🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 772
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 765
  • У Диспансера ...♥♥♥
Искам сега Карито да опука Анелия, и да се радва после там на пейката до другите.
Няма да отстрани по-силна физически от нея ами Денис 🤦🏻♀

# 766
Изгониха Денис който не може да бие никой на финала за да задържат Кари която може да бие всички. Пълни аматъори са нашите участници.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 22:34 от pandaannie

# 767
Чао, Денчо брат! Чакам те да се завърнеш.

Ани, какво направи?

# 768
Прекрасен епизод, истинска наслада за сетивата.

# 769
Анелия направи просто ужасна грешка.. За къде ще си го пази това Кари.. За Финални игри... Просто думи нямам

# 770
40 сезона съм изгледал Сървайвър и на всеки съвет да се изкарва идол не се е случвало. Прекалено много се бърка продукцията в играта. Интересно е като има изненада, но ако бях нормален участник не от тези предварително направени коалиции преди играта щях да съдя продукцията за толкова очевидната намеса.  На любимците им винаги излизат случайно идоли като им трябват.

# 771
Денис ми беше странно симпатичен, въпреки слабата му игра. Излишна беше тази преданост към Зоран, той не е човек, на когото да имаш пълно доверие. Не знам кой искам да се върне от острова. Ганка смятам, че ще иска реванш срещу Анелия и ще бъде силно мотивирана да я разкара от играта.

# 772
Не ми се иска да съм на мястото на Бо тая вечер. Сама сред вълци. Дано да се събере и нахъси достатъчно, за да стигне до тройката.

# 773
Анелия най-вероятно си промени гласа, заради думите на Мила. Това според мен и повлия, да не изглежда, като най-големия предател.

# 774
  • София
Добре де, Владо им казва, че оттук нататък ще се класират на финал с игри и те запазват Кари? По каква логика?!

# 775
  • София
Аз се бях обезсърчила от димите на Кари в нейния подкаст и не смятах, че ще стигне дотук, много се радвам, харизмата ѝ е по-силна от здравия разум на останалите. Да, по-пасивна беше от очакваното, но все пак е изградила достатъчно здрави връзки със съплеменниците си, за да не се обърнат срещу нея в толкова ключов момент (и дори не броя нейния приятел Ванко, който беше без глас). А коментарите за храната вече намирам за банални.

И за Денис ми е жал, той нямаше особен шанс на този съвет, видяхме, че Зоран се отметна така или иначе. Все пак се надявам да се върне той от Острова на изкуплението. От думите на Владо в началото на този съвет, аз разбрах, че отпадналият директно става част от журито, но след това Денис многократно спомена, че му предстои дуел с Ганка, да не би да не е разбрал, защото промото не включваше кадри от дуел.

# 776
Страхотен епизод, който и обобщава участието на Анелия този сезон. Много важен играч с ключови решения, но хем я боли, хем я сърби. След 5-6 години като е помъдряла малко повече ще е абсолютно бижу за подобен формат, но към този момент го отдава прекалено много на плитки емоции.

Важен епизод и за Зоран. В журито трябва да са пълни идиоти да гласуват за него след този цирк, който разигра. Борислава го разкости безмилостно. Аз съм почти убедена, че той си смени вота в последния момент, просто защото е толкова лабилен психически. Той е Парвати от Алиекспрес. На пръв поглед изглежда, че манипулира и владее нещата, но само малко да го бутнеш и е изпаднал в нервна криза.

Сега единствено се моля Борислава да се превърне в някакъв терминатор на арената от нищото.

# 777
Денчо също е силен в игрите, нищо, че няма победа. Само, че ще е удобен на финала, а Кари не.

# 778
Анелия не предаде и Бо, и Кари днес.
Остави си вратичка към гласовете и на двете в журито.
Това направи според мен.

# 779
Тия хора верно ли оставиха Кари която като нищо може да ги бие всичките на физическите игри както вече видяхме. Също така е и любимка на повечето.
Тая вечер Анелия и подари победата на вечно гладната

Общи условия

Активация на акаунт