🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 396
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 540
В тази анкета гласувах за това, което не искам да се случи: Бо отпада, идолът се играе.
В това няма логика Joy
Бо ще си замине, ако не се играе идол.
Ако Бо намери идола, хване се на въдицата, че ще гласуват за Денис и го играе за него? На прегласуване, ако Бо е на пангара, според мен ще я изгонят.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 13:39 от Jenaiassez

# 541
Даа, тук сте страшно наблюдателни, направо ви се възхищавам.
Снощи някой написа, че този път съвсем видим спойлер има, даже не се наложило да спира кадъра и си викам “Ето, сега е моят момент, така и така гледам назад, ще обърна внимание на промото”. Ами и със заострено внимание да видя нещо, пак не видях 😆
То беше на това, излъчено непосредствено след епизода по телевизията. Има две по-нови на сайта, в които я няма тази обща картина на съвета.

Отделно и Анелия казва нещо от рода на: "Ще ги побъркам. Искам да се чудят, искам да търсят..."

# 542
Ако Бо намери идола, хване се на въдицата, че ще гласуват за Денис и го играе за него?
Ако го направи това с право ще я изгонят. Ще си го е заслужила. Аз лично вярвам, че е много мислещ играч и няма да се подведе, ако идола е в нея.

А има и шанс Анелия да играе идол в нейна полза, защото всички знаят, че това е последен съвет и последен идол. Не отхвърлям възможност даже и лишена от глас Ани да потърси ход в играта, за който кредитите да са само и изцяло нейни.

# 543
Ако Бо намери идола, хване се на въдицата, че ще гласуват за Денис и го играе за него?
Ако го направи това с право ще я изгонят. Ще си го е заслужила. Аз лично вярвам, че е много мислещ играч и няма да се подведе, ако идола е в нея.

А има и шанс Анелия да играе идол в нейна полза, защото всички знаят, че това е последен съвет и последен идол. Не отхвърлям възможност даже и лишена от глас Ани да потърси ход в играта, за който кредитите да са само и изцяло нейни.

Затова казвам, че най-не искам да се случи. Много ще е тъжно Бо да не се усети какви ги върши Зоран, но го допускам за възможно. До момента не е правила големи грешки, а постоянно е под напрежение и може да ѝ се отрази. Притеснява ме, че много вярва на Зоран. Въпреки че трябва да се е усетила след последния разговор, че Зокито хич не я мисли нея като подходящ съперник за финал.

# 544
Точно така! Не знам доколко беше искрена в това си изявление, че ще спасява Денис! И склонна наистина да го направи. Много глупав ход би било и с право ще си получи еднопосочния ритник!
Но то, както знаем, и най-умният си е малко прост! А понякога може и доста 😀

# 545
  • София
Пусната е нова анкета!

# 546
Скрит текст:

Затова казвам, че най-не искам да се случи. Много ще е тъжно Бо да не се усети какви ги върши Зоран, но го допускам за възможно. До момента не е правила големи грешки, а постоянно е под напрежение и може да ѝ се отрази. Притеснява ме, че много вярва на Зоран. Въпреки че трябва да се е усетила след последния разговор, че Зокито хич не я мисли нея като подходящ съперник за финал.
Ако Зоран успее да я заблуди това ще е хода на сезона. Практически най-големия ход на играч в историята на БГ Сървайвър. И след него нищо по-различно от титлата "Последният оцелял" няма да е достатъчна награда.

Не искам Бо да отпадне по такъв начин, но ако Зоран я елиминира така мога да кажа само едно голямо БРАВО! ТАКА СЕ ИГРАЕ!

# 547
Анелия е една от силните жени, ако трябва да я съпоставя сред жените биха били така:

1. Анелия (издържлива, силна в много компонентни игри, много голям инат)
2. Ганка (издържлива, има визия в игрите)
3. Кари (бърза, много припряна, което е негатив в момента)
4. Бо (спокойна, мислеща)

При мъжете:
1. Зоран (визия в игрите, спокоен, адаптиращ се)
2. Ванко (издържливост и до там)
3. Денис (потребител)

За финал си мисля, че ще е Анелия, Зоран (Ганка или Денис).
Ганка заслужава пред Денис, защото има индивидуални битки в играта и се запомни, като играч.

# 548
Анелия, ако с игри се докопа до топ 3, не виждам кой ще гласува за нея. В моите очи дори е най-желан финалист. Wink

# 549
  • Другата България
Скрит текст:

Ако Зоран успее да я заблуди това ще е хода на сезона. Практически най-големия ход на играч в историята на БГ Сървайвър. И след него нищо по-различно от титлата "Последният оцелял" няма да е достатъчна награда.

Не искам Бо да отпадне по такъв начин, но ако Зоран я елиминира така мога да кажа само едно голямо БРАВО! ТАКА СЕ ИГРАЕ!
Факт.
Но така ще загуби част от журито и то според зависи кой е с него на финал. В случая мисля, че много по-удобна би му била Анелия, която не е харесвана и от Джу, и от Драго, и от Алекс, а защо не и от Мила. Ако Ганка попадне там, и тя би наградила Анелия с наказателен вот според мен. Зоран трябва да играе именно за другите двама, които ще са с него на финал, не за себе си.
Но това с игрите просто е....бляк. Rage
Когато стане най-завързано, игри....

# 550
Щеше да е 10 пъти по-интересно/справедливо, ако победителят се определя от анкета във форума. 😆

# 551
  • София
Възможно е Бо да каза, че ще спаси Денис за да види реакцията на Зокич. Той изобщо не е труден за разчитане, не умее да прикрива емоциите си, дано Бо го разчете добре. Още от предишните епизоди той се дистанцира от нея, не вярвам да е толкова глупава, че да не забележи. Почти директно й каза, че играта му се е променила, изкара я параноичка пред останалите, чисто физически се дърпа, забелязахте ли как тя си постави ръката на рамото му и той почти отскочи Simple Smile
Ако можеха него да изгонят довечера, епизода щеше да е топ Wink

# 552
Не мисля, че гоненето на Бо ще е добър ход на Зоран, даже никак. Реално Бо можеше да бъде изгонена по всяко едно време на Сървайвър, просто някой (най-често самата тя) го предотвратяваше.

Истинският ход ще е да изгони Кари, без да участва пряко в гоненето ѝ. Хем си осигурява жури вот, хем ръцете са му чисти.

# 553
Скрит текст:
Скрит текст:

Факт.
Но така ще загуби част от журито и то според зависи кой е с него на финал. В случая мисля, че много по-удобна би му била Анелия, която не е харесвана и от Джу, и от Драго, и от Алекс, а защо не и от Мила. Ако Ганка попадне там, и тя би наградила Анелия с наказателен вот според мен. Зоран трябва да играе именно за другите двама, които ще са с него на финал, не за себе си.
Но това с игрите просто е....бляк. Rage
Когато стане най-завързано, игри....
Мери, аз правя голяма разлика между опит за изгонване на Бо и изгонване на Бо.
Мисля, че Бо и Йо също биха я направили.
Почти съм сигурен, че неуспешен опит довечера на Зоран да елиминира Бо ще му донесе загубата на минимум два гласа, вече го писах. НО ако успее да я елиминира и то подвеждайки я да играе идол за друг човек според мен ще може да разчита и на Бо, и на Йо за това, че ще оценят хода му по достойнство.

# 554
  • Другата България
Не съм сигурна, Бен.

Общи условия

Активация на акаунт