🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 272
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 480
  • До морето
Ооох, аз само си представих вариант, в който Ганка и Карин са на финал и Ванко Мозъчният донор даде парите на Кари, а сега е гадже с Ганка. Това само на ръб като него може да му се случи 😂

Не ме интересува как, искам само Бо да ги врътне довечера.
Зоран си плюе на цялата игра с това махане на Борислава, но пък от друга страна ще затвърди факта, че не е много по мисленето и счетоводството.

# 481
На мен много ще ми липсва темата, и всички счетоводители и счетоводителки 😋. Аз не пиша много, но с удоволствие ви чета. Всяка моя сутрин започва с кафе и темата.

Много ме е яд за Алекс, въпреки, че и Ганка ми е симпатична. Твърдо не искам Денис да е на финала, не смятам, че показа някакви качества.
Зоран си играе играта перфектно, но така и не успях са го харесам.
Искам да спечели Бо.

И БТВ - наистина голяма излагация с този монтаж, слепи ли са, кой отговаря за това!?!

# 482
Най-интересен финал чисто като интрига ще е Бо vs Карин vs Зоран. Въпреки, че преди си мислех, че Борислава ще вземе гласа на Денис, а сега не съм чак твърдо убедена, след като Денис изглежда вероятно, дори да я отстреля, но по моите прогнози Бо (Йоана, Джулиана), Карин (Ванко, Ганка, Анелия), Зоран (Мила). Три неизвестни гласа - Алекс, Драго, Денис. Тук може и Ганка да пробута своя пропаганда, тя има достатъчно близки отношения и с Драго, и с Алекс да адвокатства за Карин, а по принцип смятам, че Алекс ще гласува за човека, за когото и Драго подкрепи, но не бих изключила Драго да подкрепи и Зоран честно казано, отново заедно с Алекс.

Финал Бо, Зоран и Ганка също е интересен. Дали Анелия ще гласува за Ганка? Аз мисля, че личните й симпатии са по-силни към Зоран. Тя си е залюбила Зоран и Карин, точно както по принцип въздишаме по батковците и каките, когато сме малки. Та финал с Ганка, тя ще вземе гласа на Мила към и със сигурност Ванко, Драго и Алекс ще я подкрепят. Четири сигурни гласа. И пети глас , който може да дойде от поне двама човека, но може и да се окаже, че четири гласа са достатъчни за победа, даже във финал с Бо и Зоран, със сигурност четири гласа ще носят победа. Абе, както и да го гледам, Зоран да пали свещи Ганка да бъде изритана от острова, защото тя има най-силните позиции във журито. Тя само от вече отпадналите участници има сигурни три гласа.

# 483
Нямам никакво желание да пиша след като снощи ми навряха огърлицата от днешната игра за личен имунитет в очите! Досега се опазвах от явни спойлери, но от продукцията ме издебнаха успешно...

Ще се опитам да заформя някакви варианти за финалната тройка. И гласовете там.
Първо съм почти сигурна, че Бо няма да е част от тройката, тъй като дори и да оцелее на съвета довечера, няма да мине успешно етапа с игрите.
Второ си мисля, че и Денис няма да е част от тройката. По същата причина.
Струва ми се, също така, че Бо или Денис биха отпаднали на острова при Ганка /ако ги изгонят на съвета/.
Зоран влезе в серия и предполагам ще успее да вземе поне една финална игра, така че го виждам сигурен финалист.

Съвсем хазартно бих заложила на финал Зоран, Ганка и Анелия.
При това положение Ганка има огромни шансове да спечели играта.

# 484
Колко да е влязъл, просто няколко секунди или  чист късмет бяха победата му. Няма всеки път да е така.

# 485
Залагам на финал Зоран, Карин и Ганка (или Ванко)
Бо, Йо, Денис, Драго - за Зоран
Анелия, Алекс, Мила - за Ганка
Джу, Ванко - Карин

# 486
Джулиана не понася Кари, даже беше първата, която подговори за нейното гонене. Мисля, че тя и Йо са единствените, които при никоя конфигурация не биха дали глас за нея.

Значи цял сезон лежа; ходи на колибата 9 от 10 пъти, за да яде; не си мръдна пръста да потърси идол (даже не видя този пред очите ѝ); спечели една игра, която беше 90% тичане; един път не се напрегна да мисли кого ще гони и накрая - на раменцата на Зоран на финалче. И колко му е да спечели, защото си мисля, че Ганка е единствената, която може да открадне гласове от нея по "геройската" линия. Еми няма как да харесам Карин като играч в Сървайвър.

Ванко е друга бира. Той е легенда.

# 487
Да, и аз съм разочарована от Карин. Симпатична ми е от епизод първи, въпреки непопулярността й на страниците на форума.
Но не очаквах от нея такава пасивна игра. Според мен има качества за добър играч, но нещо енергия никаква.

# 488
Аз съм почти сигурна, но засега не искам да казвам откъде, че един от финалистите е
Скрит текст:
Денис

Като са ясни претендентите, ще си кажа защо така мисля Grinning

Стана ми интересно! Simple Smile Откъде знаеш? Благодаря ти предварително за отговора!

Скрит текст:
Понеже от един лайф на Денис, Йо и Бо и аз останах с това впечатление.

# 489
Кари се провлачи до финала , по много невидима за околните линия.
Мен много ме дразни постоянното и тичане да намаже манджа в колибата и после нежеланието ѝ да споделя с околните.
Абсолютно роден и изграден Егоист е !

# 490
Аз обвинявам Ванко. Той се залепи като сопол за нея и Карин е прекалено мила, за да го отлепи от нея.

Сега ми идват фрагменти от първите епизоди и много добре се сещам как Кари имаше много добре планирана стратегия. Сещате ли се, че нейният оригинален план беше да играе с Йоана, Борислава и Георги? Тя каза, че не иска да играе с физически силни играчи, а да е силния физически играч в съюз на по-мислещи играчи, които не са силни в игрите. Пък накрая ко стана? Залепи се за най-големият празноглавец, или по-скоро той се залепи за нея. Дали има уговорка, дали няма, не знам.

# 491
Нещо се обърках съвсем.Моля някоя добра душа да обясни за напред какво да очакваме-как се определя финалист игри?гласуване?съвсем се оплетох.
Добре би било в началото на играта да обяснят правилата та да не се чудим.
Благодаря!

# 492
Да успееш в такава игра (и не само) да мелиш брашно с всички и да не влезеш в конфликт с никого е голямо умение, ще ви кажа. Така че не сте прави! Никаква мишка не е, а много, много добър играч!

Доколкото разбрах - последен съвет, тръгва си още един. Игра на острова, победителят се връща в племето. 3 игри за елиминация. Избор на журито.

# 493
Това че Кари не си разказва всичко пред камерата или пред някой, далеч не означава, че в главата й не се върти нищо.

# 494
Кога всъщност ще се излъчва финала?
Моите виждания за финалната тройка са-Зоран,Карин и Денис.И печели Карин!
Довечера си заминава Денис,бие Ганка и се връща,печели си в игрите и е на финал.Бо,Анелия и Ванко отпадат в игрите.
Дали имат уговорка -ми те Карин и Ванко рекламират спортни екипи,много преди Сървайвър.Де факто,работят заедно.Зоран със сигурност също е в тази троица,от там идва тази вечна подкрепа между тях.

Общи условия

Активация на акаунт