🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 336
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 390
Не гледайте промото... Пак се вижда кой е с огърлицата...

# 391
  • София
Не обсъждаха ли реди малко кои двама участници от племето да посетят Острова на изкуплението? Или то е било само за да са свидетели на играта, може би съм се заблудила, защото преди това имаше сегмент, в който Ганка обясняваше, че Карин не би се чувствала добре на Острова, а след това дадоха как Карин не иска да ходи.

# 392
Честно казано ми беше все тая коя от островитянките ще победи, не ги харесвам и двете. То не остана какво да се мисли вече, така че не виждам каква наслада за зрителя ще донесе Ганка, освен да обере гласовете на журито под носа на Зоран.
Промото пак показа победителката обаче - нямат пропуск, ей! Joy

# 393
Кажете в скрит текст, аз пак не видях нищо 😂

# 394
Мхм, видя се огърлицата.
Как може да са такива аматьори, не е истина просто. AngryAngryAngry

# 395
  • София
Хах, щом ще има прегласуване, значи ще има и равенство... Чудничко.
Аз пък не видях огърлицата...

# 396
Хах, щом ще има прегласуване, значи ще има и равенство... Чудничко.
Аз пък не видях огърлицата...
Завиждам ти благородно.

# 397
Е този път съвсем ясно дадоха огърлицата, дори не беше нужно да паузирам.
Скрит текст:
Тя е на Зоран.

Разгледах дали някой не носи и амулетът на спасението, но не видях, може би кадърът е отпреди да го сложат. Нищо, има още едно промо, ще го има там Grinning

# 398
Закъснях да изключа на промото. Огърлицата не видях, ама за съвета чух.
Пу, да му се не види, сезонът свърши, те още не могат едно промо като хората да сглобят.

Ганка победи направо на магия.

# 399
И аз не я видях, но коментарът на Iseis е лек спойлер в тази насока.

# 400
Ганка победи направо на магия.
По-хубав подарък за 26тия и РД не можеше да и направи Алекс, факт.

# 401
Втора късметлийска победа за Ганка.
Жал ми стана за Алекс! Наистина искрен и истински човек. Симпатизирах и от началото. Бих общувала с такъв човек в живота и бих играла с нея в играта. Винаги е плюс да имаш някой лоялен до себе си, който си сигурен, че няма да те предаде. Че много стратези на куп е опасно. За мен имаше два грешни хода - единия беше лош късмет да я видят как намира първия идол. Още оттогава се настроиха срещу нея. Втория, който сама сглупи, беше да се натиска с доктора.
Зоран ще стреля по Бо. Но тя май ще отвърне на удара и ще се пробва с Денис и Анелия да обърне нещата. Явно идол няма да се играе щом ще има равенство и прегласуване.

# 402
И аз не я видях, но коментарът на Iseis е лек спойлер в тази насока.
Iseis говори за предното промо, на което се видя, че в огъня се хвърля огърлицата на Алекс с двете камъчета, а на Ганка е с едно голямо.

# 403
Не трябва ли да има още един съвет след утрешния? След утре ще има 5 участника в редовната игра + 2-ма на острова. Ако победителят се завърне в играта стават пак 6. Нали уж игрите за финалисти започват от топ 5.

# 404
Не трябва ли да има още един съвет след утрешния? След утре ще има 5 участника в редовната игра + 2-ма на острова. Ако победителят се завърне в играта стават пак 6. Нали уж игрите за финалисти започват от топ 5.
Да, трябва да има.

Общи условия

Активация на акаунт