🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 351
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 510
С игри ще се определят финалистите.

27 април е финалът.

Това потвърдено ли е ?

# 511
E, не! То бива инертни сървайвъри, но Карин и другия вечно гладен мрънкач Денис ще ги отнесат на ръце и нес кафе до финала. Чак ги мързи да идат да гледат островитяните. Хапна Денко, пийна биричка и що да си разваля рахата, Карин и тя никога не отиде, доколкото помня. Ми що да се влачат в жегата по лодки и на слънце, та после обратно. Я как хубавко могат да си почиват, да полегнат, да им намерят идола, да им спасят задниците. И с цялата си мазност Денис веднага се предложи на Зоран и забрави, че Борислава ги избута...
Много хубави размисли от Гани в началото на епизода. Heartbeat Радвам се за победата ѝ, която бе наистина на длан разстояние. Алекс се поизгуби в играта, но е добър човек, сега да мисли мъдро. Пожелавам ѝ удовлетвореност, любов и много щастие. Simple Smile

На Кари специално хич нямаше да ѝ пречи жегата, ако на тоя остров имаше почерпка за зрителите. Щеше да е абонирана и за там, както за колибата.

Гласуването би трябвало да се е провело вече тайно. На финала ще разберем все пак кой какво е писал.

# 512
Написах им под един пост в Инстаграм да сменят монтажистите следващия сезон. 😃

# 513
И сега е моментът да ви задам онзи най-страшният въпрос, дали няма случайно гражданите чрез смс -и при равенство от журито да определят победителя между Зоран и някого примерно?Imp

# 514

И сега е моментът да ви задам онзи най-страшният въпрос, дали няма случайно гражданите чрез смс -и при равенство от журито да определят победителя между Зоран и някого?Imp
Лелеле след финалните игри,гласуване с СМС ще е смърт за сезона.
И дано неее,защото във фейса ЗО и Бо са най-мразени от целокупния български народ.

Имам пресантиман,че Гани няма да е на финала. Или утре изгоненият довечера ще я отстрани или ще отпадне на някоя от финалните игри.
За Зоран все още тая надежди,че хвърля прах в очите с приказките за гонене на Бо,дано!
Изчетох всички скрити текстове 🤣🙈 и в главата ми е турлю гювеч. С нетърпение чакам довечера,може би Владо днешния съвет е имал впредвид,че е бил със зяпнала уста.

# 515
Уф, тази болест е повсеместна - и при И&А и при Игрите е същата беда с монтажистите, особено при тези които се занимават с промотата.

# 516
И сега е моментът да ви задам онзи най-страшният въпрос, дали няма случайно гражданите чрез смс -и при равенство от журито да определят победителя между Зоран и някого?Imp
Като нищо! Все пак няма как да оставим съдбата на сезона в ръцете на недостойни хора и интриганти! Нека народът си каже!

# 517
Ето как виждам нещата Simple Smile
Довечера 3-1-1, Денис и Карин отиват на прегласуване и Денис отива на острова, елиминира Гани и се прибира в племето, за да се бори за място във финалната тройка другата седмица в серията игри.

Тук има два варианта :
Първата игра от 6ма играчи  ще остави 5 в играта, втората игра от пет ще остави четирима и последната игра от 4ма играчи  ще оформи финалната тройка). Последните останали в игрите ще попълнят журито. Така че игрите ще се играят до последно, като най-важното ще е да не си последен в някоя от тях Sunglasses

И по-вероятния вариант според мен е :
Първата игра между шестимата играчи определя първия финалист.
Втората игра между петимата останали играчи определя втория финалист.
Третата игра между четиримата останали в играта играчи ще определи последния финалист и последните трима членове на журито.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 12:59 от Bengun

# 518
Кои предполагаш, че ще са финалисти?

# 519
Без да се видят игрите няма как да се направи добра прогноза.
Но според мен всеки един играч ще има шанс да се класира за финал при това количество шансове пред него.

Отделно не е ясно за какъв туист говори Ваня в ИГ стори.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 12:54 от Bengun

# 520
Уф, тази болест е повсеместна - и при И&А и при Игрите е същата беда с монтажистите, особено при тези които се занимават с промотата.
Монтажистите са заети с техническата работа, на мен въпросът ми е къде спят редакторите.
И тъй като цял сезон се случва почти непрекъснато да има спойлер в промото, се зачудих дали не се прави нарочно, за да се поддържа интереса?

# 521
А може нарочно да пропускат подсказки в промотата! За особено ревностните зрители 🙂
Аз, напр., никога не се заглеждам чак толкова, че да обърна внимание на детайлите. Нито гледам повторно, връщам назад или стоп кадри.

# 522
Без да се видят игрите няма как да се направи добра прогноза.
Но според мен всеки един играч ще има шанс да се класира за финал при това количество шансове.

Отделно не е ясно за какъв туист говори Ваня в ИГ стори.

Същото мисля и аз.
Поне един от физически здравите състезатели - Ванко, Карин, Зоран, Анелия (тук слагам и тези с 1+ победи) - ще замине. Все пак има игри за баланс, пъзели, майсторене (напр. палене на огън), в които Ганка, Бо могат да блеснат.

Мисля, че ще има поне един underdog на финала, но не знам вместо кого от т.нар. фаворити ще е.

# 523
Даа, тук сте страшно наблюдателни, направо ви се възхищавам.
Снощи някой написа, че този път съвсем видим спойлер има, даже не се наложило да спира кадъра и си викам “Ето, сега е моят момент, така и така гледам назад, ще обърна внимание на промото”. Ами и със заострено внимание да видя нещо, пак не видях 😆

# 524
Денис вместо Карин?
Леле ако финалът е Зоран, Денис и Ванко?!

Общи условия

Активация на акаунт