🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 300
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Може ли да се играе идол, но за грешния човек и гласовете да са 1 vs 1?
Хах, това всъщност е много добро предположение! Заблуден глас на Анелия (която няма да е в течение на плана за Бо) примерно срещу Денис и този на Бо срещу Карин.

# 421
Има ново промо: https://survivor.btv.bg/videos/utre-vecher-v-survivor-poslednoto … hen-imunitet.html

Скрит текст:
В него Анелия казва - Ще ги побъркам!Искам да търсят, искам да се чудят...
Може ли да е намерила Идола, да го играе за Бо и гласовете да са Денис (вот, даден от Анелия) vs Кари (вот, даден от Бо)?

# 422
Скрит текст:
Кой ще поддаде на прегласуването според вас?

Според мен Зоран, Кари и Ванко ще гласуват срещу Бо. Денис, Бо и Анелия - срещу Кари. На второто гласуване Денис ще промени вота си, за да не се стига до теглене на топчета или подобен тайбрейкър, който би застрашил и него.
Обаче един от тях няма да има глас.
Може ли да се играе идол, но за грешния човек и гласовете да са 1 vs 1?

Права си. Не съобразих, че арбитърът още е в играта. 😑

Слагам в спойлер вариантите, защото става ясно в кого е огърлицата:

Скрит текст:
Има няколко варианата:
1) Бо с идол: 3 гласа за Бо, 1 за Денис, 1 за Кари/Ванко
2) Бо без идол: 2 гласа за Бо, 2 за Денис/Ванко/Карин и 1 за Денис/Ванко/Карин
3) Малко вероятно: 2 гласа за Бо с идол и по 1 глас за всеки от Денис/Ванко/Карин

Анелия не ми се вижда в риск.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 23:10 от Hope4C

# 423
Аз си залагам за
Идол примерно от Бо за Бо и по един глас за Денис и Карин според мен. Денис отпътува при прегласуването.

Не е това, на което се надявах, но ми се струва, че нещата утре за Бо ще са на оцеляване.

# 424
Само за виделите огърлицата в промото, които искат да дискутират друг евентуален спойлер:

Скрит текст:
На мен ли ми се видя или Анелия е с амулета на спасението? Имаше някакви мидички, ама може да е просто гердан, който не съм забелязала преди.

# 425
Много апетитен сценарий ще е Зоран да гласува срещу Борислава, но Бо някак да се спаси, та тогава ще е интересно как ще се развият отношенията им.

# 426
  • София
Само за виделите огърлицата в промото, които искат да дискутират друг евентуален спойлер:

Скрит текст:
На мен ли ми се видя или Анелия е с амулета на спасението? Имаше някакви мидички, ама може да е просто гердан, който не съм забелязала преди.
Скрит текст:
И аз това си помислих, затова проверих последните два епизода, в които е имало амулет на спасението - той е един и същ и е кафяв, изработен от дърво, не е това, което носи Анелия. Може би кадърът не съвпада с аудиото и думите на Владо, и е бил преди гласуването и връчването на амулета.

# 427
Ако не се лъжа, в американския сървайвър при два пъти равенство, теглят камъчета и то единствените спасени са тези, за които са били равните гласове преди това.

# 428
Ето стоп-кадърът, ако искате да го разгледате по-добре

НЕ ОТВАРЯЙТЕ, АКО НЕ ИСКАТЕ СИГУРЕН СПОЙЛЕР

Скрит текст:
Линк към стоп-кадъра
https://yourimageshare.com/ib/kpIdN2sMm3.png

Мои разсъждения:
Скрит текст:
Със сигурност не е на Зоран, Кари или Бо.
Денис се вижда в един друг кадър зад Бо и също мисля, че няма нищо на гърдите.
Мисля, че е във Ванко.

# 429

Скрит текст:
Скрит текст:
И аз това си помислих, затова проверих последните два епизода, в които е имало амулет на спасението - той е един и същ и е кафяв, изработен от дърво, не е това, което носи Анелия. Може би кадърът не съвпада с аудиото и думите на Владо, и е бил преди гласуването и връчването на амулета.

Мерси!

# 430
Като някаква организирана престъпна група е темата - всичко в скрит текст. Направо да обърнат функционалността - който иска да пишe открито, да слага [notaspoiler] преди и след текста. 😆

# 431
  • Sofia
До последно се надявах, че няма да има игри за финалисти.
Меко казано съм разочарована. Дори... не знам какво да кажа. Абсолютна излагация точно накрая на един иначе доста приличен и доста приближен до оригиналния формат сезон.
Има си и други кусури, които мога да простя, но този ми прелива чашата...

# 432
Ако не се лъжа, в американския сървайвър при два пъти равенство, теглят камъчета и то единствените спасени са тези, за които са били равните гласове преди това.
Да, това са правилата.

Като някаква организирана престъпна група е темата - всичко в скрит текст. Направо да обърнат функционалността - който иска да пишe открито, да слага [notaspoiler] преди и след текста. 😆
Хората в темата, които пишат уважават четящите в нея. За което огромно благодаря и респект на всички. Heart

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 23:12 от Bengun

# 433
Аз съм го пропуснала това, че скоро остават само игри, е много тъпо значи!!!

# 434
Най вероятно ще изберат отново за арбитър Зоран. Денис има най-голямо доверие в него, а и Кари му симпатизира. Ако избере Ванко, Денис няма да я подкрепи и така си остава Зоран. В този ред на мисли, македонеца би спасил логично Анелия, защото е непредсказуема. От тук Денис и Зоран гласуват за Бо, а Кари и Ванко за Денис и глас от Бо за Ванко/Кари.

И така махам правото на глас на Бо и Денис и остават 3-ма да гласуват (Зоран, Кари и Ванко) 1:2 и Денис, трябва да е аут.

Общи условия

Активация на акаунт