🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 751
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 900
Факт е, че преди Бо и Йо щяха да изгонят Зоран заедно с Мила и доктора, ако Ани и Ганка не го бяха спасили. Но тогава още не бяха приятелки със Зоран.
Никога не са давали голямо приятелство от началото между Карин и Ванко със Зоран.
С какво ги омайва тази Кари? Нито е хубава, храната им изяжда, отделно в игрите е доста добра, вече 2 пъти за малко да бие Зоран за имунитет, на бягането ги отвя, на стрелянето за малко да ги бие и т.н.

Всъщност Анелия искаше да си замине Карин, но не с нейн глас. Тя очакваше Зоран да гласува за Бо, Бо и Денис за Кари и тя като спаси Бо, директно да си замине Кари, но не по нейна вина уж.

Защо така сгреши Зоран се чудя.. Всички искаха да гонят Денчо, да беше дал един празен вот срещу Ани да кажем и да си го гонят другите. Не да се прецаква сам.

Мен щеше да ме накефи Бо като арбитър да спаси Ани, тя да й даде идола, а на съвета да гледат цирк, кой каквото иска да прави. Тоест пак Денчо щеше да си замине.
Чудя се и как не изгониха по-рано Зоран, макар да ми е фаворит, голяма конкуренция им е.
Накрая май Ганка ще спечели обаче.

# 901
  • Sunshine state
Карин, Ванко и Зоран се познават пт преди формата. Ето я тайнствената "връзка" между него и Кари..

# 902
  • Sofia
След публикуваното  от Денис,ми се затвърди усещането защо Ани реши да си промени вота.Сигурна бях,че въпросът на Мила ѝ е повлиял /а то не била само тя/.Макар че трябваше да ѝ е ясно,че каквото и да направи,няма да им промени мнението за себе си.Въпреки всичко,ужасно груба грешка от страна на продукцията.Не мога да разбера как и защо изобщо е допуснато?!То си е било като на селския мегдан.Направо думи нямам...

За Зоран също съм убедена,че си смени решението за кого да гласува,под влияние на събитията,които се случиха на съвета.Доста ще му е трудно да излезе от ситуацията,в която сам се закопа.
Не знам дали е имал предварителни уговорки с Ванко и Карин,но може би наистина с тях ще му е най- лесно на финал.За Карин не мисля,че има чаак толкова хора в журито,които ще гласуват за нея,предвид пасивната ѝ игра.А Ванко е ясен.

Страхотен завършек на седмицата с пореден инересен епизод.
Макар за мен изгонването на Денис да е само проформа,защото съм почти сигурна,че ще се върне.
И на мен вече ми се ще финал -Бо,Ани и Денчо брат.

# 903
  • Другата България
Ама то и Зоран искаше да си замине Бо, ама не с неговия глас. Игра за журито. Така и Анелия искаше Кари вън, ама не с нейния глас. Въпросът е, че Зокито можеше да го направи ако Денис не се беше обърнал, и го нямаше идола. А Анелия трябваше да участва, особено втория път, при прегласуването. За мен ако тогава беше играла анти Кари, щеше де има гласове в журито, стигайки финал. И според зависи кой е с нея там, можеше да го спечели.
Сега просто няма реални шансове на практика, само на теория. Дано греша.

# 904
  • София
Изгледах току-що, ще е дълъг пост, макар че ще се опитам да съм максимално кратък.
После ще ви чета, че сте изписали адски много. Ако някой нещо е писал до мен, ще му обърна внимание по-късно. 🙂

Така, ще започна със следното:
Хубава работа - българска работа - bTV работа!
Ако ще го правят същите хора дали има смисъл от нов сезон? Не, шегувам се (дали...?). Обичам много Сървайър, това е моето най, най-любимо реалити предаване и ще бъда много щастлив да го има и догодина, но ще бъда много по-щастлив да го правят други продуценти и сценаристи!

Питам директно продукцията. Защо допуснахте Мила да атакува на съвета Анелия по толкова долен начин? Това не е ли против правилата на Сървайвър и против духа на играта?!

бтв: Очаквайте утре доста сериозен въпросник в новата анкета до неделя.

Аз ще отговоря вместо тях:
Защото Карин е национал на България по лека атлетика, защото е наш човек и защото Зоран и Ванко са още по-наши хора. Нашата цел е да ги добутаме до финала и там вече си зависи от тях. Естествено би трябвало на хартия да са фаворити, защото са активно спортуващи + Зоран, който пъй е най-комплексния измежду всички. Каквото можахме направихме. Но аха, да се осерат нещата баш на финала и какво правим сега? Няма страшно, ще направим една психо атака на едно 21 годишно податливо дете. Браво, големци сте!!! Герои!

От близо 2 месеца ви пиша и с доказателства, че има предварителен съюз между Ванко, Карин и Зоран и се радвам, че точно така излезе, защото сега е видно и за най-слепите вече (искрено се надявам).
Това е което ме отвращава в родните ни реалита (и на Нова и на bTV).  Уж играта е честна. Да, много по-честна е от други наши реалити формати, но за мое огромно съжаление не е изцяло честна. Винаги си е имало наши и ваши и някои по-наши. Наивниците нека вярват във феи и приказки. Това си е лично мое мнение и не ангажирам други хора с него.
Който има очи вижда, това е. Но тези неща трябва и да се казват открито, иначе този панаир ще го гледаме и гледаме отново и отново. И така докога?
ОК, въпреки всичко, приемам в някаква съвсем малка степен всичко това. Искат да се продава продукта, да лансират напред хора добри в игрите, за да е по-интересно на Ганя и т.н. Сценарий има и т.н. ОК.
НО не може продукцията да нарушава изконни правила и не може да допуска да вкарва познаващи се хора от реалния свят в един затворен кръг от 20 човека. И това не е за първи път. Да не се връщам назад във времето.
Това е 'епик фейла' Не толкова другото. А с другото буквално пресолиха манджата и изплискаха легена!

И между другото аз лично продължавам да вярвам, че Борислава има огромни шансове за крайната победа, защото и продукцията след всичките каши, които забърка така може да излезе чиста и един вид да се получи следното: ''Хаха, ама какво стана с конспираторите?'' ОК, има го в играта, но това не променя кардинално нещата. А именно, да се дава по-голям шанс на трима човека спрямо всички останали вътре. Останалите са в голям пасив по дифолт още от началото на играта, без изобщо да осъзнават всичко това. И как после да го обърнат в своя полза? Може, но трябва помощ и от горе, Свише... Поне в тази игра не могат да влияят на крайния вот. Предварителни схеми и съюзи и друг път са рухвали, така че аз вярвам, че Бо (силно и стискам палци) или Денис (също стискам палци) ще им откраднат сезона изпод носа!

Конкретно на епизода,
Най-накрая да уцеля на над 90% какво ще стане, хаха. Толкова ниска познаваемост не съм имал никога. Не че е ниска. Добра е, просто е много, много под нивото ми. Което е плюс за продукцията. Червена точка тук!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1435610.msg44645119#msg44645119
Това е преди да излезе второто промо на следващия ден вече, когато се чуваше и гласът на Анелия зад кадър.
Остава да позная обаче и за дуела Денис - Ганка. Защото иначе ще остане недовършено, като с играта на Анелия в този епизод.

Красив епизод. Класически съвет. Драма, обрати. Какво повече да иска човек?
Ами както писах по-горе. Иска се продукцията да не пречи и да остави хората да се прецакват един друг, който както може. Отново и отново: недопустимо е да оставяш Мила да атакува директно човек, който продукцията много добре знае, че държи съдбата на Карин в ръцете си. Карин освен, че е омаяла баламурниците вътре, явно е омаяла и екипа на bTV...

За епизода, ще щрихирам накратко:

* Идолът беше хвърлен в пясъка. Анелия не постигна нищо с този ход. Това не беше ход, а изтърван шанс.
Реално никой не беше спасен с този идол. И без него при така стеклите се обстоятелства Бо щеше да бъде спасена. Но той все пак изигра роля в друг аспект. Промени вота на Зоран (с дейното участие на Анелия) и пренареди картите. Но цялата работа остана недовършена. Това е като да застроиш едни здрави основи на една сграда и после да я зарежеш!

* Анелия искаше да играе запомняща се игра със смели ходове, по детски целеустремена и с един детски ентусиазъм. Уви, от продукцията и резнаха крилцата и полетът и беше спрян. Не я обвинявам, защото е на 21 г. и защото не е хубаво да чуваш такива тежки обвинения от авторитет като Мила.
За мен продукцията промени изхода от вота по един брутално скандален начин и държа това да се отбележи от Ауткаста + Неделчо и Туджаров, ако имат топки!

* Бо - Зоран.
Шах и мат на Зоран! С две, три спокойни изречения от счетоводителката и Зоран беше изкаран извън кожата си от нерви. И лъсна пред всички. А и всички много добре знаят какво е говорил на всеки и как се е държал.
Аз все още си мисля, че Зоран има шансове на евентуален финал, но те рязко намаляха след този съвет и след като Бо го разклати толкова силно. Само дето пяна не му излезе от устата на режисьора. Нека си спомним и как каруцарски е псувал в началото на играта, когато беше аутсайдер. Но с помощ от тук и от там и се върна в играта. И да се благодари, че Йо и Бо го взеха под крилото си. А че е бил нарочен в началото, да така беше, защото така си е постлал с псувните си по адрес на Док.
Браво на Борислава за хладнокръвието с което отстоява своето. По-рано в епизода, за първи път я видях разклатена емоционално. Защото колкото и бръснещ ум да имаш и да си като изчислителна машина, емоциите вътре те изпълват и ти избухваш в един момент. И това не е слабост, а показва и чисто човешката страна на Борислава и че тя има сърце и е ранима. И тя е човек... Това което направи Зоран с Бо беше класическо предателство. Не онова което направи Ани на Гани. И не, дори в Сървайвър, никога не предаваш по най-долния начин най-близкия си уж човек. Не се прави така и повечето пъти, който е правил тази грешка си е плащал с лихвите на финала.
После Зоран се извъртя, опитвайки се панически да слепи счупеното, но ние знаем много добре, че счупеното стъкло не се поправя и никога не е същото както преди.
Йо го беше писала, аз също, сега ще го напиша пак. Сметки без кръчмар!.
Но все още има шанс, зависи много с кой ще е на финал. Но пак казвам, ако преди днешния епизод беше топ фаворит, сега вече не е, да не кажа по-силна дума...
Още една съществена грешка на Зоран в играта. Хем имаше съмнения относно Анелия, хем отиде и каза за готвения план?! Защо? Груба грешка, защото тя не беше от значение. Когато имаш сигурни хора да ти изпълнят заръката не осведомяваш играч в който имаше някакви съмнения, защото си играеш с огъня. Е, за малко да се опараят, но ги други хора от огъня...

* Денчо
Браво Денис! Показа топки, показа и сърце. И той щеше да направи своя красив ход заедно с Ани и Бо, но знаем какво стана и не е по тяхна вина. Ще му стискам палци в дуела с Ганка и мисля, че ще се върне именно той.
Просто предчувствие, вече писах за това. Денис ми е скрития фаворит за титлата последния оцелял. Няма да се учудя ако имаме дори Георги Кехайов втори номер, само дето Денис е с класи над ''Успех в живота'' и никакво сравнение не може да се прави между двамата.

Ванко и Карин както винаги: само телом на съветите. С тях, без тях все тая. Особено Ванко.
Ванко ми става все по-любим играч. Не легенда, ами не знам вече какво. Абе класик бе! Трябва да бъде увековечен! 😎

За финал, по-горе бях писал как Анелия изпорти работата (не е упрек, харесвам я, а и прощавам грешките които прави, защото гори в играта и допринесе за това сезона да е толкова интересен).
Имам две хипотези, едната е, че са се уговорили предварително (не всичко се заснема естествено) или по-вероятното след психоатаката на Мила тя да е дала задна и прави знак на Зоран, вижте и как той вдига палеца.
Зоран за мен на 90% знае, че идола е в нея и какво ще прави с него, но най-важното знаеше, че тя няма да гласува срещу Карин, за това и той си смени вота за Бо към Денчо, защото иначе Карин директно гореше.

Нека е кристално ясно:
Зоран каза на синхрон, че ще махне главата на Борислава (изключително грозни думи за една игра, да не говорим, че става въпрос и за жена). Беше 100% сигурен, че с 3 гласа тя е пътник. И тези 3 гласа са неговия, на Ани и на Денис. Но изведнъж му дойде гениалната идея да се извърти и да гласува за Денис. Дооообрееее, ама ние трева не пасем!

Вижте палеца на Зоран. Всичко това се случва секунди преди той да отиде да гласува и да направи поредната си евтина провокация. Да се изцепи на висок глас, че не е предавал коалицията си (хахахаха, с цялата наглост казва това след като малко по-рано говореше за махане на глави!!!). Грозно впечатление ми направи и подхилкването на Владо, който е доста близък със Зоран и това също е абсолютно недопустимо и го няма никъде!! И точно за това наивно си вярвам, че всъщност ще имаме огромен туист и никой от по-нашите няма да спечели формата... 🙂

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 05:07 от Diavolo

# 905
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"Oт продукцията й резнали крилцата" (по повод Анелия).
Драги,не продукцията,а тя си подряза крилата като лъжеше и предаваше коалиците,в които е давала обещания.Да не би Милошев да я е карал?!
Журито и останалите играчи не я уважават,това стана ясно днес и на база това никой няма да даде гласа си за нея.
Да си беше стояла с Гани,хем щеше да стигне пак тук,хем нямаше да отблъсне хората помежду си.

Аз не вярвам,че Зо-Кари-Ванко имат уговорки за парите,но съм сигурна,че се познават от преди това.Ванко играе ли като човек,който има уговорки?
Шансовете на Зоро не са намалели,дори смятам,че Борислава се изложи.Изключително арогантно поведение и как нахално прекъсна Ванко,"аз да обясня каква беше ситуацията".Смешница,ако не беше Зоран,сега щеше да стои на скамейката до журито.

# 906
Карин, Ванко и Зоран се познават пт преди формата. Ето я тайнствената "връзка" между него и Кари..
Точно. Това го нищиха хората, списващи тук.
А аз продължавам да твърдя, че Зуки като режисьор е близък и с продукцията.

# 907
  • София
Отговарям накуп на някои въпроси

Oliboo
https://bg-mam.ma/p/1435610/44650369

Писал съм надълго и нашироко за всичко преди малко, ако нещо не е ясно питай и веднага отговарям.
Да, Бо се усети най-накрая, но твърде късно. Добре се бяха прикрили и снишили през цялото време. Ъъъ, а всъщност Ванко знае ли за този легендарен съюз?

Bengun
https://bg-mam.ma/p/1435610/44650391

хехе, много сме, силни сме!

Pupitka
https://bg-mam.ma/p/1435610/44651409

и още и още!

И т.н. сори ако съм пропуснал някой, има още много подобни мнения в темата.

Не, не, хора
Значи: Анелия и двата пъти гласува срещу Денис (някои потребители не са разбрали, има обърквация и във фейсбук), но от продукцията го замазаха и първия и глас беше показан за 1 секунда, бегло и без звук, набързо в края (защо ли?). Реално Карин да благодари на Ани, че я помилва в последния възможен момент.

Лелее, сега разбирам, че не била само Мила, а и Алекс, Джули и Драго са се нахвърлили срещу Анелия?!
WTF???!!! 😮
Дъноооооооооо!!! 😠😡😠😡🤬

Относно финалистите и игрите

* В понеделник имаме дуел между Денис и Ганка, който е ужасен. Ганка има сериозно предимство, но ако има мъж, който би стоял до последен дъх там, то това е Денчо. Който печели не отива на финал, връща се в племето и става шестия полуфиналист! А отпадналия на дуела става поредния член на журито.

* В понеделник ще имаме освен дуела между Денис и Ганка и първата игра за финал. Играят 6 човека (5+завърналия се от острова)
Победителя се класира директно на финала, а последния в играта отива директно в журито!
Остават 4 човека

* Във вторник би трябвало да излъчат втората битка за финал.
От тези 4 човека, победителя става втория финалист, а отново последния в играта става член на журито
И би трябвало да завършим епизода с последната битка в сезона само между тях двамата. Победителя става третия финалист, а отпадналия последния член на журито.

Също така в очакване сме на големия туист, който Ваня Джаферович анонсира.
Някакво ново правило, хм?

* В сряда би трябвало да видим как тримата финалисти се връщат назад в спомените си и подпалват портретите на всички останали играчи и да кажат някаква дума за тях.
И естествено кулминацията, последния съвет на който ще има речи, неудобни въпроси, удари под кръста и т.н.
+ самото гласуване, но без да ни показват имената и вота

После Владо ще преплува и прокопа половината земно кълбо и ще се озове на живо в студиото с урната или могат и да спестят това и да дадат директно там кой за кого е гласувал.

Въпросът е дали ще има пак есемеси за любимец на публиката? Едно безсмислено упражнение за мен, но лошо няма, да си правят. Стига да не мислят за някакъв вот от публиката касаещ големия победител във формата, защото скъсвам окончателно с bTV при такъв мега гаф (дори и с него Бо да спечели да кажем, няма никакво значение). Това ще е последния пирон в ковчега. Но не вярвам да се стигне до такова нещо. Абсурд пък точно в такъв сезон. Няма начин, не го вярвам.

# 908
За мен 100% Ганка ще се върне, няма логика едита ѝ да е такъв, ако отпада от човек със сумарно 25 минути екранно време за цял сезон.

И си мисля, че продукцията е смятала, че Кари и Зоран ще са фаворити на публиката - той Зоран май още си е, затова имаха такава аванта на последния съвет и не само. Колко му е и да са се готвели за телевот - ако все пак такъв има, обявявам Милошев за най-неадекватния продуцент в България.

Интересно ми е да видя анкета за настроенията ни към участниците от топ 8 след вчерашния съвет.

Май туиста, за който Ваня спомена, беше това с директно класиране + директна елиминация в една игра. А единственият туист, който на мен би ми харесал е, да върнат всички изгонени и да заснемат сезона отначало…

# 909
  • София
Днес пак лайф с топ дамите на сезона

Факт!

Много добри приятелки

Журито атакува Ани?! 😮😥😠

Зоран се е покрил и не отговаря на никой и за нищо

Денис вече е преглътнал хода на Ани срещу него

Денчо все пак покори Сървайвър... И то американския! 😃

Денис остана лоялен на съюзника си. Браво!

# 910
Аз не видях нито един план, който не беше издаден от Анелия. Прецака всяка своя коалиция. Издаде на Георги (така му намекна , че ако не беше толкова глупав щеше да извърти нещата) , Издаде идола на Бо на Кари , Издаде плановете за махането на Бо на Бо . Единствено си мълча, когато Гани и сие спасяваха нейната кожа .
Много добре Мила я осветли какво е настроението на журито, и да не си мисли , че е много хитра и никой не се усеща, че играе на всички фронтове. Който е приятел на всички, не е приятел на никого. Добре , че беше подсказката на Мила , че да си спечели гласовете на Кари и Ванко на евентуален финал. Който се надявам да не се случи. И Зоран и Анелия се надявам да не спечелят и двамата са един дол дренки .

# 911
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той Денко както и да играеше все щеше да е вън 😄
Въртяха, сукаха и накрая пак неговите ски намазаха.
Анелия пък се повлияла от журито, ама тя защо мисли че като не гласува за Карин, и вече журито е в кърпа вързано. И на челна стойка да застане те не могат да я понасят и това няма да се промени с един вот.
Хората стратегии въртят, наш Ванко се чуди какво се случва около него 😄

# 912
Не ми изглежда Анелия да се е повлияла от жюрито. Оправдания са това. Момичето обича да действа на инат. Първоначалният план бе да махнат Денис, Бо не искаше. Кари я пита съгласна ли е да я блайнсайднат, тя- да. И после големи схеми, големи въртели и да махнат пак кого- Денис.😄

# 913
Досега само ви следях, но много моля да ми обясните като на малоумна, че не хванах логиката. Зоран искаше да изгони Бо, за да си осигури гласа и на финал, нали така? Как точно е допускал, че ще я предаде, а тя все пак ще гласува за него? Ако тази му тактика е прах в очите, защо реши да я отстранява? Тя не е силен играч в индивидуални битки, не е голяма заплаха. Защо,  какво печели? Реваншизъм на злопаметен стратег?
Беше ми попаднало видео в инста с тях двамата, доста дружелюбни ми се видяха един към друг. Тоест, успял е да приспи Бо въпреки всичко? Един вид - няма проблем, другарче, всичко беше заради играта? Пак се връщам за предходното - какво щеше да спечели той с отстрелването на Бо - нито гласа и, нито отстраняването на силен съперник. Не знам. Някой топ анализатор да светне бедната ми, наивна душа,  защо Зоран се наигра така? Нещо не откривам смисъла на "стратегическия" му ход..
Поведението му от снощи го запрати директно на дъното в личната ми класация.

# 914
  • Стара Загора
От тази вечер останах с впечатлението, че за първи път чуват, че финалистите ще се определят с игри. Поне за Зоран съм сигурна. Възможно ли е да не са знаели ? В интервю с Ваня Дж.. Хр. Апостолова обясняваше с какъв интерес да наблюдавали финалните игри и се стремели да не си показват пристрастията.
  Наличието на игри много променя стратегията. Питам : възможно ли е да не са знаели или аз грешно разчитам реакциите на Зоран ?
Не знаеха ли, че играят последната игра за огърлица и че предстои последният съвет?
 Това знаеха. Става въпрос за определяне на финалната тройка - че няма на съвет да се определят чрез гласуване , а чрез игри. Това незнание , според мен , обяснява поведението на Зоран в разговора му с Бо, където тя с недоумение го пита защо тооолкова много държи Карин да остане . Даже му каза " ами тогава , дай да си ходим и ...".  
  Аз разбрах за игрите от интервюто на Хр. Апостолова с Ваня, но за мен е загадка, дали участниците са знаели. (Бо може би, защото както е видно тя добре си е "написала домашното", но Зоран, като е гледал предимно американските сезони ....???. Реакцията му, когато Владо обясни за игрите , по-скоро показва, че е изненадан . Зоран каза " ами тогава е ОК с "fair play" да се определят финалистите.

Edit: Въпреки, че осъзнавам, че не е "професионално" продукцията да не се подбутне нещата, така че да стане по-интересно, започвам да съжалявам, че се заблудих и повярвах, че в това реалити няма да има намеса отвън.НЕ СЪЩЕТВУВА  такова реалити в БГ. И наистина Зоран, Кари и Ванко са с по "особен "  статут. И това обяснява мноооого загадки.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 09:04 от wanconboy

Общи условия

Активация на акаунт