоран не послуша Бо. Имам усещането , че пази Кари, необяснимо защо (освен ако нямат уговорка, макар че не ми се правят такива конспирации или пък да си почеше егото, че е спечелил срещу силни играчи, ако спечели той). Харесва ми играта му, сървайвърска е до момента, но Бо я харесвам повече.

Искам Бо да спечели, макар че все по-трудно и` става. Но пък Бо прави играта интересна и непредвидима.

# 452
  • София
И нещо още по-интересно от Йо

Ето, изобщо не е сигурно дали ще гласуват за него.... Бо още не може да преглътне предателството на Карин. Какво остава ако Зоран й забие нож в гърба?!?

# 453
  • Другата България
Изгледах епизода.
Опитах да ви чета, но пак има спойлери, и се отказах. Аман от некадърност значи. Добре, че не гледах промото.
От епизода мога да кажа няколко неща. Първо - шапки долу на Зоран. Играе играта, ама я играе с мерак. Както казах снощи, че предполагам - отдавна играе за журито вече, той се вижда на финал, и не от днес. Обаче, втора черна точка - брои само Йо и Бо в него. Което може да му коства много. Освен това наистина не си дава сметка за това колко харесвана е Кари, и че не е най-добрия му вариант за съперник на финал. Не брои и Ганка, която като нищо ако изработи Бо ще му "глътне" гласовете и на Куку, и на Пипи. Та, още Х-ове има в схемата му, която иначе е брилянтна, особено с подхлъзването на Денчо тази вечер. /но точката с парите от вчера си стои, не забравям аз/.
Второ, шапки горе за Денис и Сашка. Първият....наистина ли толкова лесно може да бъде подведен мъж от мъж? И наистина ли отново женската лоялност ще бъде доказана като по-сигурна в лицето на Бо, която е готова и идола си да му даде? Май Денчо и Джу наистина са един за друг...
Сашка пък си отиде и тя от глупост. От глупост и любоФфф беше аутсайдер цял сезон, от същото си отиде. Никакво чувство за времето и пространството, чак аз се ядосах, а бях за Ганка.
Трето, реакцията на Гани след победата. Към Ванко, и към Анелия. Тотал игнор. Не и без помощта на Алекс...
За утре нямам никакви прогнози. Много сметки има, малко хора, а и имунитет, идол, спасен....искрено ще се радвам обаче ако Бо някак, с помощта на Анелия и Денис /или него, отстреля някой от тройката Зо\Спаска/Рин пин.
Достоен завършек на играта.
Защото после следва пародия ала Игри на волята.  
Жалко.

А, докато съм писала, потвърждение от Йо. За сметката без "кръчмар". Ами....

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 23:56 от Merri_An

# 454
  • София
Каlista ,много ми допаднаха твоите скрити разсъждения! От твоята клавиатура в божиите ръце Simple Smile
Арбитър ще има,Денис не е ок да остане без глас.
Много ми се искаше Зоран да не прави тези стъпки спрямо Бо-разочароващо е.
Можеше да си върви с нея до тъпите финални игри,където той с по-голяма вероятност от нея ще продължи.
Зоране,дано се шегуваш!

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 23:59 от avicom

# 455
Вашите разсъждения и предположения май са по-интересни от самата игра 😀
Така е. Чета с кеф и даже си развивам сценарии, а предният път такава схема бях затвърдила, но уви, успях да предскажа само, че Зоран ще е арбитър.
Ако БТВ искат да правят нагласен Сървайвър, могат да ми пишат да стана сценарист Grinning

Много сценарии завъртях, но има много неизвестни и не бих могла да предскажа утрешния епизод въпреки спойлерите.
Всички обаче имат една допирателна - какво ще предприеме Анелия, тъй като тя е лоялна и на Кари, и на Бо.

# 456
Всъщност най - добрия ход за Денис и Кари е нарочно да не стигнат до съгласие за арбитър. Голяма работа, че ще си изгубят гласовете при положение, че и двамата ще са 100 % спасени.

# 457
  • София
В такава ситуация (ако не стигнат до съгласие) не са спасени, само са без глас.

Охх, мани... и аз съм като Clouded Mind. Вече ме заболя главата от превъртане на сценарии Joy

# 458
  • София
Ох,и аз само смятам и пресмятам.Последно за съвета,когато си тръгна Драго-направо изпуших-и накрая какво той си тръгна.А дано и този път да е така-прежалих го Денис,само Бо да остане.

# 459
В такава ситуация (ако не стигнат до съгласие) не са спасени, само са без глас.

Охх, мани... и аз съм като Clouded Mind. Вече ме заболя главата от превъртане на сценарии Joy
Всички сме така. Joy Представяте ли си на участниците какво им е било ?

# 460
  • София
И ако Зоран ни чете-какво ще си каже-форумът на счетоводителките Simple Smile

# 461
Е то точно сценариите/възможностите/прогнозите са огромното удоволствие от гледането на Сървайвър с темата в бгмама. Винаги е интересно да се видят различните гледни точки към един и същ човек или ситуация. Без темата формата няма да ми е по-малко интересен, но далеч няма да ми е толкова забавен и приятен.

П.С. Ави - има и счетоводители в темата Simple Smile Или финансови меринджей.

# 462
  • София
И ако Зоран ни чете-какво ще си каже-форумът на счетоводителките Simple Smile

Така да ми се иска счетоводителките да го изпердашат,  че свят да му се завие на македончето!

# 463
За сега Ганка има най-много подкрепа в журито (Алекс, Драго и Мила) от всички. Ако попаднат и Ванко и Анелия в журито ще има още 2. Стига Кари да не е на финал, да я подкрепи Ванко. За Зоран са Йо и Бо и Денис, може и Кари, ако е отпаднала и Ванко не е на финал. Джули ще гласува за Денис или Бо, ако някой от тях стигне до финал. За Анелия, ще гласува Бо, ако отпадне и Зоран, не е на финал.

Предполагаем вот от журито:
1.Ганка - Драго, Мила и Алекс  +(Ванко, Анелия)
2.Зоран - Бо, Йо +(Денис,Кари)
3.Ванко  +(Ганка,Кари)
4.Кари +(Ванко,Зоран,Ганка)
5.Денис - Джулиана
6.Анелия +(Бо)
7.Бо - Йо

# 464
В началото разбирах хода на Зоран с евентуално изгонване на Бо, но сега всъщност, колкото се замислям, толкова повече си мисля, че всъщност ще е грешка и ще огорчи прекалено много и нея, и Йоана. Честно казано с право ще бъдат огорчени, защото това си е директен нож в гърба. В крайна сметка какво ги бръсне, че той е играл с тях, или конкретно с Бо в голяма част от играта като накрая той е тоя, който иска да й резне кабела?

Та, в тази връзка да я изгони не е много обмислен ход, защото 1. огромна вероятност да я отблъсне 2. Бо не е силна в игрите, та накрая най-вероятно нейното неумение ще й коства и няма да се класира на финала, демек няма да трябва Зоран да я гони, което е много рисков ход. Той хем иска да я изрита, хем да изпадне изцяло на нейната милост. Зоран без гласовете на Йоана и Бо няма да спечели според мен.

Общи условия

Активация на акаунт