🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 760
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм почти сигурна, но засега не искам да казвам откъде, че един от финалистите е
Скрит текст:
Денис

Като са ясни претендентите, ще си кажа защо така мисля Grinning

# 466
Според мен Зоран мина границата между приятна хитрост, увереност и креативност от една страна и арогантност и патологична самоувереност от друга. Ако утре гласува против Бо, ще е -2 гласа в журито. Нещото, което мен леко ме разочарова, не е играта му, защото тя е добра, а отношението му към други играчи - именно, че брои Йо/Бо за негови счетоводителки, а сега - и гласове, но не и за хора с емоции. Въобще не допуска, че е възможно те да НЕ гласуват за него, което след утре може да е дори по-вероятно.

От друга страна силно подценява социалната игра на Карин, която е по-добра от неговата (да не се бърка със стратегия). Забравя и за Ганка, с която също не съм сигурен, че ще се справи в един положителен вот.

Симпатичен ми е, но хубрисът му идва свръх и мисля, че ще си изпати.

# 467
Зоран просто вече си показва същността. Много искам след всичките му тънки сметки, както и сметките на Бо, друг да спечели, като Гани примерно, но и на Кари бих се зарадвала.

# 468
А доколкото разбираме от цитираното по-горе изказване на Йо за Зоран, няма и да има тяхната подкрепа.
Напълно препокри приказката за хитрата сврака!
Стратегията и тактика не изключват честната игра.

# 469
  • София
И за мен Ганка е с потенциално най-силен вот от журито.
Абсурдно е това,което Зоран мисли-да изгоня Бо,че те с Йо да гласуват за мен -отказвам да му повярвам.Ми изгони Денис-той ще гласува за теб Simple Smile
В предния епизод пък не искаше да повярва,че Карин би го победила на вот.
Този човек ни пързаля нещо.

# 470
  • София
Нормално е човек да се обиди, ако най-близкият му гласува директно срещу него. Трудно да гласува човек за този човек да е победител. Да, оценяват се ходове, но с мярка. Не вярвам, ако Зоран изгони Бо, тя после да гласува за него, ако на финал са Ани или Денис. Дажи и Гани мисля, че биха оценили като крайна опция.

Мисля, че няма да се стигне дотам, ще има обрат.

# 471
Според мен Зоран е много хитър и така ще направи, че неговия глас да не е решаващ. Най-добрия сценарии е Зоран да си загуби правото си на глас и да отпадне Бо, в този сценарии всичко ще е по мед и масло. Ако трябва да гласува, то той трябва да гласува, като Бо, иначе 2 -гласа (Бо и Йо) в журито са капито.

# 472
  • София
Ще изчакам утрешния епизод, защото може и"совите не са това, което са".

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 00:34 от Shatzi

# 473
  • Другата България
Според мен Зоран мина границата между приятна хитрост, увереност и креативност от една страна и арогантност и патологична самоувереност от друга. Ако утре гласува против Бо, ще е -2 гласа в журито. Нещото, което мен леко ме разочарова, не е играта му, защото тя е добра, а отношението му към други играчи - именно, че брои Йо/Бо за негови счетоводителки, а сега - и гласове, но не и за хора с емоции. Въобще не допуска, че е възможно те да НЕ гласуват за него, което след утре може да е дори по-вероятно.

От друга страна силно подценява социалната игра на Карин, която е по-добра от неговата (да не се бърка със стратегия). Забравя и за Ганка, с която също не съм сигурен, че ще се справи в един положителен вот.

Симпатичен ми е, но хубрисът му идва свръх и мисля, че ще си изпати.
Спести ми много писане.
Нямаше как да го кажа по-добре.
От вчера го говоря същото, почти.
И това за Ганка. Която не му отстъпва по акъл.
И която той не слага в никакви сметки. На финал да паднеш най-боли.
Ама пък той нали не е там за парите и за да спечели....Sunglasses

# 474
  • София
И понеже Зоран многократно е казвал, че постоянно чете бгмама.... Много се радвам, че ще прочете всичко изписано до тук.
Аз също съм на мнение, че Ганка ще има най-големия шанс на финала. Ако стигне до там, естествено.

И тук тематично вмъквам и аз още един вече много силно предполагаем от мен спойлер... Вероятно е даже да не е такъв.
Скрит текст:
Преди време, пак на едни q&a от Йо, имаше към нея въпрос дали са останали приятели с другите участници. Тя беше отговорила на фона на едно видео в стая, в което уж се караха за някаква храна. Бяха 4 момичета - Джу, Мила, Ганка и Йоана. Запомних го, защото ми стана странно, че Бо я няма във видеото, при условие, че един вид посочваше приятели.... Впоследствие излезе епизода на Ваня зад кадър, в който показваше къщите и стаите на журито. Ами, стаята си беше същата от видеото на Йо. И тогава реших, че тези 4те са част от журито. И досега 3 от тях са такива... Въпроса е, че и Ганка беше там....
Но пък понеже Ганка засега не се дава.... се чудя дали не е видео от след приключването на сезона... И Бо просто я няма в тоя момент в стаята...

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 00:48 от Каlista

# 475
И аз си мисля, че Зоран ще се опита да изрита Бо без да трябва директно да гласува за нея. Малко, както Ванко уж, си спази обещанието първоначално да не гласува против Йоана и Борислава, та когато Йо си замина, той не гласува против нея, но и много добре знаеше, че тя ще хваща пътя за журито и елегантно си замълча, тъй че кел файда от обещанието му към тях.

Смятам, че вече има -2 в журито за Зоран. Джулиана и Алекс няма да гласуват за него. Беше прекалено отворен към липсата си на симпатии и към двете. Алекс е малко шматка, така че знам ли, може и да има някаква вероятност да го подкрепи, но по-скоро не. Все пак да кажем, че не е 100 % сигурно това -2 в журито, но много, много вероятно. Два почти сигурни НЕгласа от четирима човека досега в журито не е много обещаващо.

# 476
Бях на концерт тази вечер и не успях да гледам епизода. Disappointed Relieved Sob Sob
Но понеже не можах да се стърпя, отворих няколко спойлера, попрочетох това-онова и съм готова. Sweat Smile
Включвам се само да споделя нещо, което не посмях в предходния си пост, когато казах, че корицата е един път.
Ето за какво ми напомня всеки път, когато отворя темата и видя корицата.

Скрит текст:

# 477
  • София
Победите на Зоран нямат край. 🙂
Браво на македончето. Жалко обаче, че ще забие нож в гърба на Бо. Изключителна глупост от страна на хитрата сврака с двата крака... Тя не е глупава и ще се досети откъде идва всичко, дори и да няма пряк глас на Зоран (но няма как да няма, хехе, абсурд). Абсолютно сметки без кръчмар. Аз си мисля, че Бо и Йо никога няма да гласуват за него. Тук не става въпрос за добри ходове. Това е долно предателство, защото без Бо, Зоран нямаше да стигне дотук в играта. И не вижда заплаха у Карин? Сериозно. Доооообреее. От километър си личи съглашението Зоран/Карин/Ванко, още от ден първи. Дори няма смисъл да се моря повече да пише за това. То е очеизваздащо. Дал съм и примери.

Това стори на Йо може да се тълкува двуяко. То е ясно, че те няма да гласуват за Зоран, особено ако Денис или Ани евентуално са на финал с него.
Но по-скоро планът му няма да сработи и Бо няма да бъде изгонена, може да се тълкува и така това стори. Сложни схеми на Зоран, но без кръчмар.

Утре ще е сюблимен племенен съвет, под много голямо напрежение съм и не ми се пише много, много, че съм силно притеснен за моята любимка. Няма смисъл и да чертая някакви схеми, нямам сили. Вие всичко сте казали. Подлъгах се обаче да гледам промото и понеже така и така видях кой е с огърлицата, то поне гледах реакцията на Владо.

Какво виждам аз в спойлер + размисли за по-нататък (това моето не са спойлери, а догадки, може да ме четете, но ако позная не ми се сърдете, вие решавате дали ще отворите или не спойлера)

Скрит текст:
Миг преди да каже кой е последния изгонен на съвета, Владо поглежда към Денис и Бо.
Така, сега, понеже Зоран има голямо влияние над останалите, то да има равен брой гласове означава, че или Бо с идола се е спасила (разбрала е за готвеното покушение) или Ани я е спасила (разбрала е по някакъв начин кой е истинската цел, а тя иска да прави ходове и ето един идеален момент да блесне и да спаси Бо).
Вижда се, че Ванко е спасен и оставен без глас (предполагам, че арбитър ще е Анелия). Т.е. Зоран/Карин/Денис гласуват за Бо, Бо гласува за Карин, а Ани гласува за Денис. И така 1-1. При прегласуването Денис е аут. Отива на острова и побеждава Ганка, и се завръща триумфално за финалните игри.
Това е.
Естествено има го варианта и Бо да изгърми, но си мисля, че и тя ще се върне. Не искам да повярвам, че на крачка от финала най-добрия стратег на сезона ще си замине в стратегически сезон какъвто е този. Това ще е голям автогол на bTV! Но те са царе да си провалят финалите, така че няма да се учудя.
Така че Денис (60%) или Бо (40%) гърмят утре, но който и да е от двамата побеждава Ганка и я праща в журито и се завръща в играта за финалните битки В това съм да кажем на 90% сигурен.

# 478
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Денис е мишка цял сезон.Слуша и изпълнява команди.Ту от един,ту от друг.Ако отиде на финал,не мисля,че някой ще гласува за него.Евентуално Бо и Йо ако те двете се усетят,че Зоран е изпратил Бо вкъщи(ако се стигне до това).
Евентуално и Джули ще гласува в негова ползва,но зависи кои са другите двама финалисти.

Много условия и напрегната финална седмица.Ако Зоран не спечели,то това ще е един провален сезон откъм смисъл.Само той и Бо правят играта(представете си ако ги нямаше колко скучно щеше да е) и докато единия(Бо) за нищо не става в игрите,то другия Зоран направо ги разбива и си заслужава победата по всички линии.
Не ме притесняват спойлери,но БТВ вече не се търпят.Абсолютни непрофесионалисти!👎

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 12:36 от Adoralova

# 479
  • София
Алекс така и не се ориентира този сезон...

Бо и Ванко шокирани от инфарктанта победа на Ганка след супер гафа на Александра

Общи условия

Активация на акаунт