🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 311
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 615
Любопитен пост от Легендата

Цитат
vanko_pumprun
SURVIVOR ми даде много добър урок.
Влязах в играта със съмочувствие на непобедим във физическите игри.
Да, обаче едно е пред телевизора със семки, а съвсем друго когато си там и играеш реално.
Моят треньор винаги преди състезание ми казваше:
“Не тръгвай с голямата кошница!”
Това направих! Тръгнах с две кошници и то големи. 😁
Да, аз съм много добре подготвен физически, имам висока обща култура, добре развити двигателни качества, но просто не успявах до този етап да спечеля. Това не е оправдание, не е драма, това е анализ и оценка на това какво правя, как и какво да променя, за да стана още по-добър и комплексен!
Дали ми беше гадно ?
О, да! Определено не ми беше приятно. 😁
Но пък егоцентризмът, високата самооценка, егото, индивидуализма намаляха.
Сега осъзнавам, че губейки съм печелил много. Играта минава и заминава, 5 дни след финала никой не си спомня имената на участниците, но ние си оставаме със изживяната емоция и уроците от експеримента!
Аз грабих от SURVIVOR с пълни шепи.
Днес със сигурност съм по-добра версия на себе си и е благодарение на “просто една игра”!

# 616
А кого избрахте за мистър Survivor ?🤔 Освен Владо Карамазов де
Ох, като каза Владо снощи на играта с топките много ме издразни как постоянно дуднеше. В игра, изискваща концентрация малко трябва да мълчи повече и да не ги разсейва.
Знам, че е много харесван, ама на моменти ми върви по ръба с коментарите си на игрите.

# 617
Анелия ми е много красива на мен. Перфектното лице. За тялото не я хваля толкова 😁 защото е младо момиче, та нормално на 21-22 да има хубаво тяло, но личицето й е просто страхотно.

Иначе ако трябва да съм честна, аз се опитвам абсолютно да се абстрахирам от външен вид на участниците. Мисля, че го правя що годе успешно последните години, тоест харесвам си един типаж участници, независимо от вид, години и подобни неща. Маргарита не я харесвах, не заради вид, а просто не ми допадаха много черти от характера й. В същото време намирам Ванко за много хубав мъж на външен вид, но голям праз, като хич не ми допада характера му.

НО и аз съм човек. Всички сме хора. Накрая е много по-лесно да простя тъпотиите на Анелия с това сладко красиво лице, отколкото на Пейо 😁

# 618
  • София
Ванко да беше дал на гаджето да му редактира поста поне, да не се излага. Иначе дано е така.

# 619
Ох, тоя Ванко как стигна до финал за мен е загадка.
Имам предположения.
Най красиви са ми Алекс, Ганка и Драго.
У доктора има някакъв чар.  Без да е красавец.
И на първо място Владоооо. 🤣

Пп. От жените бих добавила и Бо. Хубава кожа и нежни черти.
Всичките момичета са топ!

# 620
Анелия ми е много красива на мен. Перфектното лице. За тялото не я хваля толкова 😁 защото е младо момиче, та нормално на 21-22 да има хубаво тяло, но личицето й е просто страхотно.

Иначе ако трябва да съм честна, аз се опитвам абсолютно да се абстрахирам от външен вид на участниците. Мисля, че го правя що годе успешно последните години, тоест харесвам си един типаж участници, независимо от вид, години и подобни неща. Маргарита не я харесвах, не заради вид, а просто не ми допадаха много черти от характера й. В същото време намирам Ванко за много хубав мъж на външен вид, но голям праз, като хич не ми допада характера му.

НО и аз съм човек. Всички сме хора. Накрая е много по-лесно да простя тъпотиите на Анелия с това сладко красиво лице, отколкото на Пейо 😁
Е, Анелия имала ли е изцепки подобни на ПеЬовите? Ама научете се да му пишете името на човека! Ивайло ясно ви показа как! Grinning

# 621
Ох, тоя Ванко как стигна до финал за мен е загадка.
Имам предположения.
Що рече?

# 622
Е, сега трябва да обяснявам, че във финалната десятка, което пак му е много.
Това исках да кажа.
Кажи, речи е сред финалистите.

# 623

Е, Анелия имала ли е изцепки подобни на ПеЬовите? Ама научете се да му пишете името на човека! Ивайло ясно ви показа как! Grinning

🤣

О, със сигурност Ани не е направила нищо доближаващо се до Пеьо, но Пеьослав хвана малко заблудени куршуми, за да пребъде моето сравнение 😁

Между другото имам чувството, че Пейо, Ивайло, Маргарита са участвали в различно предаване. Толкова бяха различни първите две седмици от това,което гледаме последния месец.

# 624
Е, сега трябва да обяснявам, че във финалната десятка, което пак му е много.
Това исках да кажа.
Кажи, речи е сред финалистите.
Ох, отдъхнах си! Simple Smile))))

# 625
Преди малко попаднах на промото. Женски глас коментира как иска да побърка останалите - да търсят, да се чудят и т.н. Според мен тя е намерила идола. По гласа се познава коя е.

# 626
Това на Ванко ми прилича малко на -“казвам ви чао,беше ми приятно” 🤣,ах дано!

# 627
  • София
Това на Ванко ми прилича малко на -“казвам ви чао,беше ми приятно” 🤣,ах дано!
Ах, дали? Би било добър обрат наистина Wink

# 628
  • София
Ако не е пуснато тук все още (ако е извинявам се):
Финалът ще е в сряда на по-дълъг епизод - от 20:00 до 22:30. Може да видите програмата на БТВ напред. Гласовете ще се четат на живо.

Да стискаме палци да няма вот на публиката...
Да не би да има такъв шанс? Мислех, че трети сезон беше прецедент...

# 629
Това да намесват публиката във физически изтощителни предавания е пълна пародия и подигравка с участниците. Само по форумите може да се проследи защо.. мненията се менят за 1 ден, но в крайна сметка те са гладували и оцелявали 50 дена. Същото важи и за ИВ.

Общи условия

Активация на акаунт