🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 321
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 405
Кой ще поддаде на прегласуването според вас?

Според мен Зоран, Кари и Ванко ще гласуват срещу Бо. Денис, Бо и Анелия - срещу Кари. На второто гласуване Денис ще промени вота си, за да не се стига до теглене на топчета или подобен тайбрейкър, който би застрашил и него.

# 406
Clouded mind, супер! Радвам се, че не знам нищо още значи! 😁

# 407
  • София
Не трябва ли да има още един съвет след утрешния? След утре ще има 5 участника в редовната игра + 2-ма на острова. Ако победителят се завърне в играта стават пак 6. Нали уж игрите за финалисти започват от топ 5.
Абе с тея три игри, за които говори Йо, нещо ме съмнява дали няма да е топ 6.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 22:50 от Каlista

# 408
Ох, дано се опазя и аз този път от спойлери.. Макар че ми направи впечатление, без да се вглеждам, погледът на Владо в коя посока се премести, когато каза финално кой си тръгва и може да се предположи..
Абсолютно всеки път ни развалят удоволствието от гледането!! Даже и да не иска да разбере човек нищо.. Ето и днес с Ванко.. не съм гледала повторно, но за мен това беше неговата таруирана ръка във втори етап.

Радвам се все пак за Ганка и се надявам, че може да е фактор.

Дано Денис ни изненада, но след това обгрижване от Зоран, че и шалчето му наместваше чак.. не знам..

# 409
Лелееее, Алекс как я подведе ориентацията къде е масата.
Цял сезон не успя да се ориентира.
Мхм.
Края на играта и на мен лично ми стои някакси логично на фона на показаното от нея през сезона. Глупава социална игра, даже по-скоро липсата на такава последвано от още по-глупаво отпадане.

# 410
Топ 6 ще е. Той Владо каза, че това ще е последният изгонен на съвет.
Съмнява ме Анелия да гласува срещу Карин. Може би срещу Ванко.

# 411
Финалистите ще се определят с физически игри, а не с племенни съвети. И в този момент спокойно мога да кажа, че целият им опит най-после да направят стратегически български Сървайвър, отива по дяволите. Така определяха финалистите и в предните български сезони. Ужасно, ужасно, ужасно, ужасно, ужасно. Огромен гаф, когато уж имаш претенции, че правиш стратегически сезон. Досега сравнително хвалех продуцентите, но това е тотална подигравка с шоуто.

Като суперфен на играта, буквално нямам никакво желание да гледам останалите епизоди от сезона. Вероятно и няма да го направя, безсмислено ми е. Едно от най-интересните неща в Сървайвър, е точно тръпката от последните два племенни съвета, когато се определят финалистите. Това, което ще видим в следващите епизоди, е всичко друго, но не и Сървайвър.

# 412

Според мен Зоран, Кари и Ванко ще гласуват срещу Бо. Денис, Бо и Анелия - срещу Кари. На второто гласуване Денис ще промени вота си, за да не се стига до теглене на топчета или подобен тайбрейкър, който би застрашил и него.
Обаче един от тях няма да има глас.
Може ли да се играе идол, но за грешния човек и гласовете да са 1 vs 1?

# 413
  • София

Аз не знам защо си мисля, че Карин няма да гласува срещу Бо. Тя си има някакъв си неин код... Втори път мисля, че няма да я излъже....
Анелия също няма да гласува срещу Бо, но пък и няма да гласува срещу Карин. За Денис не знам вече...
Зоран и Ванко ще са твърдо срещу Бо...
Оттук нататък наистина не знам

# 414
Интересно как ще има равенство и прегласуване,като са шест човека,а един ще бъде спасен от арбитъра и с отнето право да гласува.Интересен епизод предстои.

# 415
Интересно как ще има равенство и прегласуване,като са шест човека,а един ще бъде спасен от арбитъра и с отнето право да гласува.Интересен епизод предстои.

Два на два гласа и един за някой друг.

# 416
И аз видях кой носи огърлица на съвета.
5 гласуват за 4 човека.  Равенството може да бъде само 2 на 2 на 1.
Бо - 2 гласа ..... кои са другите?

# 417

Зависи кои ще са с равните гласове. Мисля че те не участват в повторния вот. То е ясно, че всеки ще гласува за другия. Поправете ме, ако греша, че отдавна не съм гледала американските сезони, а бг съвсем съм ги забравила.

# 418
Идол примерно от Бо за Бо и по един глас за Денис и Карин според мен. Денис отпътува при прегласуването.

# 419
Най - вероятно гласовете ще са 2 - 2 - 1 и затова ще има прегласуване.

И мен ме е яд заради тези глупости с финални игри. Реално сървайвър свършва утре, от другата седмица ще гледаме игри на волята.

Общи условия

Активация на акаунт