🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 751
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 915
Благодаря за изчерпателния отговор, Дяволче.

Аз продължавам също да мисля, че има уговорка, но не искам да набивам канчето на всички с това. Ще се фокусирам на друга част - как Зоран абсолютно се изложи.

И то не беше само на съвета. Онзи излишен разговор непосредствено преди съвета, който завърши с подигравателна имитация на Зоран към Бо и я разплака беше толкова излишен. Защо? Само нарцисист, който си мисли, че пръднята му мирише на лалета и рози, може да смята, че толкова унизително отношение ще му донесе глас в журито.

И само забележете как обвиняваше Борислава в неща, които той прави:
"Ти играеш за журито!!" - изобщо Борислава не игра за журито. Разкости го, точно както би направила жена наранена от някого. Беше много повече емоционално, отколкото дай да се покажа на Александра, която и без това ме мрази колко съм умна.
- "Ти и Йо искахте да ме гоните!!!" - истината е, че Зоран беше един господин никой в началото, а ЙоБо имаха избор. И Док (силен мъж) искаше да играе с тях, и Георги, и любимата Карин даже. Имаха опции на много страни, но взеха Зоран, въпреки че можеха да го шутират по всяко време в Ифугао (така се казваше племето, нали?)

В крайна сметка грешката наистина е на Йо и Бо. Можеха да вземат по-простичкия, но ефективен сюъз с Иван, Мила и Денис, но тогава вярвам, че наистина се отдадоха на чисто човешкото и Зоран им беше по-приятен събеседник, беше избран, заради харизма и разговор, та тогава Йоана и Борислава премислиха нещата възможно най-много, за да се убедят една друга уж, стратегически, че той е най-добрият избор за тях, въпреки че не беше. Даже не знам как се сетих за един много ранен разговор, в който Борислава казва как Зоран е честен и не може (или не иска??) да лъже, Йоана се засмя и каза, че лъже, и то много. Това говорим още 5-6 ден в предаването. Какъв символичен разговор 😬

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 08:37 от Oliboo

# 916
В гифчето на Diavolo Зоран като император показва с палчето към "скришно" поглеждащата Анелия как да гласува.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 08:43 от e-gonna

# 917
  • Другата България
Ама Анелия си е признала, че заради журито е променила вота си? Dizzy Face
Уау! А аз и вероятно други само го предположих, то е било голяма сеч!
И въпреки това не трябваше да го прави, това още повече би натежало в нейна вреда, ако Денис отпадне и разкаже на останалите от журито как всъщност го излъга и него. А той не го заслужаваше, защото на него не му беше по-малко трудно.
Ееех, Анелия....

# 918
Реално Йо и Бо не искаха да гонят Зоран. Те искаха да гонят Ивайло и не знаем как щеше да протече гласуването, ако Зоран не беше спасен  от Ганка. Не помня да са показвали какви са уговорките в петицата, Доктора беше убеден, че Зоран има идол, а той май още не беше у Йо и Бо, така че сигурно пак щяха да си отстрелят Милен.

Между другото разглеждах инстаграмите на участниците и забелязах нещо интересно - не мисля, че издава нещо за играта, а по-скоро за след нея, но:

Скрит текст:
Нито Зоран следва Ванко, нито Ванко следва Зоран.

# 919
Ооо да, забравих да напиша, че съм супер възмутена от продукцията!
Освен разочарованието ми за финални игри, то днес направо се на***ха с това, че позволиха комуникация между участници и жури.
А и не ми хареса на Владо словото за кой как се промъквал...
Защо така се излагат накрая баш, не знам.
Журито не може да прави такива коментари, а Владо да прави подобни квалификации. Селяндурщина е това. Сори за сексимвола и всеобщ любимец.
Знам, че тук Владо много се тачи, но наистина това, което намекваше за Денис беше доста кофти - какво като е играл така и аз на негово място бих се изнервил.
Другото, което ми направи лошо впечатление е как Владо се караше като кисел учител по физическо в последните часове на втора смяна на Зоран и другите да не си говорят по време на играта.
До сега в Сървайвър не съм чувал така да ги скастрят ако искат да си говорят.

@Сиена М. много точно каза по-нагоре, че самият Зоран беше изненадан от вота, сигурен съм, че е очаквал Денис да гласува за Бо, а Анелия за Денис, просто искаше да изгони Бо без да я гласува и затова даде празен вот, но видяхме идола и всички други отмятания го изненадаха

# 920
Недопустимо намесване на журито и притискане на участници, но мен нищо не ме изненадва при Милошеви.
Анелия няма никога да спечели Сървайвър. Харесвам я много, но сама си постла и журито не я търпят. За съжаление трудно ще се отърве от етикета предателка. Амбициозна е, искаше големи ходове, искаше да я запомнят, е запомниха я, ама не точно така както желаеше.
Продължавам да подкрепям Зоран и не смятам, че се е изложил.
Искам Борислава да си тръгне първа на игрите, не е я харесвам, а Йоана двойно. Не съм им фен от първия ден на сметоводителките.
За За Денчо ме е яд, привързах се някак към него.
Исках много Кари да си тръгне. Сега дано Денис победи Ганка и да се върне, вярвам, че ще е така, даже мисля, че той ще е финалист. Искам да е така и със Зоран и Анелия примерно да са на финал. Не желая Кари в никакъв случай на финал, дано отпадне при игрите. За Ванко няма какво да коментирам. Физиономията му е безценна през цялото време.

# 921
  • Другата България
Той това си го каза - че ще гласува за Денис.
Ясно беше, че иска да я махне "задочно", за да не си цапа ръцете.
И да й "вземе гласа" после, сякаш тя е малоумна. Затова й натърти точно кой глас е неговия, на самата Бо.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 09:15 от Merri_An

# 922
Стига да не мислят за някакъв вот от публиката касаещ големия победител във формата, защото скъсвам окончателно с bTV при такъв мега гаф (дори и с него Бо да спечели да кажем, няма никакво значение). Това ще е последния пирон в ковчега. Но не вярвам да се стигне до такова нещо. Абсурд пък точно в такъв сезон. Няма начин, не го вярвам.
Ами ако точно това си мислят?

Що се отнася до гласуването, не отписвайте Анелия. В зависимост от останалите участници, тя има сигурните гласове на Бо, Йо, Денис, Карин. Това не е малко.

Прекалено много негативизъм към Карин. Не смятам, че е лош играч, и за уговорките с продукцията не вярвам. Ако има човек с уговорки, то това е Зоран. Даден му е картбланш да хвърля бомби и играе театро. Това не означава, че не си е спечелил честно игрите.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 09:05 от Гарганела

# 923
В гифчето на Diavolo Зоран като император показва с палчето към "скришно" поглеждащата Анелия как да гласува.

Да, но това се случи на прегласуването. Анелия вече беше гласувала за Денис на първия вот без никой да й подсказва. Какво се случва там,  само те си знаят.

# 924
Зоран не се усети, че Ани ще изпорти на Бо. Да я махне искаше, без тя въобще да разбере.

Странно, че преди всичко споделяха на Ванко, Зоран и Кари, а сега го игнорираха.

Иска ми се Денчо да бие Ганка, но надали.

# 925
Много интересен съвет, но много глупаво развитие. Най-противният и лаком участник оставиха. Много глупав ход. Карин не мога да я понасям. Толкова противен участник много рядко съм гледала. Завършен егоист. Хили се постоянно, прави сладки муцунки и печели заблудените и глупави участници. А е абсолютна сметкаджийка и тя. И никога не мисли за племето. Все гледа да се наяде, все ѝ е малко, винаги се бута на награди с ядене и винаги гласува да си яде сама. Още, когато издаде Александра за идола ме разочарова и от тогава само дълбае. Видеото за детето на Милен, гофретите с Анелия, пицата с Денис. Няма шанс да я поместят от финала.

# 926
От цялата схема се радвам, както , че Йо и Бо видяха истинското лице на Зоран, така и Миля и сие видяха истинското лице на Анелия. При случката с ухапването от змията, най се притеснявах(естествено за здравето най-вече) но се страхувах, да не би Гани да не успее да сподели с Мила истината за Анелия, и Мила да си остане в заблуждение колко мила приятелка има там

# 927
Мила ми е най-противна, след това е Карин. На първо място чисто визуално са ми анти, правят се на мили и усмихнати, но са лукави.
2 парчета пица за 6 гладни човека не е малко, но Кари пак избра да се наплюска.

Дразни ме много, че все тя беше в колибата. Много неща зависят от това. Те все спасяват за да отнемат глас, но едно спасяване е голяма сигурност в последните вече дни.

# 928
Поне Diavolo може да е доволен, че минахме Ергенът по коментари! Simple Smile

# 929
Ако Карин не е на финал, а Зоран е там, тя ще гласува за него, особено ако са в коментирания тук съюз. Ванко също се предполага.
Ганка, ако се завърне много може да им обърка плановете. Ще видим.
Само дано да няма смс гласуване. Ще се омажат здраво, ако направят тази глупост втори път.

Общи условия

Активация на акаунт