🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 817
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 720
И съвета е много интересен днес с този диалог с журито, на което по принцип и по правилата нямат право преди последния съвет.

Браво на Бо, напрегна Зоран и очаквано от нея Зоран загуби почва под краката си с този тон, който започна да държи.

# 721
  • София
С две спокойно изречени думи Борислава за пореден път показа истинската същност на Зоран. Това е същият човек, който заплаши Иван - доктора с това да го хвърли в огъня, защото го докоснал по крака.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 22:13 от La Vikinga

# 722
Уау, Бо тотално разобличи Зоран и той тотално се излага 😬 и ето за това харесвам Борислава поне аз. Супер спокойно го уязви, въпреки че е под супер голямо напрежение и емоция.

# 723
Мила кой я покани да се обажда? Въпрос ще може да зададе на финалния съвет, дотогава може само да мълчи и да слуша.

Кари изби рибата с тоя виц за носенето. Та тя омете всичко, което видя, после била носила. Аз ако бях, нито веднъж нямаше да я пратя на ядене - ако това ще я ликвидира от играта, няма да имам скрупули да използвам и този подход.

Бо му пална страхотно фитила на Зоран.

# 724
Ето - големите “стратези” започнаха да говорят за предателства. Ами доста са далече от американския Сървайвър. 🙂

# 725
Зоран загуби Сървайвър на този съвет на 80%.
Бо го надигра много умно и хитро на самия съвет.

# 726
Змиите започнаха да кълват здраво.

# 727
  • София
Уау, Бо тотално разобличи Зоран и той тотално се излага 😬 и ето за това харесвам Борислава поне аз. Супер спокойно го уязви, въпреки че е под супер голямо напрежение и емоция.
Това далеч не му е първото избухване. И гинко билоба ѝ предписа.

# 728
  • Mediterraneo
Мила кой я покани да се обажда? Въпрос ще може да зададе на финалния съвет, дотогава може само да мълчи и да слуша.

Който покани и Йоана.

# 729
Зоран загуби Сървайвър на този съвет на 80%.
Бо го надигра много хитро на самия съвет.

Надявам се.

# 730
Какъв е този панаир? Откога журито води свободни разяснителни разговори с играчите от племето?

# 731
  • София
Ето - големите “стратези” започнаха да говорят за предателства. Ами доста са далече от американския Сървайвър. 🙂
Че там най-големите играчи често говорят за предателства, това не е наш патент.

- Boston Rob

# 732
Да, това с този диалог между племето и журито е много против правилата, не знам Влади защо им позволи да го правят.

# 733
Гледам го Ванко, гледам го и се чудя Ганка какво намира в тоя човек. И тя била умна.

Зоран се изнерви тотално, а дали не се и усети колко е тъпо да гони Бо, която сигурно и една игра няма да вземе. Предполагам и, че мисълта му, че Бо ще гласува за него отпадна.
Мила изглежда ужасно, а и характера и е отврат.

# 734
Бо си отмъсти на Зоран. Дори да успее да я изгони и да стигне финала, губи вота в момента. Евала и правя на тази жена, че въпреки че се видя колко се разстрои като разбра, че той иницира гоненето и, се събра и най-спокойно и сдържано го провокира.

Общи условия

Активация на акаунт