🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 772
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 855
  • Sofia
Ооо да, забравих да напиша, че съм супер възмутена от продукцията!
Освен разочарованието ми за финални игри, то днес направо се на***ха с това, че позволиха комуникация между участници и жури.
А и не ми хареса на Владо словото за кой как се промъквал...
Защо така се излагат накрая баш, не знам.

# 856
Просто яко смърди от цялата работа. Анелия и без това много се разкъсваше за решението си и до последно не беше сигурна, но в крайна сметка сякаш събра увереност да изгони Карин и колко удобно, че точно тогава на журито изведнъж му беше позволено да й прави кръстосан разпит и да афектира решението й. Нещо, което е строго против правилата, та и Анелия в един момент пита Владо "имам ли правo да не отговарям?", та как тогава продукцията и Владо не се намесиха да кажат "еми, тя дори няма право да те пита". Не само, че не се намесиха при въпроса на Мила, а и след това е продължил натискът.

# 857
От тази вечер останах с впечатлението, че за първи път чуват, че финалистите ще се определят с игри. Поне за Зоран съм сигурна. Възможно ли е да не са знаели ? В интервю с Ваня Дж.. Хр. Апостолова обясняваше с какъв интерес да наблюдавали финалните игри и се стремели да не си показват пристрастията.
  Наличието на игри много променя стратегията. Питам : възможно ли е да не са знаели или аз грешно разчитам реакциите на Зоран ?
Не знаеха ли, че играят последната игра за огърлица и че предстои последният съвет?

# 858
Освен разочарованието ми за финални игри, то днес направо се на***ха с това, че позволиха комуникация между участници и жури.
Журито не може да прави такива коментари, а Владо да прави подобни квалификации. Селяндурщина е това. Сори за сексимвола и всеобщ любимец.

# 859
Фаворити за финал са ми Бо, Анелия и Денчо. Журито ще изпадне в електорален амок.

# 860
Тук съм със смесени чувства. Така като поуспокоих страстите след края на епизода съм съгласна, че намесата на журито въздейства много на играчите. НО като зрител толкова ми хареса тая размяна на реплики, така ме прикова към екрана, както дори съвета с изгонването на Ганка не можа.
+ Те си опорочиха стратегическия сезон с игрите накрая, така че това поне ми направи епизода още по-интересно.

# 861
  • Варна
Интересно развитие на играта.
Само не разбрах как така с усмивка накрая все едно две пилета поканиха лисицата на гости да ги излапа. А тя пък ги запрегръща.
Тия хоре не разбират ли, че в крайна сметка парите печели само един и като го, в случая я,  подкрепят губят те.
А физиономията на Ванко като му сложиха огърлицата беше направо чудесна. Легенда си е той.

# 862
Вие наистина ли мислехте, че организаторите не се намесват, не подшушват туй-онуй и не побутват в една или друга посока 😀
Че те ако не се намесват, кой знае колко постна и скучна ще е играта! Участниците ще лежат на плажа, ще ядат, когато им дават, и от време на време ще си правят по някое състезание. И ние ще гледаме 20 Карита да си тръват едно по едно.

# 863
  • София
Това с журито няма оправдание, предвид че журито избира победител, и е ясно, че изключително лесно ще повлияе на играта, ако му се даде глас. Огромна част от тръпката е, че всеки си прави сметки за журито, но всъщност няма идея какво си мислят хората в него. Не разбирам защо им трябва да о*сират прекрасно измислени и затвърдени с годините страни на формата.

# 864
  • Sofia
Продукцията си има афинитет към герои и към героична игра, и това за мен си личи. Не мисля, че го правят толкова за сеира, а просто не могат да се въздържат от личните си пристрастия и вкусове, или пък угаждат на масовия зрител. Обаче това аз го приемам като грубо вмешателство и манипулация на самата игра, и не ми допада изобщо.
По същата причина, за да няма манипулация, на журито е забранено да говори чак до финала. Там вече е интересно като започнат с провокациите, но преди това не бива.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 00:09 от Сиена М.

# 865
  • София
Отговорът на Анелия още повече показва, че действа правилно, спасявайки Кари. Не, че тези хора ще я разберат, ама поне да си спести малко. Мислех, че Мила е добро момиче все пак, днес видях доста злоба у нея. То пък голяма работа, като не я кефи, затваря вратата и не си вдига телефона за нея. Все едно тя я  е изгонила.

Зоран ме учуди, че не се посвени да лъже пред всички, все пак и Кари, Денчо и Анелия са там и знаят как ги е убеждавал да я изгонят. В случая си замълчаха всеки със свой довод, ама ако си мисли, че и на финал ще мине такова поведение.

# 866
  • София
Решението да се намеси журито не е на Владо, а на сценаристите.
Какво му наредят в слушалката това прави и говори.

# 867
Не ми е приятно да го пиша,но единствената причина Владо да не прекрати диалога между племето и журито за мен е Карин/триото. Както искате ме разбирайте.
Директна атака от журито към играч, все още в играта е абсолютно недопустимо преди последния съвет. Защото може да повлияе на предстоящия вот. Както и се случи.

Да, това с този диалог между племето и журито е много против правилата, не знам Влади защо им позволи да го правят.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 00:45 от Bengun

# 868
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ванко и тази вечер беше "отнесен от вихъра".

Зоран с нищо не се е изложил и правилно й каза на Борислава,че същата нейната коалиция е щяла да го изгони,ако не беше Ганка като арбитър да го спаси.
Е,къде бяха тогава Бо и Йо,които тооолкова много играли със Зоран?!

Аз не мисля,че има предварителна уговорка.Както се вижда Ванко няма никаква представа къде се намира и какво се случва,а ако имаше уговорки с други,щеше да играе играта,ако не за себе си,то поне да внимава,за да помага да другите.
Борислава направи панаира на съвета с цел да очерни Зоран,който обаче няма как да загуби.
И какво като Карин е на финала с него? КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА КАРИ от журито? Помислете.Зоран това го знае,както и знае,че и за Ванко никой няма да даде глас и ето ти - вот без конкуренция.

Не я понасям Борислава вече.Другата седмица ще е първа отпаднала.Толкова е смешна в игрите.
Изключително нагла и иска да се налага.Откъде накъде Зоран да играе в нейното "отмъщение",ход,който на него лично не му носи облаги?!

Анелия си е едно лъжкинче,което всички разкриха и дори да стигне финал,тя сериозно ли си мисли,че някой ще гласува за нея?! Zero вот. lol

# 869
  • София
Не ми е приятно да го пиша,но единствената причина Владо да не прекрати диалога между племето и журито за мен е Карин. Както искате ме разбирайте.
Директна атака от журито към играч, все още в играта е абсолютно недопустимо преди последния съвет. Защото може да повлияе на предстоящия вот. Както и се случи.
Хммм, като че ли сега вече започнах да си обяснявам едита на Денчо през целия сезон

Общи условия

Активация на акаунт